Κι όμως αυτά τα παπούτσια θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη!

Υπάρχει ένα στιλ παπουτσιού που έχει γίνει πολύ έντονη τάση τον τελευταίο καιρό. Τα είδαμε στις πασαρέλες, τα είδαμε και στο street style και φυσικά τα φορέσαμε. Πρόκειται λοιπόν για τα παπούτσια με V, που κάποιοι μάλιστα τα αποκαλούν V neck shoes, τα οποία, όπως ίσως θα έχετε προσέξει είναι παντού.

 

Το καλό δεν είναι ότι είναι stylish (δε μας ενδιαφέρει τι λένε οι άνδρες γι’ αυτά) αλλά ότι έχουν την ικανότητα να αδυνατίζουν τα πόδια. Ναι, καλά διαβάσατε, το V σχήμα τους κολακεύει ιδιαίτερα το πέλμα και αφαιρεί πόντους από τις γάμπες σας, έτσι μπορείτε άφοβα να τα φορέσετε με crop παντελόνια και midi φούστες και φορέματα.

ο συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στα 1980s, αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες της μαμάς σας, ή αν απλώς δείτε κάποια σειρά ή ταινία εκείνης της περιόδου, είναι βέβαιο πως θα βρείτε πολλά V neck παπούτσια. Συνήθως το τακούνι τους είναι χαμηλό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείτε να βρείτε και high heels με σχέδιο V neck. Φορέστε τα λοιπόν με οτιδήποτε, μιας και ταιριάζουν με όλα, και όπως είπαμε κολακεύουν ιδιαίτερα τα πόδια σας. Θα τα βρείτε σε όλα τα high street fashion brands και όχι μόνο, έτσι όποιο και αν είναι το budget σας είναι βέβαιο πως θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.Κι όμως αυτά τα παπούτσια θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη! Κι όμως αυτά τα παπούτσια θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη!

Κι όμως αυτά τα παπούτσια θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη!

Street Fashion
Summer 2018
womenswear
Pixelformula
Milan

Πηγή: instyle.gr
Close