Επίσημα μπλε φορέματα: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι του 2021_

15 μοναδικές ιδέες για επίσημα μπλε φορέματα το Καλοκαίρι που θα ταιριάξουν σε όλες τις γυναίκες!

Το μπλε φόρεμα φίλες μου είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του Καλοκαιριού. Μας θυμίζει το μπλε της θάλασσας και το μπλε του ουρανού και σίγουρα αναδεικνύει τόσο το μαύρισμά μας όσο και τις γυναίκες που δεν μαυρίζουν το Καλοκαίρι.

Φυσικά το Καλοκαίρι οι επίσημες εκδηλώσεις αυξάνονται. Γάμοι, βαφτίσεις, επαγγελματικές δεξιώσεις. Σε όλες αυτές τις επίσημες εκδηλώσεις θέλουμε να είμαστε λαμπερές, μοντέρνες και φυσικά όμορφες. Το μπλε χρώμα είναι ιδανικό για το επίσημο φόρεμά σου.

Δείτε ακόμα Slip dresses: Τα πιο σικ φορέματα του φετινού Καλοκαιριού! Διάλεξε το αγαπημένο σου

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 15 μοντέρνες σε μπλε χρώμα, όσων αφορά τα επίσημα φορέματα. Συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις αποχρώσεις του μπλε. Το σκούρο μπλε, το ηλεκτρίκ, το γαλάζιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε το άρθρο μας και να πάρετε ιδέες. Διαβάστε παρακάτω: 

Σκούρο μπλε επίσημο μίνι φόρεμα με στρας

Η παρακάτω απόχρωση του μπλε θυμίζει τον νυχτερινό ουρανό και είναι σίγουρα μία μοντέρνα απόχρωση. Επίσης είναι ένα πολύ σικ χρώμα διότι μοιάζει αρκετά με τις αποχρώσεις του μαύρου και αυτό σημαίνει ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες είτε είναι μαυρισμένες είτε όχι.

Τα γκλίτερ απογειώνουν το σχέδιο ενώ το κοντό του μάκρος σου δίνει ελευθερία κινήσεων. Αν θέλεις κάτι σικ και νεανικό το παρακάτω φόρεμα σίγουρα είναι αυτό που χρειάζεσαι.

μίνι_επίσημο_φόρεμα_σε_σκούρο_μπλε_με_γκλίτερ_

Μίνι γαλάζιο επίσημο φόρεμα

Η παρακάτω ιδέα για επίσημο φόρεμα είναι τόσο φρέσκια και νεανική. Ένα μίνι αεράτο φόρεμα που θα σε κάνει να δείχνεις σαν νεράιδα του Καλοκαιριού. Σε γαλάζιες καλοκαιρινές αποχρώσεις που θα τονίσουν το μαύρισμά σου και θα βγάλουν στην επιφάνεια την φρεσκάδα της ηλικίας σου.

γαλάζιο_μίνι_φόρεμα_

Μπλε ηλεκτρίκ τουαλέτα σε στενή γραμμή

Αν θέλεις μία σικ πρόταση που να αναδείξει την φινέτσα σου σε συνδυασμό με ένα χρώμα που θα είναι μοντέρνο και όμορφο τότε η παρακάτω ιδέα είναι εξαιρετική. Μία τουαλέτα σε σατέν ύφασμα με στενή γραμμή που αναδεικνύει την σιλουέτα σου. Το μπλε ηλεκτρίκ θα σου ταιριάξει σίγουρα!

μπλε_τουαλέτα_σε_στενή γραμμή_

Μάξι γαλάζιο φόρεμα σε σατέν ύφασμα

Το σατέν είναι ένα ύφασμα που από το Καλοκαίρι του 2020 έχει αγαπηθεί πολύ. Είναι μεταξένιο και αγκαλιάζει κάθε σώμα. Η παρακάτω πρόταση ταιριάζει και σε plus size γυναίκες. Ένα γαλάζιο φόρεμα, μάξι, αεράτο, σε σατέν ύφασμα που θα αναδείξει την σιλουέτα σου και θα σε κάνει να δείχνεις σαν πριγκίπισσα.

γαλάζιο_μάξι_φόρεμα_

Μπλε ηλεκτρίκ τουαλέτα σε στενή γραμμή

Τίποτα πιο κλασικό και σικ από μία τουαλέτα σε στενή γραμμή. Είναι μία πρόταση που μπορείς να την επιλέξεις σε κάθε επίσημη εμφάνιση. Το χρώμα είναι σαγηνευτικά όμορφο και άμα αγοράσεις μία τέτοια τουαλέτα είμαστε σίγουροι ότι θα την ευχαριστηθείς.

