Έσπασε το νύχι σου από τη ρίζα; Δες πώς θα το φτιάξεις!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σπάει ένα νύχι απο τη ρίζα! Εκτός του ότι πονάει πολύ είναι τελείως αντιαισθητικο! Το  daddy-cool για άλλη μια φορά σας βρήκε τη λύση. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι σακουλάκι τσαγιού (εάν δεν έχετε  σακουλάκι τσαγιού και το χαρτί υγείας κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά! Δείτε το video και μοιραστείτε το με τις φίλες σας! Είναι πολύ χρήσιμο!

 

Κόψε ένα κομμάτι χαρτί υγείας ή κομμάτι απο σακουλάκι τσαγιου

Πότισε με γυαλιστικο το κομμάτι  μέχρι να γίνει διάφανο το χαρτί σου.(το μέγεθός του κομμάτιου θα το δεις στο video)Με ένα ξυλάκι πάρε το διάφανο χαρτί σου.Τοποθέτησέ το πάνω στο νύχι, στο σπασμένο σημείο και πίεσε σταθερά πάνω στο νύχι σαν να το “σιδερώνεις”.Πέρασε σε όλη την επιφάνεια του χαρτιού αλλά και στο σημείο που ενώνεται με το νύχι σκληρυντικό.Αν το νύχι σου είναι μακρύ, με ένα ξυλάκι δίπλωσε το χαρτί και στην κάτω γωνία. Πίεσε με το χέρι σου για να στρώσει το χαρτί.Πέρασε σκληρυντικό  και από την κάτω μεριά του νυχιού.Με ένα ξεβαφτικό (το διαφανές!) και το ξυλάκι λειαίνεις από πάνω την επιφάνεια.
Προσοχή: μην χρησιμοποιήσεις ασετόν (σε ροζ χρώμα)!Πέρασε στο νύχι μια στρώση βάση- γυαλιστικό.Το αποτέλεσμα γίνεται διάφανο και το σπασμένο νύχι δεν φαίνεται καν!Τώρα μπορείς να περάσεις από πάνω το βερνίκι της επιλογής σου.Περνάς δύο στρώσεις στην επιφάνεια.

Μην παραλείψεις να βάψεις και το εσωτερικό των νυχιών, ειδικά αν έχεις μήκος, έτσι ώστε να κάνεις αδιάβροχη την περιοχή.

Με τον τρόπο αυτό το σπασμένο νύχι διατηρείται τέλειο για έναν περίπου μήνα. Μετά μπορείς να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία.

Το σπασμένο νύχι δεν φαίνεται καν και φυσικά ούτε πρόκειται να σε ενοχλήσει. Το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί να ξαναθυσιάσεις το μήκος και των υπόλοιπων νυχιών σου για ένα και μόνο σπασμένο νύχι!

Δες και εδώ τι μπορείς να κάνεις με τα σακουλάκια τσαγιου! θα πάθεις πλάκα

 

Close