Μερικές συμβουλές ομορφιάς αν είσαι έγκυος

Η εγκυμοσύνη είναι από τις πιο όμορφες περιόδους για την ζωή μιας γυναίκας! Η ομορφιά μάλιστα, ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω. γι’ αυτό πολλές γυναίκες όταν μένουν έγκυος ομορφαίνουν πολύ! Γι’ αυτές τις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν εγκυμοσύνη με ομορφιά. παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές συμβουλές ομορφιάς που μπορείτε να ακολουθήσετε ενώ είστε έγκυος!

Όταν είστε έγκυος προτιμήστε τα χαμηλά παπούτσια για τις βόλτες και τους περιπάτους σας. Μην επιβαρύνετε το σώμα σας με άβολα παπούτσια! Αν εμφανίσετε κηλίδες στο στήθος και στο πρόσωπο σας, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, μην ανησυχήσετε. Είναι μια φυσιολογική, ορμονική αντίδραση. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να παραμελείτε το δέρμα σας. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά, τα σαπούνια καθαρισμού και τις κρέμες σας. Αν παρόλα αυτά, το δέρμα σας παρουσιάσει ξηροδερμία, ίσως να χρειαστεί να αντικαταστήσετε με αφρόλουτρο το σαπούνι για το πρόσωπο!

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, μην παραμελήσετε την επίσκεψη σας στον οδοντίατρο. Είναι πολύ πιθανόν, να αποδυναμωθούν τα δόντια σας. Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανόν να αναπτύξετε  οίδημα στα ούλα σας καθιστώντας τα πιο επιρρεπή σε αιμορραγίες κατά το βούρτσισμα και τα ούλα είναι πιο ευάλωτα στην πλάκα και στα βακτήρια.

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, πολλές έγκυοι παρατηρούν ότι έχουν έντονα ξηρά μαλλιά ή επιπλέον λιπαρότητα. Όλα αυτά είναι προσωρινά. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τα σαμπουάν που χρησιμοποιούσατε και πριν την εγκυμοσύνη σας, καθώς και ένα conditioner. Μετά την γέννα, μπορεί να παρατηρήσετε έντονη τριχόπτωση. Είναι προσωρινή και δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε.

Το μακιγιάζ σας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο. Άλλωστε, δεν το χρειάζεστε. Οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη τους είναι κανόνας ότι…ομορφαίνουν!

Close