εσπαντρίγιες_ιδέες_και_τρόποι_να_τις_φορέσεις_

Το καλοκαίρι ήρθε και εμείς σας έχουμε τις καλύτερες ιδέες για εσπαντρίγιες το καλοκαίρι του 2021 .Οι εσπαντρίγιες είναι παπούτσια που θα φορεθούν τόσο το Καλοκαίρι όσο και τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου. Είναι γυναικεία παπούτσια που δημιουργούν ρομαντικά και καλοκαιρινά outfits και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην μπορεί να τα υποστηρίξει.

Οι εσπαντρίγιες, είναι γυναικεία παπούτσια που είναι τα αγαπημένα μας, διότι είναι πολύ άνετα. Οι σόλες τους είναι φτιαγμένες από σχοινί ενώ στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους είναι φτιαγμένη από raffia. Είναι στην ουσία δερμάτινα παπούτσια, πολύ άνετα και άκρως καλοκαιρινά και boho.

Δείτε ακόμα Ακόμη δεν έχεις αποκτήσει τα δικά σου animal print παπούτσια; Σου βρήκαμε 15 καλοκαιρινά σχέδια!

Φέτος το Καλοκαίρι οι εσπαντρίγιες θα γίνουν τα αγαπημένα παπούτσια των γυναικών τόσο στις casual όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Αποφασίσαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας μερικά αγαπημένα σχέδια με εσπαντρίγιες αλλά και τρόπους να τις συνδυάσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Λευκές εσπαντρίγιες η top ιδέα για εσπαντρίγιες το καλοκαίρι του 2021

Οι λευκές εσπαντρίγιες είναι από τις πιο safe και ρομαντικές εσπαντρίγιες που μπορείς να επιλέξεις. Το Καλοκαίρι το λευκό τους χρώμα θα αναδείξει το μαύρισμά σου και αυτές οι εσπαντρίγιες μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου.

λευκές_εσπαντρίγιες_

Καφέ φλατ εσπαντρίγιες για το καλοκαίρι του 2021

Οι εσπαντρίγιες κυκλοφορούν στην αγορά και σε φλατ έκδοση. Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν σου αρέσουν τα ψηλά παπούτσια – ακόμη κι αν μιλάμε για τις άνετες εσπαντρίγιες – τότε σίγουρα οι φλατ εσπαντρίγιες θα σε βολέψουν πολύ. Είναι πολύ άνετες και μπορείς να τις συνδυάσεις με μία μπλούζα κι ένα jean παντελόνι το Φθινόπωρο.

καφέ_φλατ εσπαντρίγιες_

Ιδέες για εσπαντρίγιες το καλοκαίρι του 2021 – Κόκκινες εσπαντρίγιες

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς και θα είναι κλασικό όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τόσο τις τελευταίες μέρες του Μάη, όσο και το Καλοκαίρι αλλά και το Φθινόπωρο ένα ζευγάρι κόκκινες εσπαντρίγιες θα ανανεώσουν το στιλ σου.

Μπορείς να τις συνδυάσεις με λευκό φόρεμα, ένα κολάν, ένα σορτσάκι ή ένα jean και μία μπλούζα σε κόκκινες, μαύρες ή λευκές αποχρώσεις. Με λίγα λόγια, μπορεί να έχουν έντονο χρώμα, αλλά και πάλι συνδυάζονται εύκολα κολακεύοντας κάθε γυναίκα.

Δείτε ακόμα Μετά τα 30: Tα 7 «βασικά» ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχεις στην παπουτσοθήκη σου

κόκκινες_εσπαντρίγιες_

Λευκές εσπαντρίγιες με καλοκαιρινό θαλασσί φόρεμα

θέλεις να κάνεις τις βόλτες σου στα σοκάκια του καλοκαιρινού σου προορισμού φέτος, άνετη και όμορφη; Τότε σίγουρα η παρακάτω εικόνα θα αποτελέσει έμπνευση για σένα. Ένα καλοκαιρινό θαλασσί φόρεμα, στα χρώματα της θάλασσας και του ελληνικού νησιού που θα επιλέξεις κι ένα ζευγάρι άνετες λευκές εσπαντρίγιες.

λευκές_εσπαντρίγιες_

Πράσινες παστέλ εσπαντρίγιες

Η αλήθεια είναι ότι σαν γυναίκα ποτέ μου δεν τα πήγα καλά με τα ψηλά παπούτσια. Με κούραζαν και δεν με βόλευαν ακόμη κι όταν τα φορούσα όντας την περισσότερη ώρα καθιστή σε μία καρέκλα. Οι εσπαντρίγιες όμως είναι οι αγαπημένες μου ακόμη και όταν δεν είναι φλατ.

Ο μαλακή τους σόλα από σχοινί κάνει αυτές τις εσπαντρίγιες να είναι απόλυτα άνετες. Επίσης επειδή η σόλα έχει το ίδιο ύψος από την αρχή μέχρι το τέλος του παπουτσιού, δίνει την ψευδαίσθηση στο πόδι ότι φοράει φλατ παπούτσια. Σας τις συστήνω ανεπιφύλακτα.

