Έξυπνα κόλπα μακιγιάζ για τις ηλικιωμένες γυναίκες

Έξυπνα κόλπα μακιγιάζ για τις ηλικιωμένες γυναίκες! Γιατί οι γυναίκες έχουμε το δικαίωμα να νιώθουμε και να δείχνουμε όμορφες όσο χρονών κι αν είμαστε. Μπορεί στην Ελλάδα από μία ηλικία και μετά οι γυναίκες να παραμελούν τους εαυτούς τους, όμως αυτό δεν είναι σωστό!

Σίγουρα κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει πράγματα που την κάνουν να δείχνει όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά. Αν αγαπάτε την φυσική ομορφιά είμαστε μαζί σας. Όμως η ηλικία σας δεν πρέπει να σας σταματά από το να βάφεστε και να περιποιείστε τον εαυτό σας αν αυτό έχετε ανάγκη.

Δείτε ακόμα Μακιγιάζ ματιών 2020 – 15 ιδέες για να επιλέξεις

Όμως κάθε ηλικία έχει τα μυστικά της. Διαφορετικό μακιγιάζ θα επιλέξει μία γυναίκα 20 ετών, διαφορετικό μακιγιάζ μία γυναίκα 30 ετών και διαφορετικό μακιγιάζ μία ηλικιωμένη γυναίκα. Γιατί σε κάθε ηλικία έχουμε ανάγκη να τονίσουμε και να καλύψουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές ατέλειες.

Επίσης το μακιγιάζ φανερώνει το στιλ και την εικόνα που θέλουμε να έχουμε προς τα έξω. Οπότε μία ηλικιωμένη γυναίκα πρέπει να βρει ένα μακιγιάζ που να την ομορφαίνει και παράλληλα να τονίζει την ωριμότητα και την γοητεία των χρόνων της.

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε ποιο μακιγιάζ ταιριάζει σε ηλικιωμένες γυναίκες. Μία 77χρονη αποφάσισε με ένα βίντεο στο Youtube να μοιραστεί μαζί μας τα δικά της μυστικά ομορφιάς! Διαβάστε παρακάτω: 

Η Patti Cox Bailey είναι 77 ετών και μοιράζεται τα δικά της μυστικά ομορφιάς από την δεκαετία του ’70. Σύμφωνα με την ίδια η γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να προσέχει τον εαυτό της επειδή μεγάλωσε, αν ακόμη έχει ανάγκη να το κάνει.

Μπορεί τη δεκαετία του ’70 να είχε έναν διαφορετικό τρόπο να μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ με τις άλλες γυναίκες. Όμως τώρα η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και η 77χρονη Patti Cox, αποφάσισε να εκσυγχρονιστεί.

Έξυπνα κόλπα μακιγιάζ για τις ηλικιωμένες γυναίκες

Δημιούργησε λοιπόν το δικό της κανάλι στο Youtube όπου και μοιράζεται με τις υπόλοιπες γυναίκες μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ που απευθύνονται σε ηλικιωμένες κυρίες. Ξέρουμε ότι τα κανάλια ομορφιάς στο Youtube είναι πολλά.

Όμως πολύ λίγα κανάλια στην γνωστή πλατφόρμα, ασχολούνται με μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ αποκλειστικά για ηλικιωμένες. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι θαυμάσαμε την Patti Cox για την καινοτομία της! Αν κρίνουμε από τις προβολές των βίντεο της, δεν είμαστε οι μόνοι που την θαυμάζουμε!

Τα βίντεο της είναι  καλοφτιαγμένα. Περιέχουν αναλυτικές συμβουλές και πληροφορίες που θα βοηθήσουν τις ηλικιωμένες γυναίκες να δείχνουν πάντα εντυπωσιακές, λαμπερές αναδεικνύοντας την ωριμότητά τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο η Patti αποφάσισε να μοιραστεί με τις υπόλοιπες ηλικιωμένες γυναίκες έναν τύπο μακιγιάζ που θα τις κάνει να δείχνουν μερικά χρόνια νεότερες. Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πλαστικές επεμβάσεις τύπου lifting για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο.

Έξυπνα κόλπα μακιγιάζ για τις ηλικιωμένες γυναίκες

Σύμφωνα με την Patti δεν είναι ανάγκη πλέον οι ηλικιωμένες γυναίκες να επιβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις που κοστίζουν ακριβά. Μερικά κόλπα στο μακιγιάζ μπορούν να κρύψουν τις ανεπιθύμητες ρυτίδες και να κάνουν το πρόσωπό σας να λάμψει!

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσουμε παρακάτω η Patti εξηγεί πως θα έπρεπε να είναι μία πρωινή ρουτίνα για κάθε γυναίκα. Προτού προχωρήσει στις συμβουλές για το μακιγιάζ, δείχνει στις ηλικιωμένες γυναίκες τις κρέμες που έχει ανάγκη το πρόσωπό τους για να δείξει πιο ανανεωμένο και δροσερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Patti δεν παρέχει μόνο συμβουλές ομορφιάς. Ενημερώνει τις γυναίκες για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν ορισμένες διαδικασίες ομορφιάς. Ενημερώνει επίσης για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και για κομμωτές που θα πρότεινε.

Επειδή είναι γνωστό ότι πολλές Youtubers παίρνουν χορηγίες από μεγάλες εταιρίες με προϊόντα ομορφιάς με σκοπό να τα διαφημίσουν, πρέπει να τονίσουμε ότι η Patti δεν έχει σκοπό να μας πουλήσει κανένα προϊόν. Θέλει μόνο να βοηθήσει τις ηλικιωμένες γυναίκες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και είμαι ακόμη υγιής. Εσύ;” Η Patti τονίζει στα βίντεο της ότι η ηλικία της την χαροποιεί ιδιαίτερα και ότι ποτέ δεν προσπάθησε να κρύψει τα χρόνια της.

Μάλιστα πολλές γυναίκες αφήνουν σχόλια κάτω από τα βίντεο της λέγοντας ότι η Patti τις βοήθησε να εξοικειωθούν με την ηλικία τους και να νιώσουν όμορφα με τον εαυτό τους. Μία θεατής σχολίασε ότι μπαίνοντας στην ηλικία των 40 ξεκίνησαν να βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες που δεν ήξερε πως να διαχειριστεί.

Έξυπνα κόλπα μακιγιάζ για τις ηλικιωμένες γυναίκες

Η Patti την βοήθησε μέσα από τις συμβουλές και τα λόγια της να τις ξεπεράσει. Και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε συμβουλή ομορφιάς εκεί έξω. Δε θα πούμε τίποτα άλλο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της αγαπημένης μας Patti:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close