Δείτε πως να αποκτήσετε τέλεια καλο σχηματισμένα φρύδια

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα μάθετε πως θα έχετε τέλεια φρύδια που θα ζηλεύουν όλοι. Μπορεί όλες να ασχολούμαστε με τα μάτια και τα χείλη μας αλλά και τα φρύδια μας έχουν μεγάλη σημασία για το πως φαινόμαστε στους άλλους. Τα φρύδια στην πραγματικότητα επηρεάζουν αρκετά το μακιγιάζ του προσώπου μας και το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά, παρά το γεγονός πως θέλετε να είναι τα φρύδια σας, υπάρχουν φρύδια που θέλουν επειγόντως βελτιώσεις.

Δεδομένου ότι δεν είμαστε όλες ευλογημένες με τέλεια διαμορφωμένα φρύδια σαν τις διασημότητες », τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές τεχνικές, τις οποίες μπορούμε να ακολουθήσουμε για ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζεται να περάσετε μέσα από όλο αυτό το δράμα για την επίτευξη των τέλειων φρυδιών, απλά αρπάξτε ένα μολύβι φρυδιών και ξεκινήστε! Μπορείτε λοιπόν να έχετε τα φρύδια των ονείρων σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

Δείτε ακόμη:Σχεδιάζει δύο λευκες γραμμές στα φρυδια…Γιατι; Το κόλπο που θα σε ξετρελάνει

Τα φρύδια στην πραγματικότητα επηρεάζουν αρκετά το μακιγιάζ του προσώπου μας και το τελικό αποτέλεσμα.

Βήμα 1: Βάλτε λίγη κρέμα προσώπου στα φρύδια σας για να μαλακώσετε τις τρίχες πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2: Μετρήστε το ιδανικό μήκος για τα φρύδια σας. Ο απώτερος στόχος είναι να ανακαλύψετε το ιδανικό σχήμα χωρίς να θυσιάζετε τη φυσική τους εμφάνιση. Για να σας βοηθήσουμε να εξετάσετε το τέλειο σχήμα φρυδιών, πιάστε ένα χάρακα και ευθυγραμμίστε τον κάθετα με την εξωτερική μύτη και το εσωτερικό των ματιών σας – αυτή εκεί είναι η αρχή του φρυδιού.

Βήμα 3: Μετά το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, χρησιμοποιήστε ένα αιχμηρό μολύβι για να συμπληρώσετε τα φρύδια, εφαρμόζοντας το φωτεινές πινελιές.

Δείτε ακόμη:Τρίβει ένα κρεμμύδι στα φρύδια της.Ο λόγος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Βήμα 4: Αφού έχετε ορίσει το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, ξεκινήστε και βγάλτε όλες τις τρίχες κάτω από τα φρύδια σας. Χρησιμοποιήστε τη γωνία της βούρτσας για να διαχέονται οι γραμμές επάνω στο μέτωπό σας. Τέλος, τονίστε τα φρύδια σας  με ένα βουρτσάκι φρυδιών συνδυασμένο με σκιά στο χρώμα του φρυδιού σας και περάστε με αυτό τα φρύδια σας. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να φρύδια σας να μείνουν έτσι όλη μέρα.

Δείτε ακόμη:Πως θα κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται »γεμάτα»

Βήμα 5: Η εύρεση του σωστού μήκους είναι επίσης ένα ουσιαστικό μέρος του καθορισμού του τέλειο σχήματος. Για να βρείτε το σημείο που θα σταματάνε τα φρύδια σας, ευθυγραμμίστε με ένα χάρακα το εξωτερικό της μύτης και το τέλος του ματιού σας.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε κάποιο κονσίλερ γύρω από τα φρύδια σας για να τους δώσετε μια έξτρα φωτεινότητα!Τα φρύδια σας θα φαίνονται εντυπωσιακά και θα είστε λες και βγήκατε από περιοδικό

sostos-tropos-kopsimo-fridion1_

Close