20 καλοκαιρινά χτενίσματα με κοτσιδάκια

Πολλά από τα χτενισμάτα των γυναικών με σκουρόχρωμη επιδερμίδα έχουν βάση τις πλεξούδες. Ανάλογα λοιπόν με την περίσταση, υπάρχουν πολλά χτενίσματα με πλεξούδες τα οποία μπορεί να δοκιμάσει μια γυναίκα. Δείτε τα εντυπωσιακά χτενίσματα που σίγουρα θα σας κλέψουν την καρδιά.

1.) Χαμηλός με πλεξούδες κότσος

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες2_

Αυτό είναι ένα ιδανικό χτένισμα για γυναίκες με σκούρα επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα αξιοπρεπή και εντυπωσιακό χτένισμα για επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις. Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα καισίγουρα θα κλέψετε τα βλέμματα αυτή τη σεζόν. Μπορείτε να έχετε αυτό το απλό χτένισμα ακόμη και στο γραφείο.

2.) Πλεξούδες σε 2 κουλουριασμένα κοτσιδάκια 

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες3_

Αυτό το χτένισμα θα σας κάνει να φαίνεστε αξιολάτρευτη και χαριτωμένη. Και είναι και πολύ εύκολο για να το φτιάξετε. Οι σφιχτές πλεξούδες θα σας επιτρέψουν να κυκλοφορείτε  ελεύθερα.

Δείτε ακόμη: 14 καταπληκτικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόλις σε 3 λεπτά!

3.) Κοτσιδάκια σαν σχοινί

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες4_

Είναι ένα από τα κολακευτικά  χτενίσματαμε πλεξούδες. Οι πλεξούδες που είναι σαν σχοινί σε καμία περίπτωση δεν φεύγουν από τη μόδα. Κάντε τα μαλλιά σας έτσι και απολαύστε τις φιλοφρονήσεις.

4.) Mohawk πλεξούδες , κουλούρι

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες8_

Αυτό το χτένισμα σε είναι νέο και απροδφόκητο. Η Mohawk πλεξούδα με υψηλό κουλούρι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για να το δοκιμάσετε.

5.) Πολύχρωμες πλεξούδες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες11_

Οι πολύχρωμες πλεξούδες θα σας κάνουν να φαίνεστε υπέροχη. Μπορείτε είτε να αφήσετε τις πολύχρωμες πλεξούδες σας ανοιχτές ή  να τις τυλίξτε σε ένα μισό κουλούρι. Είναι ένας φοβερό χτένισμα που έχει αγαπηθεί από όλα τα κορίτσια.

6.) Ράστα με ένα ψηλό κουλούρι

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες13_

Ο συνδυασμός των ράστα μαζί με το κουλούρι συνδέτουν μια φανταστική εμφάνιση. Ταιριάζει και σε επίσημες αλλά και ανεπίσημες εμφανίσεις. Τα μικρά ράστα δίνουν στο χτένισμα μα πιο λεπτομερή ματιά.

7.) Half updo πλεξούδες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες14_

Είναι ένα από τα πιο κατάλληλα χτενίσματα για να κάνετε κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Πρόκειται για ένα γοητευτικό στυλ με πλεξούδες. Αυτό το σέξι χτένισμα παραμένει ίδιο καθ ‘όλη την ημέρα.

Πολλά από τα χτενισμάτα των γυναικών με σκουρόχρωμη επιδερμίδα έχουν βάση τις πλεξούδες. Ανάλογα λοιπόν με την περίσταση, υπάρχουν πολλά χτενίσματα με πλεξούδες τα οποία μπορεί να δοκιμάσει μια γυναίκα

8.) Στριφογυρισμένο updo χτένισμα με πλεξούδες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες15_

Αυτό το χτένισμα είναι λίγο διαφορετική καθώς δεν χρειάζεται και πολύς χρόνος για να το δημιουργήσετε. Μπορείτε εύκολα να το κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι ένα υποδειγματικό χτένισμα για τα κορίτσια που θέλουν να φαίνονται λαμπερά κάθε μέρα.

