4+1 πράγματα που μία στιλίστρια θα πετούσε αμέσως από τη ντουλάπα σου φέτος

Τα φόρεσες, τα αγάπησες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείς. Η μόδα δεν τα αγαπά πια.

Mια γυναίκα όταν ξεφορτώνεται το παρελθόν που τη βαραίνει είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα περασμένης μόδας. Μην τα φυλάς στις ντουλάπες και στα συρτάρια σου, δεν θα σου χρειαστούν.

Ας υποθέσουμε ότι μπαίνει σπίτι σου μια σούπερ ντούπερ στιλίστρια και τσεκάρει να δει πόσο ενημερωμένη στιλιστικά είσαι. Με μαθηματική ακρίβεια τα 5 ρούχα που θα ξεφορτωνόταν μεμιάς είναι τα εξής:

1. Τα σχισμένα τζιν. Φτάνει πια. Αρκετά φορέθηκαν αερίζοντας το περιεχόμενό τους. Αρκετά «κακοποίησαν» το υψηλό γούστο και την καλαισθησία. Αρκετά χρήματα πληρώθηκαν για τρύπες και για απουσία υφάσματος. Φέτος τα τζιν είναι ολόκληρα, χωρίς ξεβάμματα και χωρίς κανένα ίχνος καταστροφής πάνω τους.

Δείτε ακόμα: Η στιλίστρια των διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ αποκαλύπτει βασικά tips για τα αξεσουάρ μας

2. Τα πουά. Δεν είναι μόδα φέτος, αλλά και όταν ήταν η δυσκολία τα συνόδευε. Τα πουά έχουν μια ρετρό φύση, ένα άρωμα παλιάς κολόνιας που δεν μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. Καπελώνει ακόμα και τα πιο φρέσκα ντυσίματα, ακόμα και τα πιο στιλάτα αξεσουάρ. Το πουά σε μεγαλώνει. Αυτό είναι μία αλήθεια αδιαπραγμάτευτη.

3. Τις μπαλαρίνες. Δεν είναι παπούτσια οι μπαλαρίνες. Είναι δείγμα υποδήματος. Είναι σαν «πρόβα παπουτσιού». Οκέι, είναι άνετο και βολικό. Αλλά και οι παλιές, ξεχειλωμένες φόρμες μας είναι άνετες και βολικές, δεν τις προτιμούμε για να κάνουμε εντύπωση -τις φοράμε όταν καθαρίσουμε το σπίτι. Έχει έρθει, πλέον, εκείνη η ώρα που οι μπαλαρίνες και η «σιγανοπαπαδιά» που κρύβουν μέσα τους θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της μόδας.

Δείτε ακόμα: Tα κομμάτια που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις -Μια στιλίστρια προτείνει

4. Το ντεσέν παραλλαγής του στρατού. Δεν θα βάλεις το χακί φέτος, δε θα βγεις στην πρώτη τη γραμμή, ούτε ήρωας θα γίνεις. Όσο πολέμησες, πολέμησες. Φέτος αφέσου στα «σκουριασμένα» βελούδα, τα χρυσά μπροκάρ και στα μαλακά πουλόβερ. Χαλάρωσε το ντύσιμό σου και η διάθεσή σου θα ακολουθήσει.

Δείτε ακόμα: Ποια κοσμήματα θα είναι στην μόδα το 2019;

5. Τα μεσάτα σακάκια. Παλιά γραμμή, ξεπερασμένο πατρόν. Φέτος τα σακάκια «υπερθεματίζουν», έχουν όγκο και πολύ φαρδιά γραμμή. Όσο πιο oversized τόσο καλύτερα. Σαν να έκλεψες το σακάκι του παππού σου. Σαν να θέλει το σακάκι σου να σε αγκαλιάσει ολόκληρη, να σε προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Σαν σύγχρονη ρεμπέτισσα κυρά που πήρε τους δρόμους.

Πηγή: womantoc
Close