Τα πιο in fashion συνολάκια για τον Νοέμβριο – Υπέροχα outfits

Ιδέες για τις πιο must εμφανίσεις στο γραφείο για τον Νοέμβριο 2020.Υπέροχα γυναικείες εμφανίσεις για την δουλειά,  εμφανίσεις που τον Νοέμβριο θα δημιουργήσουν εντυπωσιακές εικόνες για σένα! Είναι εντυπωσιακές, είναι μοντέρνες και φυσικά ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα!

Είναι απλά υπέροχες. Και επειδή οι γυναίκες δείχνουμε μεγάλη σημασία στο τι θα φορέσουμε, ακόμη κι αν τα outfits μας είναι απλά, το σημερινό άρθρο πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει πολύ! Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου πρέπει να σε βρει, πιο εντυπωσιακή και μοντέρνα από ποτέ!

Δείτε ακόμα Ο σωστός τρόπος να φοράμε τα ρούχα για να μην δείχνουν κακόγουστα

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις πιο εντυπωσιακές εικόνες για τον Νοέμβριο του 2020. Εικόνες που έχουν γίνει ανάρπαστες στο Pinterest και πιστεύουμε ότι θα αρέσουν πολύ και σε σένα. Δείτε παρακάτω τα outfits για τον Νοέμβριο του 2020: 

 Καφέ πουλόβερ με jean παντελόνι και over the knee μπεζ μπότες

Η παρακάτω εικόνα είναι πολύ μοντέρνα και σίγουρα θα σου αρέσει κι εσένα πολύ. Ρούχα σαν κι αυτά αποκλείεται να μην ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και να μην μαγνητίσουν τα βλέμματα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Ένα καφέ πουλόβερ, ένα jean παντελόνι κι ένα ζευγάρι over the knee μπότες είναι αυτά που χρειάζεσαι για το πιο όμορφο outfitγια το γραφείο.

 Καφέ πουλόβερ με jean παντελόνι και over the knee μπεζ μπότες 

Μπορντό μπλούζα και maxi φούστα σε στενή γραμμή

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μία σικάτη και παράλληλα θηλυκή εικόνα για το γραφείο, η παρακάτω εικόνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, ακόμη κι αν έχετε αυστηρό dress code στην δουλειά! Είναι μία maxi φούστα σε στενή γραμμή σε συνδυασμό με μία μπορντό μπλούζα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ!

 Μπορντό μπλούζα και maxi φούστα σε στενή γραμμή 

 Γκρι φόρεμα, με πολύχρωμο κασκόλ

Μία εικόνα που είναι τόσο θηλυκή όσο και ζεστή. Μπορείς να διαλέξεις το αγαπημένο σου νεανικό φόρεμα στις αποχρώσεις που αγαπάς και να το συνδυάσεις με ένα μοντέρνο κασκόλ! Το γκρι στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα όσων αναφορά το φόρεμα, αφού είναι μία από τις πιο σικ και safe αποχρώσεις!

 Γκρι φόρεμα, με πολύχρωμο κασκόλ 

 Λευκή μπλούζα, jean παντελόνι και μάλλινη maxi ζακέτα

Οι μάλλινες ζακέτες και οι μάλλινες μπλούζες είναι τάση από τις αρχές του 2020. Αν θέλετε λοιπόν να είστε άνετες και παράλληλα μοντέρνες και καλοντυμένες, μία μάλλινη maxi ζακέτα στα αγαπημένα σας χρώματα, μπορεί να απογειώσει ένα κατά τα άλλα casual .

 Λευκή μπλούζα, jean παντελόνι και μάλλινη maxi ζακέτα

 Γκρι μπερές, jean παντελόνι και γκρι πανωφόρι

Ποιος είπε ότι τα καπέλα φοριούνται μόνο το Καλοκαίρι; Μπορείτε να διαλέξετε τον αγαπημένο σας γυναικείο μπερέ για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση για τον Νοέμβριο του 2020! Συνδύασε τον αγαπημένο σου μπερέ με ένα πανωφόρι στις ίδιες αποχρώσεις.

 Γκρι μπερές, jean παντελόνι και γκρι πανωφόρι 

 Λευκό τοπ, με jean παντελόνι και καρό πανωφόρι

Άλλο μια  εντυπωσιακή εμφάνιση που σίγουρα θα απογειώσει την εικόνα σας. Είναι από τις εμφανίσεις που είναι πολύ εύκολα στο να δημιουργηθούν και μένουν αποτυπωμένες στις μνήμες όσων σας συναντήσουν. Ένα τοπ στις αγαπημένες σου αποχρώσεις σε συνδυασμό με ένα jean παντελόνι, μπορούν να δείξουν υπέροχα με το σωστό πανωφόρι!