9.) Πλεξούδες boxer 

 

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες16_

Eίναι ένα χτένισμα το οποίο είναι τέτοιο που μιλάει πολύ για την προσωπικότητα και το γούστο σας. Αυτό το προστατευτικό χτένισμα είναι πολύ μεγάλη τάση αυτές τις μέρες. Η επίδραση αυτών των περίπλοκων πλεξούδων είναι φοβερή.

10.) Γαλλικές πλεξούδες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες1_

Αυτό το στυλ πρόκειται να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ερωτική. Αυτό το στυλ έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα αξιόλογο χτένισμα για πυκνά μαλλιά. Αυτό το χτένισμα ταιριάζει με μια σειρά περιστάσεων.

Δείτε ακόμη: Κομψά χτενίσματα για ιδιαίτερες περιστάσεις

11.) Σταυρωτές πλεξούδες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες5_

Είναι ένα υποδειγματικό χτένισμα για τις ημέρες που δεν θέλετε ένταση σχετικά με το styling των μαλλιών σας. Το καλύτερο μέρος αυτού του χτενίσματος είναι ότι μπορείτε να το χαλάσετε οποιαδήποτε στιγμή.

12.) Ράστα και αλογοουρά

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες6_

Αυτή η αλογοουρά με ράστα θα σας κάνει να αισθάνεστε ανάλαφρη. Είναι ένα τέλειο στυλ για να ενσωματώσετε αν έχετε βαρεθεί τις απλές πλεξούδες. Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα, αν θέλετε κάτι απλό.

13.) Τεράστια κουλούρα με πλεξούδες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες7_

Η χαμηλή κότσοι είναι ξεπερασμένοι ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Κάντε αυτό το χτένισμα και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε.

14.) Ολλανδική πλεξούδα

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες9_

Αυτή η ολλανδική πλεξούδα φαίνεται φοβερή, αν έχετε φυσικά μακριά μαλλιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε extensions για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ. Είναι ένα τέλειο hairstyle, αν δεν θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες.

15.) Μακριές πλεξούδες μόνο από την μια πλευρά

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες10_

Αυτό είναι ένα εύκολο και trendy χτένισμα για να κάνετε όλο το χρόνο. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα χτενίσματα των αφροαμερικάνων . Είναι ιδανικό χτένισμα για γυναίκες με ορθογώνια και οβάλ σχήματα προσώπου.

16.) Πλεξούδες και μπούκλες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες12_

Εάν δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε το τι ακριβώς θέλετε, μπούκλες ή πλεξούδες; στη συνέχεια, δοκιμάστε το συνδυασμό και των δύο. Λειτουργούν τόσο καλά μαζί και είναι ένα ιδανικό στυλ για το επερχόμενο γεγονός σας.

Δείτε ακόμη: 9 όμορφα χτενίσματα για παρανυφάκια

17.) Με πλεξούδες  Mohawk χτένισμα

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες17_

Υπάρχουν απεριόριστοι τρόποι για να κάνετε το στυλ με τις πλεξούδες. Αυτή η πλεξούδα Mohawk είναι ένας από αυτούς. Είναι ιδανικό για τα κορίτσια που δεν θέλουν βαρετά χτενίσματα.

18.) Κοτσιδάκια με ξυρισμένη πλευρά

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες18_

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για  κορίτσια που είναι αρκετά τολμηρά, προκειμένου να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους. Οι πλεξούδες και οι ξυρισμένες πλευρές θα δώσουν το συν που χρειάζεστε στο όλο στυλ σας.

19.) Στριφογυριστές πλεξούδες στο μπροστά μέρος

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες19_

Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες είναι μοντέρνο και σοφιστικέ. Το χτένισμα αυτό θα προσθέσει μια χαριτωμένη πινελιά στην προσωπικότητά σας.

20.)  Αλογοουρά με πλεξούδες

20 χτενίσματα για μαυρες γυναίκες20_

Η αλογοουρά αυτή φαίνεται υπέροχη σε έφηβα κορίτσια. Θα σας να φαίνεστε αριστοκρατικές και είναι ιδανικές για κάθε μέρα, καθώς και για επίσημες εκδηλώσεις. Απλά βάλτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω προκειμένου να κάνετε τις πλεξούδες και να δημιουργήσετε μια αλογοουρά.

 

Πηγή: lethow.com
Close