Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τα νύχια σας, δοκιμάστε να κάνετε υπέροχα μανικιούρ με μαγνήτη. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό εφέ που δημιουργείται με ένα μαγνητικό βερνίκι νυχιών και μια απλή κίνηση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο και το χρώμα της αρεσκείας σας, δημιουργώντας γραμμές, κύματα και διάφορα άλλα σχέδια στα νύχια.

Ανακαλύψτε την μαγεία που κρύβεται πίσω από το απλό ή ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών με μαγνήτη και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Δείτε ακόμη: 20 σχέδια νυχιών με ματ βερνίκι για μαμάδες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Τι είναι το βερνίκι νυχιών με μαγνήτη;

Το μανό με μαγνήτη είναι στην ουσία ένα συνηθισμένο βερνίκι νυχιών το οποίο περιέχει ρινίσματα σιδήρου. Η εφαρμογή του στην επιφάνεια του νυχιού χωρίς την χρήση του μαγνήτη θα έχει ως αποτέλεσμα απλά το βάψιμο του με το χρώμα που έχετε επιλέξει. Αν όμως χρησιμοποιήσετε τον ειδικό μαγνήτη που περιέχει η συσκευασία, συνήθως στο καπάκι του μπουκαλιού, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια με νερά που θυμίζουν γαλαξία ή το μάτι της γάτας. Το Magnetic nail polish, όπως ονομάζεται, μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία ενός υπέροχου «tiger eye» σχεδίου στα νύχια.

Μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών σε οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Τα διαφορετικά νερά οφείλονται στο διαφορετικό σχήμα του μαγνήτη, αλλά και στην κατεύθυνση εφαρμογής του πάνω από τα νύχια. Εξάλλου, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικοί μαγνήτες σε διάφορα σχήματα, ακόμη και μολύβι μαγνήτης, που πωλούνται ξεχωριστά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε μαγνητικό βερνίκι νυχιών.

Η τιμή για ένα απλό μανό με μαγνήτη ξεκινάει από τα 2,50 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Σχέδια για χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις σε κοντά νύχια στο σπίτι

Τα βήματα για να δημιουργήσετε μανικιούρ με μαγνήτη:

Ο τρόπος δημιουργίας υπέροχων magnetic nails χρησιμοποιώντας ένα απλό μαγνητικό βερνίκι νυχιών και όχι ημιμόνιμο είναι πολύ εύκολος.

1. Αρχικά κάνετε την προετοιμασία του μανικιούρ σας, λιμάροντας τα νύχια και καθαρίζοντας τα πετσάκια.

2. Έπειτα καθαρίστε πολύ καλά την επιφάνεια του νυχιού με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ασετόν, για να είναι εντελώς καθαρή.

3. Στη συνέχεια εφαρμόζετε μια θρεπτική βάση και προχωράτε στην εφαρμογή δυο στρώσεων από το μανό με μαγνήτη στην απόχρωση και το σχέδιο της αρεσκείας σας. Προσοχή όμως, πριν εφαρμόσετε το δεύτερο χέρι, αφήστε το πρώτο να στεγνώσει ελαφρώς.

4. Αφού εφαρμόσετε και το δεύτερο χέρι με το βερνίκι, το οποίο θα πρέπει να είναι παχύ, πάρτε τον μαγνήτη.

5. Όσο η δεύτερη στρώση του μανό είναι υγρή, περάστε τον μαγνήτη πάνω από το νύχι σας, χωρίς να τον ακουμπήσετε σε αυτό και κρατήστε τον για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να δημιουργηθεί το επιθυμητό σχέδιο. Μπορείτε αν θέλετε να πειραματιστείτε κουνώντας τον μαγνήτη σας σε διάφορες κατευθύνσεις για να δημιουργήσετε διαφορετικά σχέδια. Προσοχή, θα πρέπει να ετοιμάζετε το σχέδιο σε ένα νύχι και μετά να εφαρμόσετε το δεύτερο στρώμα στο επόμενο, έτσι ώστε να μην προλάβει να στεγνώσει πριν την χρήση του μαγνήτη.

6. Συνεχίστε κάνοντας την ίδια διαδικασία σε κάθε νύχι που θέλετε να εφαρμόσετε το συγκεκριμένο εφέ και τέλος, μόλις έχει στεγνώσει πλήρως το μαγνητικό βερνίκι νυχιών, εφαρμόστε ένα Top coat για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το μαγνητικό μανό μπορεί να κάνει περισσότερη ώρα για να στεγνώσει, απ’ ότι ένα συνηθισμένο βερνίκι νυχιών.

Δείτε ακόμη: 14 χαριτωμένα σχέδια για στιλέτο νύχια που αξίζει να δοκιμάσετε!

Δείτε τον τρόπο δημιουργίας υπέροχων μανικιούρ με μαγνήτη στα βίντεο που ακολουθούν:

Τρόπος αφαίρεσης μανό με μαγνήτη:

Η διαδικασία αφαίρεσης ενός απλού βερνικιού με μαγνήτη γίνεται με τον ίδιο τρόπο που αφαιρείται οποιοδήποτε μανό από τα νύχια. Για την αφαίρεση του χρησιμοποιήστε ένα ξεβαφτικό νυχιών ή ασετόν με τη βοήθεια ενός βαμβακιού.

Τα διαφορετικά νερά οφείλονται στο διαφορετικό σχήμα του μαγνήτη, αλλά και στην κατεύθυνση εφαρμογής του πάνω από τα νύχια

Αν πρόκειται για ημιμόνιμο μαγνητικό βερνίκι νυχιών θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου βερνικιού. Λιμάρετε ελαφρώς την επιφάνεια του νυχιού και εφαρμόστε ένα βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό ασετόν για 20 λεπτά πάνω στο νύχι. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το βαμβάκι, ξύστε με ένα ξυλάκι την επιφάνεια για να φύγει το χρώμα, περάστε την με ασετόν και κάντε την με το buffer.

Δείτε ακόμη: Σκούρα νύχια: 40 υπέροχες προτάσεις

► Δείτε μερικές υπέροχες προτάσεις για μανικιούρ με μαγνήτη:

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails

Πηγή: beautetinkyriaki.gr
Close