Μάθετε πως να κάνετε τα μαλλιά σας λαμπερά ή να τα βάψετε χωρίς βαφές μαλλιών ή άλλες χημικές ουσίες!

Αν θέλετε λαμπερά μαλλιά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε ένα αυγό, μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μία κουταλιά της σούπας μέλι και να εφαρμόσετε αυτή τη πάστα σε βρεγμένα μαλλιά, τρίβοντας απαλά το δέρμα της κεφαλής κατά την εφαρμογή της.

Δείτε ακόμη: Το Φυσικό Συστατικό που Επιδιορθώνει τις Κατεστραμμένες Άκρες στα Μαλλιά!

Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλύψετε το κεφάλι σας με ένα σκουφάκι ή μια πετσέτα και να αφήσετε τη πάστα να καθίσει για περίπου 20-30 λεπτά και στη συνέχεια να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας, όπως κάνετε συνήθως. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο ήπιο σαμπουάν αλλά και το νερό να είναι χλιαρό .

Όσο περισσότερο κρατάτε το προϊόν και όσο περισσότερο θα επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, τόσο πιο ορατά θα είναι τα αποτελέσματα!

Δείτε ακόμη: Το μυστικό της ινδικής βασιλικής οικογένειας για μακριά, δυνατά μαλλιά!

Αυτό το καταπληκτικό μείγμα από μέλι και κανέλα θα κάνει να μαλλιά σας να φαίνονται πιο φωτεινά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα πλαστικό δοχείο, και σε αυτό να αναμείξετε δύο κουταλιές της σούπας conditioner, τέσσερις κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και τρεις κουταλιές της σούπας μέλι. Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξετε καλά όλα τα υλικά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εφαρμόσετε αυτό το μείγμα σε νωπά μαλλιά και, τέλος, θα πρέπει να χτενίστε τα μαλλιά σας.

Δείτε ακόμη: Τι φταίει και τα μαλλιά ασπρίζουν νωρίς

Όταν τελειώσετε, θα πρέπει να τυλίξτε τα μαλλιά σας με πλαστική μεμβράνη και να αφήσετε το μείγμα να μείνει έτσι για περίπου δύο με τρεις ώρες, και στη συνέχεια να το ξεπλύνετε με σαμπουάν. Όσο περισσότερο κρατάτε το προϊόν και όσο περισσότερο θα επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, τόσο πιο ορατά θα είναι τα αποτελέσματα!

Πηγή: myhealthylifeguide.net
Close