 Λευκό τοπ, με jean παντελόνι και καρό πανωφόρι 

 Jean oversized παντελόνι, λευκό τοπ και καφέ πανωφόρι

Τα πανωφόρια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις του Νοεμβρίου του 2020! Μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε μια casual εμφάνιση και να την αναδείξετε με ένα σικάτο πανωφόρι. Ένα πανωφόρι, μπορεί πραγματικά να αλλάξει όλη την εικόνα σας, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα ρούχα.

Jean oversized παντελόνι, λευκό τοπ και καφέ πανωφόρι 

 Total black

Οι total black εμφανίσεις είναι πάντα τάση. Πόσο μάλλον τον Νοέμβριο, που ταιριάζουν με το μουντό φθινοπωρινό τοπίο. Αν θέλεις λοιπόν να εντυπωσιάσεις, διάλεξε μια total black εμφάνιση που μπορείς να τα αναδείξεις στην δουλειά.

Total black outfits 

 Εμφανίσεις με ροζ πανωφόρια

Τα ροζ πανωφόρια είναι υπέροχα και μοντέρνα. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του ροζ στην αγορά, και μπορείς πραγματικά να βρεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Ένα ροζ πανωφόρι αρκεί για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά outfits που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε περίσταση!

 Outfits με ροζ πανωφόρια 

 Μαύρο φόρεμα και μπεζ πανωφόρι

Υπέροχα μαύρα φορέματα και τα κατάλληλα outfits στις αποχρώσεις που αγαπάμε περισσότερο, θα είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν τον Νοέμβριο του 2020! Για μία σικ εμφάνιση που μπορεί να σε κάνει να δείξεις πιο όμορφη από ποτέ, υιοθέτησε την παρακάτω εικόνα!

 Μαύρο φόρεμα και μπεζ πανωφόρι 

 Δερμάτινη φούστα, δερμάτινο τοπ και μπεζ πανωφόρι

Μια από τις πιο μοντέρνες και σ3ξυ εμφανίσεις που έχουμε δει σήμερα! Είναι απλά υπέροχη. Η δερμάτινη φούστα και το δερμάτινο τοπ, σίγουρα θα είναι in fashion τον Νοέμβριο του 2020. Πρέπει να τα επιλέξεις.

 Δερμάτινη φούστα, δερμάτινο τοπ και μπεζ πανωφόρι 

Μπεζ καπαρντίνα

Οι γυναίκες καπαρντίνες είναι σίγουρα trendy το 2020 και δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην τις επιλέξεις κι εσύ. Τα outfits σου σίγουρα θα δείξουν πιο μοντέρνα με την κατάλληλη καπαρντίνα. Ειδικά αν είναι σε μπεζ αποχρώσεις, τότε σίγουρα μπορείς να βρεις outfits που να ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως στυλ!

 Outfits με μπεζ καπαρντίνα 

 Total black outfits με σικ τσαντάκια

Όπως είπαμε και παραπάνω οι total black εμφανίσεις ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και φυσικά σε κάθε περίσταση. Γιατί να μην επιλέξεις κι εσύ να δημιουργήσεις  total black εμφανίσεις φέτος τον Νοέμβριο; Νομίζουμε ότι η παρακάτω εικόνα θα σε πείσει.

 Total black outfits με σικ τσαντάκια 

Πράσινος μπερές και πράσινη καπαρντίνα

Το πράσινο είναι μία ξεχωριστή απόχρωση που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει τάση. Χρησιμοποίησε πράσινο γυναικείο μπερέ και συνδύασε τον με την πράσινη καμπαρτίνα σου για μια σικ εμφάνιση στο γραφείο.

 Πράσινος μπερές και πράσινη καπαρντίνα 

 Μπεζ φούστα με πιέτες και μαύρο πουλόβερ

Οι εμφανίσεις που συνδυάζουν ρούχα που φαινομενικά θυμίζουν αταίριαστα, είναι πραγματική πρόκληση. Μπορείς λοιπόν να πειραματιστείς με τα ρούχα της ντουλάπας σου και να δημιουργήσεις εμφανίσεις ισάξια με αυτά που δημιουργούν τα fashion icons.

 Μπεζ φούστα με πιέτες και μαύρο πουλόβερ 

 Total white looks

Όπως ακριβώς ταιριάζουν τα total black outfits τον  Νοέμβριο, έτσι ακριβώς ταιριάζουν και τα total white! Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις την αγαπημένη απόχρωση του λευκού για να δημιουργήσεις σικάτες εμφανίσεις που θα κάνουν τις άλλες γυναίκες να θέλουν να σε αντιγράψουν!

Total white outfits 

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close