Καστορέλαιο : Θαυματουργό για μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια

Το καστορέλαιο είναι σε θέση να δυναμώσει τα μαλλιά, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μας.

Προτού τρομάξετε, ότι θα χρειαστεί να πιείτε αυτό το παχύρρευστο λάδι, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το καστορέλαιο μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, ακόμη κι αν δεν το πιεις.

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε με ποιους τρόπους, μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το θαυματουργό έλαιο έτσι ώστε να δυναμώσουμε, τα μαλλιά, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μας!

Πως δυναμώνει το καστορέλαιο τα φρύδια μας;

Προτού σας εξηγήσουμε την διαδικασία θα πρέπει να θυμάστε, ότι για τα φρύδια σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε οργανικό καστορέλαιο χωρίς εξάνια, ψυχρής έκθλιψης που μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα υγιεινής διατροφής ή στο διαδίκτυο.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη. Αφού πλύνετε καλά το πρόσωπο σας το βράδυ, εφαρμόστε στα φρύδια σας μια μικρή ποσότητα καστορέλαιου χρησιμοποιώντας μπατονέτα ή ένα σφουγγάρι ντε μακιγιάζ. Συνεχίστε τη διαδικασία για μερικά βράδια και σε πολύ λίγες μέρες, θα δείτε τα φρύδια σας να δυναμώνουν και να σκουραίνουν!

Καστορέλαιο : Θαυματουργό για μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια

Photo via: Twitter

Πως δυναμώνει το καστορέλαιο τα μαλλιά μας; 

Το καστορέλαιο είναι τόσο θρεπτικό για τα μαλλιά που ακόμη και πολλές κομμώτριες το προτείνουν ανεπιφύλακτα στις γυναίκες που έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά ή που έκαναν ντε καπάζ και θέλουν να τα προστατεύσουν.

Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ωμέγα-9 και λινελαϊκό οξύ τα οποία προστατεύουν τα μαλλιά από διάφορες μολύνσεις, που μπορεί να τα εμποδίζουν να μεγαλώσουν. Το έλαιο απορροφάται από την τρίχα με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η τριχόπτωση και να έχετε υγιή μαλλιά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια μικρή ποσότητα καστορέλαιου και να την αλείψετε πάνω στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε το έλαιο να δράσει για μερικές ώρες και στη συνέχεια ξεπλύνετε με σαμπουάν και μαλλακτική.

Καστορέλαιο : Θαυματουργό για μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια

Photo via: twitter

Πως δυναμώνει το καστορέλαιο τις βλεφαρίδες μας; 

Για τις γυναίκες που έχουν λεπτές και μικρές βλεφαρίδες βρέθηκε η λύση. Το καστορέλαιο μπορεί με τον πιο υγιεινό τρόπο, να κάνει τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώσουν και να φαίνονται πιο δυνατές και υγιείς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγο καστορέλαιο στα δάχτυλα σας και να κάνετε ελαφρύ μασάζ στις βλεφαρίδες σας!

Καστορέλαιο : Θαυματουργό για μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια

Photo via: twitter

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close