Εντυπωσιακό χτένισμα για ειδικές περιστάσεις

Σίγουρα αν έχετε κανονίσει να περάσετε ένα ιδιαίτερο βράδυ, τότε λογικά θα ψάχνετε για εντυπωσιακά χτενίσματα που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας και θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε. Και πολύ καλά κάνετε καθώς κάθε γυναίκα πρέπει να προσέχει τον εαυτό της. Καλό θα ήταν να δοκιμάσετε αρκετά χτενίσματα μέχρι να δείτε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο.

Δείτε ακόμη: 4 καλοκαιρινά χτενίσματα χωρίς πιστολάκι!

Ωστόσο, μια επίσημη περίσταση απαιτεί ένα τυπικό ύφος της εμφάνισής σας. Το φόρεμα πρέπει να είναι κομψό και επίσημο, το μακιγιάζ πρέπει να είναι αυστηρό και κολακευτικό, το χτένισμα πρέπει να είναι τέλειο και να ταιριάζει στην συνολική εικόνα σας.

Το φόρεμα πρέπει να είναι κομψό και επίσημο, το μακιγιάζ πρέπει να είναι αυστηρό και κολακευτικό, το χτένισμα πρέπει να είναι τέλειο και να ταιριάζει στην συνολική εικόνα σας.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε αυτό το υπέροχο χτένισμα , το οποίο είναι για επίσημες περιστάσεις. Είναι ένας συνδυασμός χαμηλού κότσου και από μπούκλες στη μια μόνο πλευρά . Απλά ακολουθήστε τα βήματα και θα καταλήξετε με ένα πανέμορφο και προσεγμένο χτένισμα:

Δείτε ακόμη: Τα 10 κορυφαία χτενίσματα παραλίας…! Το #8 Θα Το Λατρέψετε…!

Βουρτσίστε και χωρίστε τα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας είναι κοντά, όπως τα μαλλιά του μοντέλου μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αυτό το χτένισμα, αλλά αν είναι πάρα μακριά, ίσως αυτό δεν είναι το τέλειο χτένισμα για σας. Ω, αλλά αν έχετε ασύμμετρα μαλλιά, τότε θα μπορούσατε να το κάνετε. Έτσι, μεταφέρετε τα περισσότερα μαλλιά στο πλάι , δημιουργώντας μια χωρίστρα, και πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας με ένα κλιπάκι.

Δείτε ακόμη: 3 πρακτικά tips για να περιποιείσαι σωστά τα σγουρά μαλλιά σου!

Χρησιμοποιήστε ένα σίδερο μαλλιών προκειμένου να κάνετε μπούκλες

Τα μαλλιά που έχετε πιάσει με το κλιπάκι, κάντε τα ένα χαμηλό κουλουράκι και στερεώστε το με τσιμπιδάκια. Το χτένισμα σας είναι έτοιμο! Και σεις σίγουρα θα μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα.

Εντυπωσιακό χτένισμα για ειδικές περιστάσεις

Close