Φτιάξε μόνη σου χαλαρές μπούκλες με τον πιο εύκολο τρόπο

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και κάθε γυναίκα θέλει ένα ιδιαίτερο χτένισμα, στα ρεβεγιόν που έρχονται! Οι χαλαρές μπούκλες, είναι το πιο συνηθισμένο – επίσημο χτένισμα – για κάθε γυναικά, αφού ταιριάζει σε όλους τους τύπους γυναικών, ειδικότερα αν έχουν μακριά μαλλιά! Δίνει μια άλλη λάμψη και φινέτσα στο γυναικείο styling και όλες οι γυναίκες, δείχνουν εντυπωσιακές!

Λανθασμένα, πιστεύουμε ότι για να επιτύχουμε τις τέλειες χαλαρές μπούκλες, πρέπει να πάμε σε κομμωτήριο ή να αγοράσουμε ειδική συσκευή! Λίγες γυναίκες γνωρίζουν, ότι μπορείς να κάνεις φανταστικές χαλαρές μπούκλες από το σπίτι σου, με μια συσκευή που οι περισσότερες έχουμε ήδη – ή μπορούμε να βρούμε πολύ φθηνά – . Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια…ισιοτική!

 

Για όσες ο παρακάτω τρόπος φανεί λίγο…ανορθόδοξος, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι πολλές κομμώτριες χρησιμοποιούν την παρακάτω τεχνική και έχει μεγάλη επιτυχία! Οι χαλαρές μπούκλες όχι μόνο βγαίνουν τέλειες με μεγάλη ευκολία, αλλά αντέχουν όλη την βραδιά!

Δες το παρακάτω βίντεο με την πολύ εύκολη τεχνική και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις:

 

 

 

Τέλειο;

Close