Εκπληκτικός τρόπος για να Καλύψετε Τις Γκρίζες Τρίχες Με Φυσικό Τρόπο - Με Χυμό Πατάτας Και Το Φυσικό Χρωστικό Της.

Πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες, μπαίνοντας στα 30, ανακαλύπτουν άσπρες τρίχες στα μαλλιά τους, άλλοτε περισσότερες, άλλοτε λιγότερες. Δεν είναι κάτι λάθος στο να έχει κάποιος γκρίζα μαλλιά, αλλά σίγουρα όλοι προτιμάμε το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας όπως το ξέραμε και όπως τα είχαμε συνηθίσει για το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μας.

Με τη χρήση των χημικών που έχουν οι βαφές αλλά και τα προϊόντα styling σίγουρα τα μαλλιά αρχίζουν να γίνονται πιο ευθραστα, οι θύλακες των μαλλιών αποδυναμώνονται και οι τρίχες πέφτουν ταχύτερα από ότι το σώμα μπορεί να αντικαταστήσει.

Μήπως ήρθε ο καιρός να σκεφτούμε έναν πιο φυσικό τρόπο για να διορθώσουμε το πρόβλημα με τα μαλλάκια μας;

Η Sabrina Perkins συγγραφέας του άρθρου, διαβαζοντας κάτι σχετικό στη Huffington Post, το δοκίμασε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού πρώτα δοκίμασε διάφορες άλλες φυσικές θεραπείες περιποίησης μαλλιών που περιλάμβαναν τσάι, καφέ, χυμό λεμονιού, αλλά καμία από αυτές δεν δούλεψε. Ήταν έτοιμη να παραιτηθεί όταν διάβασε για τα οφέλη της εφαρμογής χυμού πατάτας στο κεφάλι.

“Το άμυλο στο λαχανικό δρα ως ένα φυσικό χρωστικό και έχουν χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση χρωστικής για τα υφάσματα για αιώνες”,

Εκπληκτικός τρόπος για να Καλύψετε Τις Γκρίζες Τρίχες Με Φυσικό Τρόπο - Με Χυμό Πατάτας Και Το Φυσικό Χρωστικό Της.

Συστατικά

4 φλιτζάνια ζεστό νερό
6 πατάτες
σουρωτήρι
Αιθέριο έλαιο (προαιρετικό)
Καθαρό μπολ

Οδηγίες

Ξεφλουδίστε τις έξι πατάτες και προσθέστε τις φλούδες σε μια κατσαρόλα γεμάτη με τα τέσσερα φλιτζάνια νερό. Βράστε τα για 25 λεπτά. Στη συνέχεια, σβήστε και αφήστε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Σουρώστετο υγρό στο καθαρό μπολ και πετάξτε τις φλούδες.
Προσθέστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και αφήστε το να κρυώσει.

Εφαρμογή

Όταν κάνετε ντους, λούστε τα μαλλιά σας με τον τρόπο που τo κάνετε συνήθως. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σας και περάστε το χυμό.

Κάντε μασάζ με το υγρό στο τριχωτό της κεφαλής, για λίγα λεπτά, προτού το ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Αποτελέσματα

Όσοι το έχουν δοκιμάσει σίγουρα έχουν δει αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε όμως οτι εαν υπάρχουν αρκετές γκρίζες τρίχες δεν φτάνει μία φορά. Πρέπει να υπάρχει συχνότητα, περίπου μια φορά την εβδομάδα. Επιπλέον θα δείτε τα μαλλιά σας να λάμπουν. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι μόνο για τα καστανά ή μαύρα μαλλιά και όχι για τα ξανθά.

Πηγή: toftiaxa.gr
Close