Γιατί δεν πρέπει να πετάτε ποτέ το κουκούτσι του αβοκάντο!

Το αβοκάντο είναι μια υπερτροφή και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Το γεγονός, ωστόσο, ότι πολλές από τις ευεργετικές του ιδιότητες βρίσκονται στο κουκούτσι του, δεν είναι ευρέως γνωστό.

Διαβάστε πως μπορείτε να το καταναλώσετε.

Γνωρίζουμε όλοι ότι το αβοκάντο είναι μια γευστική και θαυματουργή τροφή. Πλούσιο με μονοακόρεστα λιπαρά, πρωτεΐνες και διατροφικές ίνες, αλλά φτωχό σε ζάχαρη, ο καρπός του μεξικάνικου «βουτυρόδεντρου» πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας.

Υπάρχουν πολλές συνταγές και πλέον με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές συνταγές για να συμπεριλάβετε αυτήν την υπερτροφή στη διατροφή σας.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close