10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα!

Το τρίτο μέρος του μήνα μόδας ολοκληρώθηκε και λίγο πριν η προσοχή μας στραφεί προς το Παρίσι όπου ο κύκλος των fashion weeks ολοκληρώνεται ρίχνουμε μια ματιά στους δρόμους του Μιλάνου για ενδυματολογική έμπνευση.

 

Φούστες κεντημένες με παγιέτες, δαντελένια φορέματα, ενδιαφέροντες χρωματικοί συνδυασμοί και μοντέρνες σιλουέτες είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που εντοπίσαμε στα αγαπημένα μας It-girls ενώ είδαμε τα must-have παπούτσια της σεζόν (sock boots, φαρδιές μπότες με σούρες, combat boots κ.α.) φορεμένα με τους πιο cool τρόπους

Δείτε ακόμη Χειμερινή κολεξιόν στα ρούχα 2019-2020: Ποια δεκαετία είναι στη μόδα φέτος;

Δείτε εδώ πως φόρεσαν τις τάσεις του φθινοπώρου οι πιο έμπειρες παρευρισκόμενες της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου και εμπνευστείτε για το επόμενό σας outfit:

.10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα! 10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα! 10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα!

10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα! 10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα!

10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα! 10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα! 10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα! 10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα! 10 φρέσκα looks για να εμπνευστείτε για τα φθινοπωρινά σας σύνολα!

 

 

Πηγή: marieclaire.gr

Close