Ιωάννα Τούνη : Αυτός είναι ο τρόπος χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η γλυκιά μανούλα  αρκετά συχνά μας δείχνει μέσω του Instagram τα γεύματά της, αλλά και τη νέα της καθημερινότητα σαν μητέρα πλέον .  Προτιμά τα ελαφριά σνακ και τρέφεται  με υγιεινά γεύματα.  Σε πρόσφατη ανάρτησή της μοιράστηκε μαζί μας μια φανταστική  ιδέα για γευστικό βραδινό ή και πρωινό σνακ.

Η Ιωάννα Τούνη δεν ανησυχεί για τα κιλά της με αυτό το γεύμα

Οι ξηροί καρποί, τα φρούτα αλλά και η μαύρη σοκολάτα είναι τα τρια βασικά συστατικά  της επιτυχίας όταν θέλεις να φας κάτι light, αλλά παράλληλα γευστικό.  Γιαούρτι ή γάλα, λίγη σοκολάτα, αμύγδαλο φιλέ και μούρα, είναι στις top επιλογές της και όχι άδικα, αφού δίνουν ενέργεια αλλά και έχουν υπέροχη γεύση.

Δείτε επίσης : Γρηγόρης Μπάκας : Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του  Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

 

Δειτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση της

 

Ιωάννα Τούνη : Αυτός είναι ο τρόπος χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close