Λίφτινγκ στο σπίτι: Το πιο απλό και υγιεινό λίφτινγκ για ανθρώπους άνω των 40 (βίντεο)

Λίφτινγκ στο σπίτι: Το μυστικό για γυναίκες πάνω από 40 !Γιατί μετά τα 40 λίγο ή πολύ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ανάγκη να θυμίσουμε και πάλι έστω και 10 χρόνια νεότεροι. Γιατί τα 40 είναι η χρυσή εποχή όπου η εμπειρία της ζωής ξεκινάει σιγά σιγά να καθρεφτίζεται και στο πρόσωπό σου.

Κι όσο κι αν θέλουμε να αγαπήσουμε την φυσική μας ομορφιά, μερικές φορές έχουμε ανάγκη από λίγη ανανέωση. Όμως τα λίφτινγκ και οι πλαστικές είναι για λίγους . Εμείς οι…κοινοί θνητοί, δεν έχουμε τα χρήματα να προχωρήσουμε σε τέτοιες διαδικασίες.

Επίσης δεν είναι λίγες και λίγοι εκείνοι που ενώ έχουν τα χρήματα, φοβούνται να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε ενέσεις και χειρουργεία. Και δεν τους αδικούμε. Δεν είναι λίγες οι αποτυχημένες πλαστικές που έχουν παραμορφώσει ανθρώπους και σίγουρα δεν θέλουμε να γίνουμε κι εμείς κάπως έτσι.

Δείτε ακόμα Μαύρα στίγματα στο πρόσωπο: Φυσικοί τρόποι για να τα εξαφανίσεις για πάντα

Όμως αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι μπορείς να κάνεις φυσικό λίφτινγκ στο σπίτι με τον πιο ανέξοδο τρόπο! Καμία ένεση και καθόλου λεφτά χρειάζονται για να γίνει αυτό το λίφτινγκ. Συγκεκριμένα, για να κάνεις αυτό το λίφτινγκ χρειάζεται μόνο να δείξεις αγάπη στο πρόσωπό σου.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε λοιπόν τον θαυματουργό τρόπο που προσδίδει σε γυναίκες και άντρες την χαμένη τους…νιότη και τους κάνει να δείχνουν και πάλι 20 χρονών! Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και στο τέλος του άρθρου θα μοιραστούμε μαζί σας το βίντεο, όπου και αντλήσαμε τις πληροφορίες. Διαβάστε παρακάτω:

Η γνωστή youtuber Abigail James αποφάσισε να μοιραστεί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, το μυστικό της. Ένα μυστικό που την διατηρεί πάντα τόσο όμορφη και φρέσκια, ακόμη κι αν κι εκείνη, έχει περάσει τα 40! Η Abigail λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο για το φυσικό λίφτινγκ, που καθένας από εμάς μπορεί να το κάνεις μόνος του στο σπίτι.

Όχι, δεν έχει να κάνει με ακριβές κρέμες και μάσκες προσώπου. Αν και μερικές κρέμες και μάσκες προσώπου ακόμη κι αν είναι diy πάντα βοηθούν την επιδερμίδα να ανανεωθεί να αναπνεύσει. Όχι φυσικά και δεν μιλάμε για ενέσεις κι άλλα ενέσιμα χημικά. Μιλάμε για το απόλυτα φυσικό και οικονομικό λίφτινγκ!

Η youtuber μας δείχνει μέσα από ένα πολύ λεπτομερή βίντεο, πως μπορούμε με απλό μασάζ στο πρόσωπο, να χαρίσουμε στο πρόσωπό μας, την χαμένη του νιότη και λάμψη! Δεν είναι ένα απλό μασάζ βέβαια. Το συγκεκριμένο μασάζ, αποτελείτε από συγκεκριμένες κινήσεις.

Στο βίντεο που θα μοιραστούμε μαζί σας στο τέλος του άρθρου, θα δείτε αναλυτικά αυτές τις κινήσεις. Είναι κινήσεις που θα πραγματοποιήσουμε σε όλο μας το πρόσωπο. Στα ζυγωματικά, το μέτωπο, στην μύτη και γενικότερα σε όλα τα σημεία του προσώπου που μπορεί να “σπάσουν” με την πάροδο του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διαδικασία για να έχει αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνεται 1 με 3 φορές την εβδομάδα. Φυσικά η συχνότητα της επανάληψης της διαδικασίας, διαφέρει ανάλογα τον τύπο δέρματος που διαθέτει ο καθένας.

Και φυσικά για να δείτε ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα, θα πρέπει αυτό το φανταστικό και θαυματουργό μασάζ να το συνοδεύεται με υλικά περιποίησης προσώπου, που αναλογούν στον τύπο της επιδερμίδας σας και είναι αποδεδειγμένο ότι κάνουν καλό σε εσάς.

Δεν θέλουμε παρόλα αυτά να σας αφήσουμε άλλο με την αγωνία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αγαπημένο βίντεο και να ακολουθήσετε αυτή την διαδικασία το συντομότερο δυνατόν. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close