Φτιάξτε ένα τριαντάφυλλο με πλεξούδες στα μαλλιά σας

Όλες γνωρίζουμε οτι τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά κάτω αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς. Το βλέπουμε παντού τους τελευταίους μήνες – σε blogs ομορφιάς, σε φωτογραφίες του Instagram,σε Pinterest pin, και ακόμη και στα events στο λαμπερό κόκκινο χαλί. Εδώ είναι ένα μικρό μυστικό – Εδώ θα δείτε ένα μικρό μυστικό πως να το κάνετε μόνες σας χωρίς να πρέπει να πάτε σε ένα καλό κομμωτήριο

Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε αυτό το εκπληκτικό  χτένισμα σε μόλις 8 απλά βήματα.

Δείτε ακόμη: Σπρέϊ για ευκολοχτένιστα μαλλιά

Βήμα 1: Συγκεντρώστε το τμήμα του στέμματος των μαλλιών σας, τραβήξτε τα προς τα πίσω και στερεώστε τα σε μια χαλαρή αλογοουρά.
Βήμα 2: Όπως φαίνεται στην εικόνα, να  είναι χαλαρή ώστε να γλιστράει προσεκτικά ο αντίχειρας και ο δείκτης σας μέσα από την αλογοουρά.
Βήμα 3: Με τα δάχτυλά σας μπερδεμένα μεταξύ των τριχών σας, αρπάξτε το τέλος της αλογοουρά.
Βήμα 4: Τραβήξτε το τέλος μέσα στην τρύπα, δημιουργώντας μια ανάποδη  αλογοουρά.
Βήμα 5: Τώρα, για την τούφα του αντίστροφου τμήματος της αλογοουρά σας. Για να κάνετε μια όμορφη πλεξούδα, χωρίστε τα μαλλιά σε τρία σκέλη. Διασχίστε το δεξί σκέλος πάνω από το κεντρικό σκέλος και στη συνέχεια διασχίστε το αριστερό σκέλος πάνω από το κεντρικό. Ακολουθώντας την ίδια τεχνική, συνεχίστε το πλέξιμο μέχρι να φτάσετε στο τέλος. Στο τέλος βάλτε ένα λαστιχάκι για να μην φύγει η πλεξούδα.

Δείτε ακόμη:Πλεξούδες για κοντά μαλλιά βήμα βήμα!

Βήμα 6: χαλαρά τραβήξτε τα άκρα της πλεξούδας ώστε να προσθέσετε όγκο σε αυτό.
Βήμα 7: Συνεχίστε τραβώντας τα μαλλιά της πλεξούδα μέχρι να γίνουν ομαλά.
Βήμα 8: Πιάσε τη πλεξούδα σας και κυλήστε τη μέχρι να σχηματιστεί ένα όμορφο κουλούρι. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκινήστε με ένα μικρό κύκλο και τυλίξτε τη πλεξούδα γύρω από αυτό. Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα σχήμα κουλουριαστού τριαντάφυλλου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να εξασφαλίσετε την πλεξούδα στη σωστή θέση. Αν έχετε πολλά μαλλιά, μπορεί να χρειαστείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα τσιμπιδάκια προκειμένου μην πέσει η πλεξούδα. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μισό-πάνω και μισό-κάτω μπορεί να σας μεταφέρει σε μια ρομαντική απόδραση ή να το κάνετε όταν έχετε μια σοβαρή επαγγελματική συνάντηση!!!

Δείτε ακόμη:10 τρόποι για να δώσετε στυλ στα μαλλιά σας με ένα μαντήλι

ftiaxte-omorfh-plexouda-se-sxhma-triantafullo_

Close