Αποτελεσματική δίαιτα express για εσένα που θες να χάσεις ένα-δύο κιλάκια σε χρόνο dt

Η γνωστή και ως «δίαιτα των μοντέλων»

Πάντα το φθινόπωρο λέμε πως είναι νωρίς για να ξεκινήσουμε δίαιτα και γυμναστική, όταν όμως πλησιάζει το καλοκαίρι, μετανιώνουμε που δεν ξεκινήσαμε νωρίτερα την προσπάθεια. Ποτέ όμως δεν είναι ποτέ αργά για να καλύψεις τον χαμένο χρόνο, ακόμη και στα μέσα του Ιουνίου.

Αυτή η express δίαιτα των τριών ημερών, έχει σχεδιαστεί για εσένα, που θες να χάσεις ακόμη ένα δύο κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική και να μην συνεχίσεις να την κάνεις για περισσότερες από τρεις ημέρες.

Πρωινό: Το πρώτο σου γεύμα μπορεί να είναι μία κουταλιά της σούπας μέλι μέσα σε 150ml νερό. Πρόσθεσε επίσης και 5-7 σταγόνες χυμό λεμονιού. Μπορείς μετά από 10-15’ να πιείς και μια κούπα τσάι ή καφέ.

Μεσημεριανό: Βραστή γαλοπούλα και λαχανικά (όχι περισσότερη ποσότητα από 500γρ.)

Βραδινό: Βράσε 150-200g λάχανο σε 150ml νερό χωρίς αλάτι για 15-20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, πιες το ζωμό του μέσα στα επόμενα 30-40 λεπτά. Εάν νιώθεις πολύ πεινασμένη, μπορείς να φας ένα φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά λίγο πριν πας για ύπνο.

Η δίαιτα αυτή (ή και αποτοξίνωση μπορείς να την πεις) μπορεί να σου αφαιρέσει ένα έως δύο κιλά, όμως σου εφιστούμε και πάλι την προσοχή. Σε καμία περίπτωση μην την συνεχίσεις για περισσότερες από τρεις ημέρες.

photo credit:top-diet.com

Πηγή: queen.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close