μπλε_ηλεκτρίκ_φόρεμα_σε_στενή γραμμή_

Γαλάζιο φόρεμα με δαντέλα στο μπούστο

Μπορείς επίσης για την επίσημη δεξίωση που είσαι καλεσμένη να επιλέξεις το παρακάτω φόρεμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι μία μοναδική ευκαιρία για εσένα να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα ακόμη κι αν είσαι νονά σε κάποια βάφτιση. 

γαλάζιο_μίνι_φόρεμα_

Μπλε ηλεκτρίκ μίνι φόρεμα με κορδόνια στην πλάτη

Οι μπλούζες και τα φορέματα με κορδόνια στην πλάτη είναι η απόλυτη τάση του φετινού Καλοκαιριού. Οι γυναίκες έχουν πάθει εμμονή κι εμείς τις καταλαβαίνουμε. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα μίνι νεανικό μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα για την επίσημη δεξίωση.

μπλε ηλεκτρίκ_μίνι_φόρεμα_

Γαλάζιο επίσημο σατέν μίνι φόρεμα

Μπορείς να βρεις υπέροχα μίνι φορέματα σε γαλάζιες αποχρώσεις. Το ύφασμα φυσικά και θα είναι σατέν. Το σατέν είναι ένα σικ ύφασμα που έχει μία φυσική λάμψη. Δεν χρειάζεται γκλίτερ και άλλα στολίδια για να αναδειχθεί. Και μόνο που είναι σατέν είναι σικ και λαμπερό!

γαλάζιο_σατέν_φόρεμα_

Γαλάζιο φόρεμα με γκλίτερ

Η παρακάτω επιλογή είναι ιδανική για κουμπάρες και νονές. Επίσης αν είσαι στενό συγγενικό πρόσωπο του γαμπρού και της νύφης, όπως πχ η αδερφή, τότε σίγουρα αυτό το φόρεμα είναι για σένα. Τα γκλίτερ δίνουν την απαραίτητη λάμψη.

γαλάζιο_φόρεμα_με_γκλίτερ_

Δείτε ακόμα Comfort φορέματα: Ιδέες για άνετα φορέματα που είναι η απόλυτη τάση

μακρύ φόρεμα_σε_στενή_γραμμή_

Σατέν μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι σικ και συνάμα σ3ξυ; Η παρακάτω πρόταση είναι η απόδειξη ότι όποιος στο είπε, δεν έχει ιδέα από μόδα. Ένα υπέροχο σατέν μάξι φόρεμα με πληθωρικό μπούστο και ένα υπέροχο σκίσιμο στο πλάι.

μακρύ φόρεμα_σε_στενή_γραμμή_με_σκίσιμο_στο_πλάι_

Μίνι σατέν φόρεμα σε σκούρο μπλε

Το σκούρο μπλε είναι μία μοναδική επιλογή για γυναίκες που δεν έχουν μαυρίσει αρκετά. Βέβαια και οι μαυρισμένες γυναίκες μπορούν να το επιλέξουν αφού τονίζει το μαύρισμά τους. Ακόμη να το επιλέξεις;

μίνι_φόρεμα_για_επίσημες εκδηλώσεις_

Αεράτο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι

Και η παρακάτω επιλογή είναι σ3ξυ αλλά είναι διακριτικά σ3ξυ. Αυτό συμβαίνει διότι το συγκεκριμένο σκίσιμο δεν φαίνεται αν δεν επιλέξεις να το δείξεις. Είναι αεράτο, είναι καλοκαιρινό και φυσικά είναι πολύ μοντέρνο και σικ.

σατέν_μάξι_φόρεμα_με_σκίσιμο_στο_πλάι_ σατέν_μίνι_φόρεμα_

Μάξι φόρεμα σε πετρόλ αποχρώσεις

Το πετρόλ είναι και αυτό απόχρωση του μπλε και φυσικά μπορείς να την επιλέξεις. Η παρακάτω επιλογή είναι ιδανική για κουμπάρες ή νονές. Είναι σικ, είναι πανέμορφη και φυσικά είναι μία επιλογή που χωρίς πολλά πολλά θα σε κάνει να δείχνεις απαστράπτουσα.

πετρόλ_μακρύ φόρεμα_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close