ιδέες-για-λινά φορέματα-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Λινά φορέματα: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι . 15 καλοκαιρινές ιδέες για λινά φορέματα το Καλοκαίρι τσε όλα τα χρώματα και σχέδια.

Τα λινά φορέματα είναι φορέματα που κάθε Άνοιξη αλλά και Καλοκαίρι οι γυναίκες τα προτιμούν ιδιαίτερα. Γενικότερα το λινό ύφασμα το προτιμούν γυναίκες και άνδρες τέτοια εποχή επειδή είναι δροσερό, ανάλαφρο και μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε καθημερινή σου ή και λίγο περισσότερο επίσημη περίσταση.

Σίγουρα ένα λινό φόρεμα δεν θα το επιλέξεις για έναν γάμο ή μία βάφτιση. Μπορείς όμως να διαλέξεις λινά φορέματα για την βόλτα σου στην παραλία, στα σοκάκια του νησιού, για έναν καφέ ή ένα φαγητό, για την δουλειά, τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, την σχολή ή ακόμη και το σχολείο.

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με παντελόνες

Έτσι στο σημερινό μας άρθρο θα σας δείξουμε μερικές ιδέες με λινά φορέματα. Είναι λινά φορέματα σε φαρδιά ή και πιο στενή γραμμή που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή και λίγο πιο κάτω για υπέροχες καθημερινές εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με λινά φορέματα: Πορτοκαλί λινό φόρεμα

Μπορείς για μία βόλτα ή την δουλειά σου με ένα λινό πορτοκαλί φόρεμα το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις είτε με sneakers, είτε με πέδιλα. Τα λινά φορέματα συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα παπούτσια σου οπότε δεν θα σε δεσμεύσουν καθόλου.

Λινό φόρεμα: 15 ιδέες με λινά φορέματα το Καλοκαίρι 2022

Ιδέες με λινά φορέματα: Ροζ λινό φόρεμα με κουμπιά

Επίσης τα λινά φορέματα έχουν μία τάση vintage. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα ρομαντικό, ροζ λινό φόρεμα με vintage στυλ. Το vintage δεν φαίνεται μόνο στα κουμπιά που κοσμούν αυτό το φόρεμα αλλά και στο κόψιμο του φορέματος γενικότερα.

ροζ-λινό φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με λινά φορέματα: Λευκό φόρεμα με κουμπιά

Ένα υπέροχο φόρεμα για τις καθημερινές σου βόλτες ή την δουλειά σου ή για οποιοδήποτε άλλη καθημερινή περίσταση είναι το παρακάτω. Είναι ένα λινό λευκό φόρεμα με κλασικό κόψιμο και μερικά διακοσμητικά κουμπιά στο κέντρο του. Κάθε γυναίκα έχει από ένα τέτοιο λινό φόρεμα στην ντουλάπα της.

λευκό-λινό-φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Ιδέες με λινά φορέματα: Μπεζ λινό φόρεμα με μανίκια μέχρι τον αγκώνα

Το συγκεκριμένο λινό φόρεμα είναι περισσότερο για τον Μάη ή για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Ένα λινό φόρεμα σε σομόν χρώμα με μανίκια μέχρι τον αγκώνα. Είναι πολύ μοντέρνο, αγκαλιάζει το σώμα και είναι σικ.

σομόν-λινό-φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Ιδέες με λινά φορέματα: Γαλάζιο πουά λινό φόρεμα

Αν θέλεις να πας ασορτί με την θάλασσα και το ελληνικό νησί που θα επισκεφθείς φέτος το Καλοκαίρι ένα τέτοιο λινό φόρεμα θα σε βοηθήσει πολύ. Γαλάζιο πουά λινό φόρεμα με λευκές βούλες που θα σε φωτίσει, θα τονίσει το μαύρισμά σου και θα σε κάνει να δείχνεις σαν…ελληνικό Καλοκαίρι.

γαλάζιο-πουά-λινό-φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Ιδέες με λινά φορέματα: Μπεζ λινό φόρεμα

Από την άλλη το παρακάτω λινό φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για την εξοχή. Αν φέτος το Καλοκαίρι κάνεις διακοπές στο χωριό ή σε κάποιο κάμπινγκ σίγουρα θες την άνεσή σου. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα μπεζ κλασικό και όμορφο λινό φόρεμα που είναι τόσο καθημερινό αλλά και τόσο μοντέρνο ταυτόχρονα.

μπεζ-λινό-φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 τρόποι να συνδυάσεις το πράσινο χρώμα στο ντύσιμο

λευκό-λινό-φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Ιδέες με λινά φορέματα: Πράσινο λινό φόρεμα

Το πράσινο είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι και γενικότερα είναι ένα υπέροχο χρώμα για το Καλοκαίρι αφού είναι αρκετά δροσερό. Ακόμη και η παρακάτω χακί απόχρωση του πράσινου είναι δροσερή και μπορείς να την υιοθετήσεις φορώντας ένα σικ λινό φόρεμα.

πράσινο-λινό-φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Ιδέες με λινά φορέματα: Κίτρινο λινό φόρεμα με τσέπες

Ένα μοντέρνο κίτρινο λινό φόρεμα με τσέπες μπορεί πραγματικά να απογειώσει την γκαρνταρόμπα σου και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν θέλεις να αλλάξεις λίγο στιλ και ρούχα, τότε σίγουρα μία καλή αγορά θα ήταν ένα κίτρινο λινό φόρεμα σαν και το παρακάτω.

κίτρινο-λινό-φόρεμα-για-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες- ιδέες-για-λινά φορέματα-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Ιδέες με λινά φορέματα: Κόκκινο πουά φόρεμα

Φωτιά στα κόκκινα φέτος το Καλοκαίρι και γιατί όχι άλλωστε; Ένα φωτεινό χρώμα που θα τονίσει το μαύρισμά σου και θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση. Αν θέλεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα με τον πιο απλό τρόπο δεν έχεις παρά να το επιλέξεις.

ιδέες-για-λινά φορέματα-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες- ιδέες-για-λινά φορέματα-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες- ιδέες-για-λινά φορέματα-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες- ιδέες-για-λινά φορέματα-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για να συνδυάσεις τα σανδάλια σου

ιδέες-για-λινά φορέματα-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close