Θέλετε να ζήσετε περισσότερο; Δείτε τι πρέπει να πίνετε καθημερινά

Νέα έρευνα έδειξε ότι η κατανάλωση καφέ μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης.

Ο καφές και το τσάι μπορεί ενδεχομένως να βοηθούν ανθρώπους να ζουν περισσότερο, μειώνοντας χημικές ουσίες στο αίμα που μπορούν να προκαλέσουν καρδιακή νόσο, ανακάλυψαν ερευνητές. Ερευνητές του Stanford University πιστεύουν ότι ενδεχομένως ανακάλυψαν μια αιτία που εξηγεί το γιατί αυτά τα ροφήματα είναι ωφέλιμα.

Η καφεΐνη μπλοκάρει χημικές ουσίες στο αίμα που προάγουν τη φλεγμονή. Αγγεία με φλεγμονή είναι πιο πιθανό να γίνουν πιο άκαμπτα- παράγοντας κινδύνου για καρδιοπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close