ιδέες-για-italian bob-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

Το italian bob είναι η νέα τάση στο καρέ κούρεμα με όγκο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, είναι η Νο1 τάση για την Άνοιξη 2024 και θα σας δείξουμε ιδέες για χτενίσματα για κάθε περίσταση.

Το καρέ κούρεμα είναι η κορυφαία επιλογή για κάθε γυναίκα τα τελευταία χρόνια. Είναι μοντέρνο, προσφέρει μία ανανέωση στο στιλ και υπάρχουν πολλοί τύπου και μάκρη καρέ για να επιλέξεις κάτι που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και στο δικό σου πρόσωπο.

Ένα νέο καρέ μας έρχεται από το Hollywood και είναι το italian bob! Ένα κοντό καρέ με όγκο και χωρίστρα στην άκρη που προσφέρει μία vintage αισθητική. Παρόλα αυτά θα δούμε και ιδέες για italian bob και με αφέλειες αλλά και με εναλλακτικά χτενίσματα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Italian bob με μακριές αφέλειες

Το κλασικά italian bob δεν έχει αφέλειες αλλά χωρίστρα από τη δεξιά ή από την αριστερή πλευρά. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το άρθρο μας με μία εναλλακτική πρόταση. Μπορείτε να υιοθετήσετε το italian bob και με μακριές αφέλειες χαρίζοντας φινέτσα στο στιλ σας.

Italian bob: Το νέο καρέ κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και είναι τάση για την Άνοιξη 2024

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Σε ίσια μαλλιά

Αυτό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο καρέ δεν είναι άλλο παρά ο όγκος του. Είναι βγαλμένο από άλλη εποχή και μπορείς να το υιοθετήσεις τόσο σε ίσια μαλλιά όπως και σε σπαστά ή μπούκλες. Αν λοιπόν σου αρέσουν τα ίσια μαλλιά ή έχεις ίσια μαλλιά, βλέπεις και παρακάτω ότι θα σου ταιριάξει απόλυτα.

Italian bob-σε-ίσια-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Κοντό italian bob

Μπορείς να υιοθετήσεις μία πιο εξτρίμ επιλογή με italian bob όπως βλέπουμε και παρακάτω. Μη φοβηθείς να κόψεις αυστηρά τα μαλλιά σου και να τους δώσεις τον όγκο του συγκεκριμένου κουρέματος. Θα είσαι βγαλμένη από ταινία εποχής και θα το ευχαριστηθείς πολύ.

κοντό-italian bob-ιδέες-

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Σε κυματιστά μαλλιά

Ακριβώς εξαιτίας του όγκου, τα επιμελώς ατημέλητα κυματιστά μαλλιά όπως βλέπουμε και παρακάτω, είναι μία μοναδική επιλογή για σένα, που θες λίγη από την ιταλική φινέτσα στο στιλ σου. Διάλεξε το συγκεκριμένο καρέ και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση.

καστανά-μαλλιά-σε-italian bob-ιδέες-

ιδέες-για-italian bob-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

 

Melted chocolate : Η νέα απόχρωση του καστανού στα μαλλιά την Άνοιξη 2024

 

ιδέες-για-italian bob-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Όταν μιμείται το αυστηρό καρέ

Ο όγκος και τα σπαστά ή κυματιστά μαλλιά είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν το italian bob από τις άλλες επιλογές στα καρέ κουρέματα. Παρόλα αυτά, αν αποφασίσεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να μιμηθείς το αυστηρό καρέ όπως στην παρακάτω εικόνα, θα είσαι και πάλι πανέμορφη και εντός θέματος.

ίσια-μαλλιά-σε-italian-bob-ιδέες-

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Με κοντές αφέλειες

Κι αν είσαι ροκ από τη φύση σου και σου αρέσουν οι κοντές αφέλειες και στο italian bob ταιριάζουν απίστευτα. Μη φοβηθείς λοιπόν να συνδυάσεις δύο τάσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις με το δικό σου, ξεχωριστό και μοναδικό στιλ.

italian bob-με-κοντές αφέλειες-ιδέες-

ιδέες-για-italian bob-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Για επίσημες περιστάσεις

Ένα τέτοιο καρέ μπορεί να σε απογειώσει τόσο στις καθημερινές όσο και στις επίσημες περιστάσεις. Αρκεί να βρεις το σωστό χτένισμα που θα αναδείξει το μοναδικό σου κούρεμα και συνάμα το προσωπικό σου στιλ. Η παρακάτω ιδέα είναι μία πολλή καλή πρόταση.

ξανθά-italian-bob-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-italian bob-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

ιδέες-για-italian bob-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

Ιδέες για Italian bob την Άνοιξη 2024: Σε φυσικές μπούκλες

Κι αν φοβάσαι ότι ένα τέτοιο καρέ θα σε ταλαιπωρήσει αν έχεις φυσικές μπούκλες ή φυσικά σπαστά μαλλιά που δεν “στρώνουν” εύκολα, η παρακάτω εικόνα είναι τρανή απόδειξη, ότι ακόμη και σε αυτή την περίπτωση το italian bob δείχνει μοναδικό.

italian bob-σε-μπούκλες-ιδέες-

 

Απόκριες 2024 : 16 ιδέες για εύκολα και μοντέρνα αποκριάτικα χτενίσματα

 

ιδέες-για-italian bob-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close