10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!

Δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρούμαστε σε καλή φόρμα. Υπάρχουν όμως στιγμές που χρειάζεστε να δείχνουμε υπέροχες και έχουμε μόνο ελάχιστα λεπτά για να το πετύχουμε αυτό.

Για αυτές τις περιστάσεις, συγκεντρώσαμε τα πιο αποτελεσματικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε τέλειες μέσα σε λίγα λεπτά.

Επιλέξτε τα σωστά παπούτσια

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit:depositphotos.comdepositphotos.com

Για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα και το σώμα σας πιό λεπτό , θα πρέπει να φοράτε παπούτσια που θα έχουν παρόμοιο χρώμα με αυτό του δέρματος. Έτσι το μπεζ, τα nude χρώματα, το καφέ ή το χρώμα που είναι πιο κοντά στο χρώμα των ποδιών σας θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ψηλές και πιο αδύνατες. Αν φοράτε παντελόνι ή καλσόν, επιλέξτε παπούτσια με χρώμα παρόμοιο με αυτό που φοράτε. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί επειδή προσθέτει οπτικά μήκος στα πόδια σας κάνοντας σας να φαίνεστε μερικά εκατοστά ψηλότερη.

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να αποφύγετε τα παπούτσια με λουριά ή με κορδόνια στον αστράγαλο αφού κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο κοντά από ό, τι  είναι στην πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Κι όμως αυτά τα παπούτσια θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη!

Ξεφορτωθείτε τα ρούχα που είναι πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα.

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos.com
10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos.com / depositphotos

Μην αγοράζετε ρούχα μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους. Αυτά τα ρούχα μόνο θα τονίσουν τις ατέλειές σας και θα σας προσθέσουν οπτικά κάποια κιλά. Το ντύσιμό σας πρέπει να σας ταιριάζει και θα πρέπει να τονίζει οτι θέλετε εσείς ενώ ταυτόχρονα  να κρύβει τις ατέλειες σας.

Πάντα να έχετε την πλάτη σας σε ευθεία .

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos.com

Η σωστή στάση μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να φαίνεται υπέροχη και επίσης μπορεί να κάνει τη μέση σας να φαίνεται μικρότερη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καμπούριασμα είναι τόσο κακή συνήθεια, επειδή όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε πιο κοντές και πιο παχιές , αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει και προβλήματα υγείας. Για να το αποφύγετε αυτό, κρατήστε πάντα την πλάτη σας ίσια και κρατήστε τους γλουτούς σας λίγο σφιγμένους. Φανταστείτε ένα σχοινί που σας τραβάει από την κορυφή του κεφαλιού σας.

Δείτε ακόμη: 17 Tips Ομορφιάς Για Να Φαίνεστε 10 Χρόνια Νεότερες. 30 Δευτερόλεπτα Τη Μέρα Είναι Αρκετά!

Μάθετε τις βασικές τεχνικές του contouring

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos.com

Το contouring κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο στενό και μπορεί ακόμη και να κρύψει ένα διπλοσάγονο. Απλά πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τους πιο σκούρους και ανοιχτούς τόνους σωστά. Ο βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι οτι πρέπει να σκουραίνετε πάντα την περιοχή που θέλετε να κρύψετε και να βάζετε πιο ανοιχτούς τόνους στην περιοχή που θέλετε να τονίσετε.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε τη σειρά εφαρμογής. Κατ ‘αρχάς, χρησιμοποιείτε ένα highlighter και, στη συνέχεια, εφαρμόζετε τους πιο σκούρους τόνους. Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι οι γωνίες δεν θα πρέπει να είναι ορατές. Εφαρμόστε ανοιχτό μεικαπ με προσοχή. Για παράδειγμα, το κόκκινο κραγιόν τονίζει τη γραμμή των σαγονιών και των γνάθων.