πράσινες_εσπαντρίγιες_

Μαύρες φλατ εσπαντρίγιες

Θέλεις ένα ζευγάρι παπούτσια για την δουλειά ή για την χαλαρή σου βόλτα με τις φίλες ή το άλλο σου μισό; Τότε οι εσπαντρίγιες είναι αυτό που αναζητάς. Σε μαύρο κλασικό χρώμα, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, σε φλατ έκδοση για να είσαι άνετη, με παιχνιδιάρικα κορδόνια στον αστράγαλο, για να είσαι μοντέρνα. Τέλεια ιδέα για να φορέσεις τις   εσπαντρίγιες το καλοκαίρι του 2021.

μαύρες_εσπαντρίγιες_

Μπεζ εσπαντρίγιες με μπεζ φόρεμα

Το μπεζ στις αποχρώσεις της άμμου, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις το αγαπημένο σου μπεζ καλοκαιρινό φόρεμα, με μία ψάθινη τσάντα, ένα καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο κι ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες στις ίδιες αποχρώσεις.

μπεζ_εσπαντρίγιες_

Θαλασσί φλατ εσπαντρίγιες

Το θαλασσί είναι το απόλυτο χρώμα του Καλοκαιριού. Μάλιστα, στην παρακάτω απόχρωση είναι ακόμη πιο αγαπημένο αφού εκτός του ότι είναι μέσα στο κλίμα της εποχής, φωτίζει το μαυρισμένο σου δέρμα. Έτσι μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι σικ θαλασσί εσπαντρίγιες και δεν θα το μετανιώσεις.

θαλασσί_εσπαντρίγιες_

Μπεζ εσπαντρίγιες με μπεζ παντελόνι και λευκό πουκάμισο

Το παρακάτω outfit είναι μία υπέροχη λύση για την δουλειά. Ένα ανοιξιάτικο ή φθινοπωρινό πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα σικάτο μπεζ παντελόνι. Οι εσπαντρίγιες θα δώσουν στο στιλ σου ένα πιο boho στοιχείο αλλά με τον πιο διακριτικό και σικ τρόπο.

Ιδέες_ για _εσπαντρίγιες_ το_ καλοκαίρι _του_ 2021_

Μαύρες εσπαντρίγιες με ροζ φούστα και t-shirt

Ένα ρομαντικό αλλά και τόσο νεανικό outfit με μαύρες εσπαντρίγιες, t-shirt σε λευκές αποχρώσεις και μία ροζ φούστα. Είναι πολύ νεανικό αλλά και ρομαντικό. Έτσι μπορείς να δείξεις μέσα από το στιλ σου ότι είσαι μία νέα γυναίκα με μία αγνότητα.

μαύρες_εσπαντρίγιες_

Εσπαντρίγιες με t-shirt και τζιν παντελόνι

Αυτό το outfit μπορεί να φορεθεί τόσο τον Μάιο όσο και το Φθινόπωρο. Ένα t-shirt σε συνδυασμό με ένα τζιν παντελόνι κι ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες σε σκούρο μπλε χρώμα, θα μπορέσουν να απογειώσουν την εμφάνισή σου, στην δουλειά ή στην βόλτα σου.

μαύρες_εσπαντρίγιες_

Φλοράλ εσπαντρίγιες

Φυσικά στην αγορά, μπορείς να βρεις εσπαντρίγιες σε φλοράλ σχέδια. Έτσι θα ταιριάξεις πλήρως στο ανοιξιάτικο αλλά και στο καλοκαιρινό κλίμα. Επίσης το φλοράλ είναι το νέο μαύρο αφού ταιριάζει με όλα.

φλοράλ_εσπαντρίγιες_ μαύρες_εσπαντρίγιες_

Λευκές εσπαντρίγιες με λευκό φόρεμα

Οι λευκές εσπαντρίγιες μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα μάξι λευκό, καλοκαιρινό φόρεμα. Αυτό το στιλ θα σε κάνει να δείξεις ανέμελη, καλοκαιρινή αλλά και ρομαντική. Φυσικά είναι μία άνετη και ασφαλής επιλογή για την δουλειά ή την βόλτα σου.

λευκές_εσπαντρίγιες_

Μπεζ εσπαντρίγιες με κόκκινο και λευκό πουκάμισο

Το παρακάτω πουκάμισο υπάρχει στις περισσότερες γυναικείες ντουλάπες. Αν ψάχνεις έναν νέο τρόπο να το αναδείξεις, τότε σίγουρα μπορείς να το κάνεις με ένα ζευγάρι μπεζ εσπαντρίγιες κι ένα τζιν παντελόνι.

μπεζ_εσπαντρίγιες_ μπεζ_εσπαντρίγιες_

Animal print εσπαντρίγιες

Φυσικά και μπορείς να βρεις αγαπημένες animal print εσπαντρίγιες στην αγορά. Για τις γυναίκες με το εκρηκτικό ταπεραμέντο που τους αρέσει να πειραματίζονται. Το animal print δεν έχει εποχή και σίγουρα μπορείς να το επιλέξεις, για την Άνοιξη, το Καλοκαίρι ή το Φθινόπωρο.

animal print_εσπαντρίγιες_

Καφέ εσπαντρίγιες

Για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο μας χρώμα, που είναι το καφέ. Μπορείς λοιπόν να βρεις καφέ εσπαντρίγιες και να τις συνδυάσεις με μπεζ ή λευκά χρώματα στα ρούχα σου. Το καφέ είναι ένα καλοκαιρινό χρώμα και μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση στις διακοπές και όχι μόνο.

καφέ_εσπαντρίγιες_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close