Η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτει με πάσα ειλικρίνεια πως έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες – Η βοήθεια που πήρε

Γιατί δεν γίνονται θαύματα αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια αλλά πολλές φορές και τη βοήθεια ειδικού.

Η Λάουρα Νάργες κατά το παρελθόν είχε δεχθεί αρκετές φορές αρνητική κριτική για τα κιλά της και είχε απαντήσει καταλλήλως τονίζοντας ότι είναι υπερήφανη για το σώμα της.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να χάσει κάποια κιλά από δική της επιλογή και μόνο, όπως, άλλωστε, διευκρινίζει. Και τα κατάφερε. Έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία πρόσφατη φωτογραφία της και μίλησε για το πώς τα κατάφερε. Και ήταν πέρα ως πέρα ειλικρινής, αφού δεν μίλησε για θαύματα αλλά για μεγάλη προσπάθεια η οποία περιελάμβανε detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική, αλλά και τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού της για την κυτταρίτιδά της.

«18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου, Άγγελο Βασιλείου (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου – για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Τρομαρόπουλο (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό).

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια!», ανέφερε.

 

Πηγή: apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close