Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας!

Τα κοντά σγουρά μαλλιά είναι από τα κουρέματα που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν! Είναι μέσα στη μόδα καθώς θα τα δεις σε πολλές celebrities και μοντέλα. Αν είσαι από τις γυναίκες που σε κολακεύει ένα τέτοιο haircut τότε είσαι πολύ τυχερή.

Μπορεί ωστόσο να είναι λίγο δύσκολο όσον αφορά τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά αυτά. Αλλά μην ανησυχείς γιατί βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Θα βρεις εδώ υπέροχα χτενισματα που θα αναδείξουν με τον πιο υπέροχο και στυλάτο τρόπο το κούρεμά σου και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση.

Τέτοια hairstyles είναι ιδανικά για τους θερμούς μήνες και θα δώσουν άλλη διάσταση στο look σου! Είτε έχεις βαρεθεί το χτένισμα που έχεις τώρα είτε αναζητάς κάτι πιο ιδιαίτερο, στο παρακάτω άρθρο από το ediva.gr, θα δεις ιδέες για χτενίσματα για κοντά κουρέματα που θα σε συναρπάσουν!

Δειτε ακομα 19 Γυναίκες που κούρεψαν κοντά τα μαλλιά τους και θα σας εμπνεύσουν να τα κόψετε κι εσείς. Με την 15η, θα Ζηλέψετε!

Τέλεια κοντά hairstyles για κατσαρά μαλλιά!
Κοντά κατσαρά μαλλιά
Τα κοντά μαλλιά δίνουν κάτι διαφορετικό στο γυναικείο style! Τα κατσαρά μαλλιά είναι από μόνα τους πολύ όμορφα και εντυπωσιακά. Σε μαύρους τόνους οι ανταύγειες σε κάποιο ζεστό χρώμα θα δώσουν άλλη διάσταση! Σε κάποια πρόσωπα ταιριάζουν πολύ και οι πιο ανοιχτές ανταύγειες και μπορούν να δώσουν πιο πολύ στυλ στις μπούκλες!

Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας!

Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας!

Κούρεμα pixie για κατσαρά μαλλιά!

Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας!

Πολύ εντυπωσιακό για τα πιο κοντά κατσαρά μαλλιά είναι το κούρεμα pixie. Με αυτό το κούρεμα μικρές μπούκλες θα πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο σου ενώ το υπόλοιπο κούρεμα θα είναι πιο κοντό και συμμαζεμένο! Άλλη μία ιδέα είναι να αφήσεις μικρές μπούκλες να πλαισιώνουν όλο το κεφάλι περιμετρικά για περισσότερο στυλ!

Καρέ κουρέματα για κατσαρά μαλλιά
Το καρέ ταιριάζει πολύ στα κατσαρά μαλλιά! Επειδή δίνει όγκο και οι μπούκλες χρειάζονται ένα κούρεμα που θα τις κάνει πιο ανάλαφρες, το καρέ είναι ιδανικό! Δημιουργεί την εικόνα ότι υπάρχει ένα κάδρο γύρω από το πρόσωπο και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου!

Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας!Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας!

Κοντά γυναικεία κουρέματα
Τα κοντά γυναικεία κουρέματα είναι από τα πιο στιλάτα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα! Προσθέτουν άνεση και δυναμισμό στο γυναικείο look! Για τα κατσαρά μαλλιά είναι μία τέλεια επιλογή γιατί κάνουν τις μπούκλες πιο ανάλαφρες και δίνουν τον όγκο που χρειάζονται! Επίσης είναι μία καλή επιλογή για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από styling και βαφές! Αφού αφαιρεθεί το πιο ταλαιπωρημένο κομμάτι των μαλλιών από την προς τις άκρες, με ένα κοντό κούρεμα το δέρμα του κεφαλιού θα αναπνεύσει ενισχύοντας έτσι την ανανέωση της τρίχας!

Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας! Έχετε κοντά σγουρά μαλλιά; Δείτε 18 χτενίσματα μόνο για σας!

Δειτε ακομα 47+1 φανταστικά βραδινά χτενίσματα για μακριά, μεσαία ή κοντά μαλλιά

Με πληροφορίες από ediva.gr

Δείτε όλα τα νέα μας άρθρα με ένα κλικ εδω

Close