ιδέες-για-soft crop-τάσεις 2024-Χειμώνας 2024-

Το soft crop είναι το νέο ανδρόγυνο γυναικείο κούρεμα για τις γυναίκες που αγαπούν τα αυστηρά κοντά μαλλιά και θα γίνει το Νο1 trend για τον Χειμώνα 2024. Δείτε 15 ιδέες για γυναίκες κάθε ηλικίας και στιλ.

Τα κοντά μαλλιά είναι μία αγαπημένη επιλογή για πολλές γυναίκες. Χαρίζουν στιλ και φινέτσα και κάνουν πιο αυστηρές και ροκ τις εικόνες μας σε πολλές περιπτώσεις. Φαίνεται ότι τον Χειμώνα 2024 το Νο1 trend στα γυναικεία κουρέματα είναι το soft crop.

Οι ειδικοί μάλιστα έχουν ήδη αποκαλύψει το Νο1 look που ονομάζεται “soft crop” και θα δεις παντού το 2024. Πρόκειται για ένα απαλό κούρεμα που χρειάζεται ελάχιστο stying ώστε να δείχνει υπέροχο. Οι διακριτικές του ασυμμετρίες χαρίζουν μια τέλεια πινελιά όπως επίσης και η φράντζα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με soft crop κούρεμα τον Χειμώνα 2024: Σε ξανθά μαλλιά με χωρίστρα

Μπορείς να επιλέξεις το συγκεκριμένο κούρεμα και να αφήσεις χωρίστρα και φραντζάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Ένα σικ κούρεμα που ταιριάζει ιδιαίτερα σε γυναίκες άνω των 35, που θέλουν να δείχνουν μοντέρνες, φρέσκες αλλά και σικ.

Soft crop: Το νέο κούρεμα για το 2024 που θα γίνει το Νο1 trend

Ιδέες με soft crop κούρεμα τον Χειμώνα 2024: Σε πιο ροκ στιλ

Αν πάλι είσαι κοπέλα που διανύει την χρυσή δεκαετία των 20 τότε θα θέλεις ένα κούρεμα πιο ροκ, εξτρίμ και trendy. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις ένα soft crop σαν το παρακάτω με καρφάκια σε ένα επιμελώς ατημέλητο κούρεμα.

soft crop-σε-ξανθά-μαλλιά-με-καρφάκια-ιδέες-

Ιδέες με soft crop κούρεμα τον Χειμώνα 2024: Ταιριάζει σε κάθε ηλικία

Ακόμη κι αν είσαι άνω των 50 μπορείς να κάνεις αυτή την πολυπόθητη αλλαγή που θα σε ανανεώσει και ταυτόχρονα θα μειώσει και χρονιά αν αυτό επιθυμείς. Ένα μοντέρνο soft crop ακόμη και στις φυσικές γκρι αποχρώσεις που δεν χρειάζεται να αποχωριστείς.

soft crop-σε-γκρίζα-μαλλιά-για-γυναίκες-άνω των 50-ιδέες-

Ιδέες με soft crop κούρεμα τον Χειμώνα 2024: Με φράντζα

Το συγκεκριμένο κούρεμα σου δίνει πολλές επιλογές για το πως θα το στιλιζάρεις. Γι’ αυτό και μπορείς να το κάνεις πιο σικ και κομψό με μία όμορφη φράντζα σαν την παρακάτω. Μη ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο look σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια αλλά και μοδάτη.

soft crop-με-φράντζα-σε-καστανά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με soft crop κούρεμα τον Χειμώνα 2024: Η Tokio ξέρει

Μπορεί το La Casa de Papel να έχει τελειώσει όμως η αλήθεια είναι ότι η Tokio μας έχει μείνει αξέχαστη εκτός των άλλων και για το στιλ της Εκείνη ήταν που έφερε το soft crop στη μόδα και τον Χειμώνα 2024 θα το δούμε παντού τριγύρω.

soft crop-με-αφέλειες-σε-καστανά μαλλιά-ιδέες-

 

Ιανουάριος 2024: Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα

 

ιδέες-για-soft crop-τάσεις 2024-Χειμώνας 2024-

ιδέες-για-soft crop-τάσεις 2024-Χειμώνας 2024-

ιδέες-για-soft crop-τάσεις 2024-Χειμώνας 2024-

Ιδέες με soft crop κούρεμα τον Χειμώνα 2024: Με μπούκλες

Ακόμη κι αν δεν θες να αποχωριστείς τις μπούκλες σου μπορείς να επιλέξεις το soft crop. Η παρακάτω εικόνα είναι μία σαφής απόδειξη ότι το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει ακόμη και στις γυναίκες με σπαστά μαλλιά ή μπούκλες, που μπορεί να σκέφτονται ότι τα κοντά μαλλιά δε θα στρώνουν τόσο εύκολα.

soft crop-με-κυματιστά μαλλιά-και-μπούκλες-ιδέες-

ιδέες-για-soft crop-τάσεις 2024-Χειμώνας 2024-

 

Ξανθές ανταύγειες: Ποια είναι η σωστή απόχρωση για κάθε γυναίκα

 

ιδέες-για-soft crop-τάσεις 2024-Χειμώνας 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close