Το «μέσα» των μηρών: Η δύσκολη περιοχή μπορεί να αλλάξει όψη με αυτή την καθημερινή συνήθεια

Ένα σημείο του σώματος που αγαπάει τη χαλάρωση.

Τα πόδια μας έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής μας, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός μας. Λες και εκεί εστιάζεται η όποια προσπάθεια εκγύμνασης κάνουμε όλο το χειμώνα. Και η πραγματικότητα είναι πως κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Ωστόσο, υπάρχει μια περιοχή, το «μέσα» των μηρών, που αντιστέκεται. Φυσικά και υπάρχει λύση, η οποία όμως για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται πειθαρχία και πρέπει να γίνει καθημερινή συνήθεια.

Προκειμένου να κάνουμε τα πόδια μας τέλεια, θα πρέπει να εκτελούμε μόνο αυτές τις 9 απλές ασκήσεις κάθε μέρα. Μπορούμε, δε, να τα κάνουμε όλα αυτά στο σπίτι ενώ παρακολουθούμε αυτό το βίντεο. Το μόνο που χρειάζεστε για λεπτά πόδια είναι 20 λεπτά τη μέρα, από τον χρόνο μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close