Αυτόματο προσχέδιο

Eggplant hair: Το μελιτζανί είναι η top απόχρωση για τα μαλλιά το Χειμώνα  που πρέπει να δοκιμάσεις. Δες ιδέες

Ο Χειμώνας μπορεί να μην έφτασε ακόμη, όμως εμείς έχουμε ανάγκη να βιώσουμε αυτή την όμορφη εποχή που πλησιάζει όλο και περισσότερο. Κάθε εποχή έχει την χάρη της και οι άνθρωποι πολύ συχνά, επιλέγουμε να την απολαύσουμε κάνοντας πολύτιμες αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση. Έτσι λοιπόν τα eggplant hair είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τα eggplant hair τα υιοθέτησα κι εγώ πρόσφατα και δεν το μετανιώνω.

Πρόκειται στην ουσία για το γνωστό σε όλους μας “μελιτζανί” που φαίνεται πως τον Χειμώνα του 2020 θα το επιλέξουν πολλές γυναίκες. Τα eggplant hait είναι το ιδανικό χρώμα στα μαλλιά, για την εποχή με την ψυχρή ομορφιά.

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για ξανθό πλατινέ χρώμα στα μαλλιά και τι να προσέξεις

Είναι τόσο ζεστό και γλυκό, έτσι ώστε να ταιριάζει σε όλες τις γυναικείες προσωπικότητες και τοσό σκούρο έτσι ώστε να σε συντροφεύσει στο τσουχτερό κρύο που σε περιμένει. Αποχαιρέτησε λοιπόν την ζεστασιά του Καλοκαιριού με την πιο μοντέρνα πρόταση του Χειμώνα.

Τα eggplant hair λοιπόν, πρόκειται να γίνουν τάση. Το έχω προαίσθημα. Άλλωστε ολοένα και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν αυτή την απόχρωση. Είναι τόσο safe, σικ και συνάμα μοντέρνα και ιδιαίτερη, που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε γυναίκα. Συγκεντρώσαμε 15 ιδέες για εσάς.

Διαβάστε παρακάτω και διαλέξτε την αγαπημένη σας:

Τα παρακάτω eggplant hair είναι ακριβώς αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα που θέλει μια μοντέρνα απόχρωση για τα μαλλιά της, που όμως δεν θα είναι τόσο extreme. Δίνει μια απίστευτη γοητεία στο γυναικείο πρόσωπο και ταιριάζει υπερβολικά πολύ στις γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα και μαύρα φρύδια.

Eggplant hair σε ίσια μακρυά μαλλιά

eggplant hair μακριά ίσια μαλλιά ιδέες

Eggplant hair σε καρέ μαλλιά

Το γυναικείο καρέ είναι ένα κούρεμα που δίνει φοβερό τύπο στις γυναίκες. Πολλές φορές όμως ένα λάθος χρώμα στα μαλλιά, μπορεί να αδικήσει το γυναικείο καρέ που τόσο πολύ σου πηγαίνει. Τα eggplant hair είναι σε θέση να αναδείξουν ακόμη περισσότερο το καρέ και να του δώσουν μια ξεχωριστή “προσωπικότητα” .

eggplant hair σε καρέ μαλλιά

Μπαλαγιαζ σε eggplant hair

Χρησιμοποιώντας την μελιτζανί απόχρωση, μπορείς να μην κάνεις eggplant hair. Μπορείς να κάνεις ένα ωραιότατο μπαλαγιάζ, που θα αναδείξει τα μαλλιά σου. Δεν μπορούσαμε να μην σκεφτούμε κι εσένα, που δεν θες ένα μόνο χρώμα για τα μαλλιά σου, οπότε σε συμπεριλάβαμε στην λίστα.

eggplant hair: μπαλαγιάζ σε μελιτζανί αποχρώσεις

Μια σκοτεινή απόχρωση του μελιτζανί, για να δημιουργήσεις μοναδικό eggplant styling που ταιριάζει σε goth και rock προσωπικότητες. Αυτή η απόχρωση αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου. Ειδικότερα αν έχεις μαύρα φρύδια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, νομίζουμε ότι βρήκαμε την απόχρωσή σου.

eggplant hair σε σπαστά μαλλιά

Μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις δημιουργώντας eggplant hair, κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά και μοντέρνα. Σκούρες αποχρώσεις του μελιτζανί για την βάση και μερικές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του, συνθέτουν το απόλυτο μπαλαγιάζ.

