Φτιάχνει ένα μασελάκι από αλουμινόχαρτο και το βάζει στα δόντια.Ο λόγος θα σας κάνει να χαμογελάτε πιο συχνά!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η λεύκανση των δοντιών δεν έχει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.Το πόσο λευκά θα δείξουν μετά την θεραπεία,εξαρτάται από το χρώμα του σμάλτου που έχει ο καθένας στα δόντια του.Τα ράφια των super market είναι γεμάτα από οδοντόκρεμες που υπόσχονται λευκότερα

.Υπάρχει ένας τρόπος για να επισπεύσουμε αυτήν την διαδικασία. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως θα το επιτύχετε χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

https://youtu.be/2lP_bIUZa6U?t=5

 

Η διαδικασία είναι απλή. Ανακατεύουμε λίγο μαγειρική σόδα με  οδοντόπαστα. Στη συνέχεια, απλώνουμε μια ποσότητα σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου  και το τοποθετούμε  γύρω από τα δόντια μας σαν μασελάκι.

Αφήνουμε για 1 ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα από αυτή τη μέθοδο λεύκανσης,επαναλάβετε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

υγεία

 

photo view neopress.in

 

Προσοχή!Παρόλο που δεν έχουν σημειωθεί παρενέργειες από κάθε είδους μεθόδους λεύκανσης,  οι οδοντίατροι ισχυρίζονται ότι πάρα πολλά προϊόντα λεύκανσης μπορεί να επηρεάσουν το σμάλτο των δοντιών. Έτσι, να είστε προσεκτικοί και να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά προϊόντα λεύκανσης.

Περισσότερα άρθρα σχετικά με την υγεία θα βρείτε εδώ

Και εδώ θα βρείτε όλα τα μυστικά ομορφιάς

Close