Μακιγιάζ διαμόρφωσης προσώπου:Πώς να φαινόμαστε πιο αδύνατες, πιο νέες, ΧΩΡΙΣ botox!Από την beauty blogger Ολύμπια

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία για τις σκιάσεις στο μακιγιάζ! Μάλιστα υπάρχουν πολλά, και πανάκριβα, προϊόντα στην αγορά για να πετύχετε το τέλειο χωρίς photoshop!
Χρειάζονται λοιπόν πολλά χρήματα λέτε και θα ναι και δύσκολο….όχι χρυσά μου ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ να σας σώσω!!

Καταρχήν, να πούμε ότι χρειαζόμαστε ένα πινέλο ρουζ ή πούδρας, μια απλή πούδρα τερακότα και ένα κρεμώδες κονσίλερ ματιών σε απόχρωση αρκετά πιο ανοικτή από αυτό που χρησιμοποιούμε για τους κύκλους μας…Πώς ήταν στα 90’s μόδα και είχανε όλες το μάτι από κάτω κάτασπρο? Ε αυτό βρείτε…

Αν πάλι θέλετε απλά μου ζητάτε να σας τα φτιάξω, πολύ οικονομικά εννοείται, και θα προσθέσουμε κ ένα απαλό γκλιτεράκι για φυσική λάμψη!

Τί κάνουμε λοιπόν; Απλά εφαρμόζουμε τα 2 προϊόντα σε αυτά τα σημεία του προσώπου που σας δείχνω παρακάτω…Και το αποτέλεσμα; Τονίζουμε τα ωραία μας χαρακτηριστικά, μειώνουμε τα μεγάλα μάγουλα, μικραίνουμε τη μύτη μας, προβάλουμε τα μάτια μας πολύ φυσικά και τόσα άλλα!!! Και είναι τόσο εύκολο…μια φορά θα το κοιτάξετε από το σκίτσο και μετά θα μπορείτε να το κάνετε μόνες σας σε 10 λεπτά! Και μάσκαρα, κραγιονάκι και έξω από την πόρτα!

ο

Όπως βλέπετε στο αριστερό σκίτσο, δε φαίνεται ίσως πολύ καλά αλλά θα σας τα πω εγώ,  το απαλό ροζάκι δείχνει τα σημεία που θα βάλετε το κονσίλερ, και στο δεξί σκίτσο οι σκούρες γραμμές δείχνουν τα σημεία που θα μπει η πούδρα τερακότα.

Σε πρώτη φάση αν θέλουμε βάζουμε ένα πολύ ελαφρύ make-up ή μια ΒΒ κρέμα, από τα χεράκια μου πάλι αν θέλετε. Ξεκινάμε φωτίζοντας κάτω από τα μάτια για καθαρό βλέμμα, πάνω στο κόκαλο της μύτης, στο κέντρο του μετώπου και στο πιγούνι, κάτω από τα φρύδια για ανύψωση του ματιού και πάνω από το πάνω χείλος.
Το σκούρο χρώμα το εφαρμόζουμε μετά στα ζυγωματικά, στο τόξο που αρχίζει το τριχωτό της κεφαλής, στις εξωτερικές πλευρές λίγο πιο πάνω από το πιγούνι και, τέλος, κάτω από το κάτω χείλος!!!!
Εννοείται ότι τις γραμμές δεν τις αφήνουμε έτσι να γελάει ο κόσμος! Το κονσίλερ το σβήνουμε με το δάκτυλό μας και την πούδρα με το πινέλο μας! Και έτοιμες κορίτσια…άντε καταπλήξτε τα πλήθη και μην ξεχνάτε ποιος σας βοήθησε!!!

 

Ένα σχετικό προϊόν που έφτιαξα πρόσφατα είναι αυτό το καταπληκτικό concealer-highlighter που δίνει τέλεια λάμψη στα σημεία που θέλουμε, ενώ αν απλωθεί σε μεγαλύτερη ποσότητα και από πάνω εφαρμόσουμε την πούδρα μας, γίνεται ένα μοναδικό concealer, ιδανικό για την περιοχή των ματιών, που χρειάζεται αυτή την extra λάμψη!

 2concealer

Close