eggplant hair: μπαλαγιάζ σε σπαστά μαλλιά

Αν θέλεις ένα χρώμα που να τονίσει ακόμη περισσότερο την προσωπικότητα και το όμορφο πρόσωπο σου, τα μαλλιά που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία είναι ακριβώς αυτό που αναζητάς. Είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. eggplant hair σε σπαστά μαλλιά

Αν έχεις αυστηρό dress code στην δουλειά ή θεωρείς ότι τα eggplant hair δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου, βρήκαμε μια εικόνα που θα σε κάνει να είσαι μοντέρνα, εντός θέματος και φυσικά safe. Μερικές μελιτζανί ανταύγειες σε καστανά μαλλιά είναι αυτό που αναζητάς.

eggplant hair: μαύρα καρέ μαλλιά με μελιτζανί ανταύγειες

Παρακάτω βλέπουμε eggplant hair που σίγουρα θα σαγηνεύσουν όποιον τα αντικρίσει. Είναι μία άκρως μοντέρνα και νεανική απόχρωση που σίγουρα θα αγαπήσουν πολλές αναγνώστριες. Περιμένουμε να την δοκιμάσετε και να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας.

eggplant hair σε μακριά σπαστά μαλλιά

Εγώ προτιμούσα ανέκαθεν τις πιο σκούρες αποχρώσεις γενικότερα. Γι’ αυτό και δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω στο σημερινό άρθρο, την παρακάτω εικόνα. Μια εικόνα με eggplant αποχρώσεις στο μπαλαγιάζ που η αλήθεια είναι ότι το ζήλεψα. Μάλλον θα κλείσω ραντεβού με την κομμώτρια. Εσύ;

eggplant hair σε σγουρά μακριά μαλλιά

Ένα υπέροχο καρέ με τον ιδανικό όγκο, θα δείξει ακόμη πιο όμορφο και εντυπωσιακό, αν υιοθετήσεις τα eggplant hair. Πραγματικά είναι από τις πιο νεανικές εικόνες που έχουμε δει να κυκλοφορούν στο Pinterest και η αλήθεια είναι ότι την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

eggplant hair σε σγουρά καρέ μαλλιά

Ένα υπέροχο κούρεμα που δείχνει την σοφιστικέ σου πλευρά και που φυσικά ταιριάζει απόλυτα σε φοιτήτριες και μαθήτριες, μπορεί να δείξει ακόμη πιο όμορφο με μια απόχρωση του μελιτζανί. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις.

eggplant hair σε σπαστά μαλλιά καρέ με αφέλειες

Κι αν δεν σ’ αρέσουν οι τόσο φωτεινές αποχρώσεις, τα eggplant hair έχουν τόσες αποχρώσεις όσες και οι γυναικείες προσωπικότητες που υπάρχουν εκεί έξω. Μια σκούρα απόχρωση θα σου ταιριάξει απόλυτα και θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στην μόδα του Χειμώνα που τόσο αγαπάς.

σκούρα eggplant hair σε ίσια μακριά μαλλιά

Δοκίμασε μια σκούρα μελιτζανί απόχρωση για την βάση και “πέταξε” μερικές ανταύγειες με πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις eggplant.

Τα μαλλιά σου θα δείξουν πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Νομίζουμε ότι βρήκες την αλλαγή που είχες τόσο πολύ ανάγκη να κάνεις.

σκούρα eggplant hair σε ίσια μακριά μαλλιά με ανταύγειες

Πόσο όμορφα και εντυπωσιακά δείχνουν τα παρακάτω μαλλιά; Μπορείς να τα κάνεις δικά σου με μόνο ένα ραντεβού στην αγαπημένη σου κομμώτρια. Μην φοβηθείς να κάνεις μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Όλοι και όλες το έχουμε ανάγκη που και που.

eggplant ανταύγειες σε σγουρά μακριά μαλλιά

Φωτεινά eggplant μαλλιά που πραγματικά σαγηνεύουν όποιον τα αντικρίζει.

Αυτή η απόχρωση μας αξίζει φέτος τον Χειμώνα και αυτή την απόχρωση θα έχουμε. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και φυσικά μπορείς να αναδείξεις ακόμη περισσότερο την rock πλευρά σου.

eggplant hair σε σγουρά μακριά μαλλιά

All photos via Pinterest

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close