5 εύκολα & γρήγορα κόλπα για να είσαι πάντα στιλάτη!

όσες φορές ζηλέψατε κάποια συνάδερφο σας που έδειχνε υπέροχη και κομψή στο γραφείο ακόμη κι αν φορούσε ένα απλό τζιν; Αν η απάντηση είναι πολλές, τότε σου έχουμε την λύση. 5 πανεύκολα κόλπα για να δείχνεις κι εσύ το ίδιο κομψή.

Εκτός από κομψές θέλουμε να είμαστε και άνετες, ειδικά όταν είμαστε όλη μέρα στο γραφείο. Τα παρακάτω τρικς λοιπόν εκτός από την κομψότητα, θα σας προσφέρουν και άνεση αφού κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια. Πάμε να τα δούμε! Μπορείτε να πατήσετε πάνω στις εικόνες για να καταλάβετε ακριβώς πώς να το κάνετε!

Σακάκι

5 εύκολα & γρήγορα κόλπα για να είσαι πάντα στιλάτη!

Τον χειμώνα το σακάκι έπαιξε βασικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, είτε στο γραφείο είτε στην βραδινή μας έξοδο. Και πως να μην παίξει άλλωστε αφού ταιριάζει με τα πάντα και μας κάνει να είμαστε πολύ σικάτες.Ακόμη και τώρα που ήρθε η άνοιξη κι ο καιρός δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα κάνει ζέστη ή κρύο το σακάκι είναι η τέλεια μέση λύση.

Έχει όμως ένα ελάττωμα που εξοργίζει πολλές γυναίκες, τα μανίκια του. Ειδικά όσες θέλουν να έχουν ευκολία κινήσεων δυσκολεύονται πολύ αφού πρέπει συνεχώς να μαζεύουν τα μανίκια. Κι αυτό καταντάει κουραστικό και μας νευριάζει οπότε αποφεύγουμε να το φοράμε, τουλάχιστον στην δουλειά μας.

Υπάρχει όμως λύση! Πάρε ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά και βάλτο στην μέση του μανικιού, γύρω από τον αγκώνα σου. Μάζεψε τα μανίκια ως εκεί που θεωρείς ότι είσαι πιο άνετη, κι άσε το υπόλοιπο κάτω από το λαστιχάκι. Για το τελείωμα κρύψτε το λαστιχάκι για να μην φαίνεται κάτω από το δίπλωμα!

Πουκάμισο

5 εύκολα & γρήγορα κόλπα για να είσαι πάντα στιλάτη!

Το ίδιο πρόβλημα με το σακάκι, έχετε και με το πουκάμισο σας! Μαζεύετε τα μανίκια κι αυτά γλιστράνε και πέφτουν. Και ξανά τα μαζεύεται και πάει λέγοντας. Δοκιμάσατε να τα μαζέψετε με τον παραδοσιακό κόλπο. Εμείς σας δείχνουμε έναν πιο μοντέρνο και λίγο πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Διπλώστε το μανίκι στην μέση και τραβήξτε το λίγο πιο πάνω από τον αγκώνα. Γυρίστε το ήδη γυρισμένο μανίκι ακόμη μαι φορά σταματώντας ακριβώς στο ρεβέρ. Έτσι θα έχετε ένα πιο κομψό μάζεμα που δεν θα χαλάει εύκολα!

Πουκάμισο από μέσα ή από έξω

5 εύκολα & γρήγορα κόλπα για να είσαι πάντα στιλάτη!

Ξανά πουκάμισο! Πόσες φορές έκατσες μπροστά στον καθρέφτη μέχρι να αποφασίσεις εάν θα βάλεις το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι ή αν θα το αφήσεις από έξω; Μία πιο σύγχρονη λύση είναι να βάλεις το ένα μέρος από μέσα και το άλλο να το αφήσεις από έξω.

Φαρδιά Μπλούζα

5 εύκολα & γρήγορα κόλπα για να είσαι πάντα στιλάτη!

Θέλεις να φορέσεις την φαρδιά σου μπλούζα όμως δεν σε ενθουσιάζει όπως πέφτει στο μπροστινό μέρος. Από την άλλη δεν θέλεις να την βάλεις μέσα από το παντελόνι σου γιατί πιστεύεις πως σου τονίζει την περιφέρεια σου. Και γιατί αγχώνεσαι;

Συνδύασε και τα δύο! Βάλε την μπλούζα μέσα από το παντελόνι στο μπροστινό μέρος, μέχρι περίπου την μέση και το υπόλοιπο άστο από έξω. Συνδυάζεις έτσι μια χαλαρή διάθεση με μία πιο σικάτη ενώ είσαι και άνετη, ειδικά εάν φοράς χαμηλοκάβαλο παντελόνι.

Δίπλωμα του ρεβέρ στο τζιν

5 εύκολα & γρήγορα κόλπα για να είσαι πάντα στιλάτη!

Όλοι λίγο πολύ το έχουμε κάνει, έχουμε διπλώσει δηλαδή το ρεβέρ του τζιν μας για να δείξουμε τους υπέροχους αστραγάλους. Εάν δεν το έχεις κάνει μια φορά μόνο θα σε πείσει. Γύρισε λοιπόν το ρεβέρ στο αγαπημένο σου τζιν ή παντελόνι. Φόρεσε το με γόβες στιλέτο ή τις αγαπημένες σου πλατφόρμες και θα δεις ότι αμέσως θα αλλάξει όλο σου το στυλ. (Πάτα πάνω στην εικόνα)

Για καλύτερα αποτελέσματα δίπλωσε μια μεγάλη φορά το ρεβέρ κι έπειτα δίπλωσε το στην μέση. Μπορείς να το κάνεις και κάπως άνισο για να έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Πηγή: ediva.gr
Close