Για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα και το σώμα σας πιό λεπτό , θα πρέπει να φοράτε παπούτσια που θα έχουν παρόμοιο χρώμα με αυτό του δέρματος

Σκουρύνετε το τόνο του δέρματος σας

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos.com

Όσο πιο μαυρισμένο φαίνεται το δέρμα σας, τόσο λιγότερο ορατά είναι τα επιπλέον κιλά και η κυτταρίτιδα . Η καλύτερη εναλλακτική λύση σε ένα μαύρισμα είναι ένα bronzer. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες:

  • Πρώτα απ ‘όλα, καθαρίστε το δέρμα σας και χρησιμοποιήστε ένα scrub σώματος. Στη συνέχεια, ενυδατώστε το δέρμα σας με μια ενυδατική κρέμα.
  • Αν έχετε ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι. Ενυδατώστε το δέρμα σας αρκετές φορές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα και τους αγκώνες σας.

Διαλέξτε το σωστό ύφασμα

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos.com

Μην αγοράζετε ρούχα που είναι πολύ στενά. Αποφύγετε τις τετράγωνες γραμμές και τα ρούχα με γωνίες, καθώς εφιστούν την προσοχή μόνο σε προβληματικές περιοχές. Για να καλύψετε τυχόν ατέλειες, επιλέξτε ρούχα από λεία και εύκαμπτα ύφασμα.

Επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ.

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos.com

Τα σφιχτά φουλάρια και τα ζιβάγκο μπορούν να επιβαρύνουν τη συνολική εικόνα σας. Μπορείτε απλά να βάλετε ένα φουλάρι και να το χαλαρώσετε. Τα ντεκολτέ που είναι στρογγυλά ή σχήματος V είναι η καλύτερη επιλογή. Επίσης, αφήστε 2-3 κουμπιά  ξεκούμπωτα κοντά στη ζώνη του λαιμού.

Μακριά κολιέ που δεν είναι ογκώδη και μικρά σκουλαρίκια θα τελειοποιήσουν επίσης την εικόνα σας καθώς επιμηκύνουν το λαιμό σας και τονίζουν τη ζώνη του ντεκολτέ σας.

Μην τονίζετε τις προβληματικές περιοχές

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotosdepositphotos/depositphotos

Μερικές φορές, τα κορίτσια προσπαθούν να κρύψουν μια προβληματική περιοχή καλύπτοντάς την υπερβολικά. Αυτό στην πραγματικότητα οδηγεί στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι οι περιοχές αυτές καταλήγουν να προσελκύουν περισσότερη προσοχή. Για παράδειγμα, αν δεν σας αρέσει ο τρόπος εμφάνισης των γοφών σας, μην φοράτε τζιν με μεγάλες τσέπες ή με τυχόν στάμπες. Όσο λιγότερη προσοχή τραβάτε σε μια προβληματική περιοχή, τόσο καλύτερη θα είναι η συνολική σας εμφάνιση.

Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας.

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos/depositphotos

Τα ογκώδη χτενίσματα μπορούν να φέρουν ανισορροπία στην εμφάνισή σας. Προτιμήστε τα κουρέματα μεσαίου μήκους ή τα καρέ. Τα κοντά κούρεμα φαίνονται ωραία όταν ο λαιμός σας είναι κρυμμένος κάτω από τα μαλλιά και τα μαλλιά που είναι κοντά στα αυτιά έχουν λίγο όγκο. Συνιστάται επίσης να αποφύγετε τα χτενίσματα που είναι λίγο πολύ “δημιουργικά”.

Τα μακριά και ίσια μαλλιά συνήθως δεν ταιριάζουν στα κοριτσάκια. Τέτοια χτενίσματα τονίζουν τις προβληματικές περιοχές. Αν δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τα μακριά μαλλιά σας, προσπαθήστε να προσθέσετε κάποια ένταση στα μαλλιά πάνω από τους ώμους.

Δείτε ακόμη: Δείξτε πιο ψηλές με αυτές τις στιλιστικές επιλογές

Χρησιμοποιήστε κορσέ

10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατες σε χρόνο μηδέν!photo credit: depositphotos

Ο κορσές βοηθάει τις γυναίκες να φαίνονται πιο αδύνατες σε οτι και αν επιλέξουν να φορέσουν. Εκτός αυτού, είναι χρήσιμος όχι μόνο για τις γυναίκες με υπερβολικό βάρος, αλλά και για τις γυναίκες που θέλουν να κρύψουν την κυτταρίτιδα ή προβληματικές περιοχές στους γλουτούς και στην κοιλιακή χώρα. Αλλά μην τον φοράτε πολύ συχνά. Χρησιμοποιήστε κορσέ μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Πηγή: brightside.me
Close