Μια μοναδική συνταγή που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος της κοιλιάς

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται με τοπικό πάχος στη κοιλιά. Οι γέννες καθώς και το πως είναι διαμορφωμένος από την φύση του ο σωματότυπος κάθε γυναίκας, μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο, στο τοπικό πάχος στο σημείο της κοiλιας!

Για πολλές εκεί έξω, το περιττό λίπος στη κοiλια είναι αντιαισθητικό. Όταν κάτι δεν μας αρέσει στο σώμα μας, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αλλάξουμε. Αν όμως, η καθημερινότητα σου και η οικονομική σου κατάσταση δεν σε ευνοούν έτσι ώστε να μπεις σε ένα χρονοβόρο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, σίγουρα σου “κόβονται” τα “φτερά” .

Δείτε ακόμα το εξαιρετικό σπιτικό βούτυρο σώματος για τον Χειμώνα 

Δεν χρειάζεται όμως, γιατί υπάρχει μια πολύ απλή συνταγή, που θα σε βοηθήσει να διώξεις μια για πάντα το λίπος από την κοiλια: Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι φυσική θεραπεία και δεν πρόκειται να λειτουργήσει βλαβερά στην υγεία σας, με υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι μας ή μπορούμε να προμηθευτούμε σε πολύ οικονομικές τιμές από οποιοδήποτε super market!

Θα χρειαστείτε τα παρακάτω υλικά:

  1. 1/2 ξύλο κανέλας 
  2. μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο 
  3. μέλι ή γλυκαντικό για την γέυση
  4. 1 φλιτζάνι νερό 

Εκτέλεση:

Προσθέστε το νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε το μέχρι να πάρει βράση. Όταν ξεκινήσει να βράζει, προσθέτετε το ξύλο κανέλας και το αφήνετε κι αυτό να βράσει για λίγα λεπτά. Απομακρύνεται την κατσαρόλα από το μάτι και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια, ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομογενές μείγμα.

Δείτε ακόμα 20 ιδέες για μικρά και διακριτικά τατουάζ σε σχέδια που θα λατρέψετε

Για να έχει επιτυχία η παραπάνω μέθοδος πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι από αυτό το υπέροχο ρόφημα κάθε πρωί πριν φάτε το πρωινό σας. Προσέξτε το στομάχι σας να είναι τελείως άδειο πριν καταναλώσετε το ρόφημα για να δείτε πιο γρήγορα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μετά από δυο εβδομάδες θα δείτε διαφορά.

Μην ξεχνάτε να το συνδυάσετε με καθημερινούς κοιλιακούς έτσι ώστε να χαθεί το τοπικό λίπος αλλά να σφίξει παράλληλα και το δέρμα σας.

Close