Εσείς θα το δοκιμάσετε; Βάζοντάς αυτό το έλαιο στα μαλλιά της άρχισαν να πυκνώνουν ξανά

Παλεύετε με την τριχόπτωση και την αραίωση και δεν μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας; Και όμως υπάρχει…και είναι πολύ οικονομική και φυσική!

Ούτε χημικά, ούτε ειδικά παρασκευάσματα, παρά μόνο ένα έλαιο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και πάλι τα μαλλιά που είχατε ή που επιθυμείτε.

Αυτό το εκπληκτικό λάδι μπορεί να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας, καθώς και τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας. Ως εκ τούτου, αυτό το έλαιο είναι αυτό που αναζητούσατε, καθώς είναι φθηνό και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Το καστορέλαιο είναι εξαιρετικά ευεργετικό και έχει θετικές ιδιότητες αλλά συχνά αποφεύγεται λόγω της κολλώδους και τραχιάς πυκνότητας του. Ωστόσο, είναι ένας οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων για τα μαλλιά και το δέρμα.

Δείτε ακόμη: Απομακρύνετε τους κιρσούς με ελαιόλαδο!!

Αυτό το έλαιο έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό καθώς διεισδύει βαθιά και αποφέρει οφέλη στους πόρους και στους θύλακες της τρίχας.

Επιπλέον, προσφέρει εκπληκτική, έντονη λάμψη. Θα χρειαστείτε μόνο λίγη ποσότητα από αυτό, λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να αποκτήσετε τα μαλλιά που πάντα επιθυμούσατε.

λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να αποκτήσετε τα μαλλιά που πάντα επιθυμούσατε.

Θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε σε μέτριες ποσότητες καθώς περιέχει πολύ λίπος. Επομένως, πρέπει να το χρησιμοποιείτε σε μικρές ποσότητες μέχρι να βρείτε την τέλεια δοσολογία που θα είναι κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών σας.

Δείτε ακόμη: 7 σπιτικές θεραπείες για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής. Ωστόσο, θα πρέπει να το συνδυάσετε με ένα λίγο πιο ελαφρύ έλαιο για να μπορέσετε να το εφαρμόσετε εύκολα.

Μπορείτε να προσθέσετε λιωμένο λάδι καρύδας και αν θέλετε να προσθέσετε ένα αιθέριο έλαιο, τότε καλό θα ήταν να προσθέσετε λεβάντα. Για να κάνετε τα μαλλιά σας πιο ανθεκτικά, χρησιμοποιήστε καθαρό καστορέλαιο.

Δείτε ακόμη: Υπέροχες χρήσεις του καστορέλαιου που σίγουρα δεν γνωρίζετε!

Εκτός από αυτό, αυτό το εξαιρετικό έλαιο είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο για τα χείλη σας. Δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα θα σταματήσουν να είναι αφυδατωμένα μετά την εφαρμογή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα αρθρα μας με ένα κλικ 

Close