Φανταστικά χτενίσματα που θα σας δώσουν στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα θέλατε

Βρήκαμε για εσάς υπέροχα χτενίσματα τα οποία μπορούν να δώσουν στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα θέλατε να έχουν. Δείτε την υπέροχη συλλογή χτενισμάτων:

1.) Ίσια μακριά μαλλιά με πολυτέλεια

Αν έχετε μακριά μαλλιά αλλά με λεπτή τρίχα σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε το χτένισμα με “σκάλες”. Αυτό περιλαμβάνει κόψιμο των μαλλιών γύρω από το πρόσωπο με έναν τρόπο που δημιουργεί μια όμορφη ενισχυμένη κλίση, χρησιμοποιώνταςτούφες διαφορετικού μήκους – από μικρότερες προς μακρύτερες. Αυτό βοηθά πραγματικά να δώσετε στα μαλλιά σας το χαμένο τους όγκο.

Δείτε ακόμη: 20 υπέροχα κουρέματα για να φαινονται τα μαλλιά σας πιο με πυκνά

2.)  Καρέ με στυλ

Το καρέ χτένισμα , σε όλες τις παραλλαγές του, είναι μια φανταστική ιδέα για κοντά μαλλιά. Το βασικό καρέ είναι τέλειο και ταιριάζει σε διάφορα σχήματα προσώπου.

3.) Μακρύ καρέ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ShortHair | CabeloCurto (@meucabelocurto) στις


Για όσες αγαπούν τα μακριά τους μαλλιά, αλλά τους αρέσει και το καρέ, υπάρχει ένας καλός συμβιβασμός: το μακρύ καρέ. Κάντε το και τα αποτελέσματα θα είναι εγγυημένα, το μαλλί σας θα έχει και τον όγκο που θέλετε και θα φαίνεται υπέροχο!

4.) Καρέ με κυματισμούς


Μερικές απλές μπούκλες μπορούν να προσθέσουν όγκο στο χτένισμα σας!

Το καρέ χτένισμα , σε όλες τις παραλλαγές του, είναι μια φανταστική ιδέα για κοντά μαλλιά. Το βασικό καρέ είναι τέλειο και ταιριάζει σε διάφορα σχήματα προσώπου.

5.)  Καρέ με μακρύ το μπροστινό μέρος

Ένα κλασικό καρέ με μακρύ το μπροστά μέρος έχει ένα στοιχείο αυστηρότητας. Γιατί όμως να μην κάνετε ένα μικρό πειραματισμό; Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα κολοσσιαίο ποσό  όγκου, αν συγκεντρώσετε τις πιο κοντές τρίχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και αφήσετε πιο μακριές τις τούφες που βρίσκονται πιο κοντά στο πρόσωπό σας στο ύψος του ώμου.

Δείτε ακόμη: 14 καταπληκτικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόλις σε 3 λεπτά!

6.) Ατημέλητο καρέ με ομοιόμορφο μήκος

Φανταστικά χτενίσματα που θα σας δώσουν στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα θέλατεphoto credit: hairiz

Ένας άλλος τρόπος για να τροποποιήσετε ένα κλασικό κούρεμα και να του δώσετε περισσότερο όγκο είναι να “κόψετε τα άκρα.” Ελαφριά ατημέλητα μαλλιά με τις άκρες απροσδόκητα ψαλιδισμένες  μπορεί να σας βοηθήσουν να δώσετε στυλ στα μαλλιά σας και να είστε και μέσα στη μόδα!

7.) Ασσύμετρο καρέ

Η ασυμμετρία είναι ο καλύτερος φίλος σας, όταν θέλετε να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε – αυτήν η περίπτωση, είναι πολύ ενθαρρυντική.

8.) Άγριες άκρες

Συχνά είναι πολύ δύσκολο, να κάνουμε τα μαλλιά μας να αποκτήσουν όγκο. Αυτό που έχετε να κάνετε για να φαίνονται τα μαλλιά σας ότι έχουν περισσότερο όγκο είναι να πείτε στο κομμωτή σας να δουλέψει περισσότερο τις άκρες σας την επόμενη φορά που θα τον επισκεφθείτε.

Φανταστικά χτενίσματα που θα σας δώσουν στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα θέλατεphoto credit: shorthaircutforwomens

Το ίδιο ισχύει και για τα κοντά μαλλιά. Πείτε στον κομμωτή σας να δουλέψει περισσότερο με τις άκρες σας ώστε να τις ”αγριέψει”. Έτσι θα χαλάτε και λιγότερο χρόνο για να τα φτιάξετε και θα αποκτήσετε τον όγκο που επιθυμείτε.

9.) Χτένισμα με διαβαθμίσεις

Ακόμη και αν έχετε λεπτή τρίχα, τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο πυκνά με αυτό το χτένισμα!

10.) Κύματα φωτός

Φανταστικά χτενίσματα που θα σας δώσουν στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα θέλατε

Δεν θα βρείτε πιο ελαφρύ και πιο θηλυκό χτένισμα από αυτό. Τα ομαλά κύματα που εκτείνοναι σε όλο το μήκος των μαλλιών σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για έξτρα όγκο. Αλλά θυμηθείτε – θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα αν χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο για μπούκλες.

Δείτε ακόμη: 7 συμβουλές για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, χωρίς να τα καταστρέφετε!

11.) Νεραϊδένιο χτένισμα

Αυτό το κομψό και μοντέρνο χτένισμα σας αφήνει με πολλές επιλογές για να μεταβάλλεται το μήκος των μαλλιών σας και το στυλ  σας. Είτε αποφασίσετε να ξυρίσετε κάποιο μέρος του κεφαλιού σας ή το πίσω μέρος του, ή να παίξετε με το χρώμα των μαλλιών σας, αυτό το στυλ θα σας δώσει πάντα ένα βλέμμα που είναι φωτεινό και γεμάτο ένταση.

12.) Η μακριά έκδοση του νεραϊδένιου χτενίσματος

Αυτό το χτένισμα μετακινεί το κέντρο βάρους από ένα αγοροκόριτσο στυλ σε κάτι πιο θηλυκό. Το χτένισμα αυτό μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίζετε  περισσότερο και θα αποκτήσετε και τον όγκο που πάντα θέλατε!

 

 

 

 

Πηγή: brightside.me
Close