Λευκό Jean: Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου denim παντελόνι και τον χειμώνα

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις στην άκρη το αγαπημένο σου λευκό τζιν.

Πιστεύεις πως επειδή είναι χειμώνας δεν μπορείς να φοράς πια το αγαπημένο σου λευκό jean και τώρα που έχει κρύο; Αν η απάντηση είναι καταφατική… έχεις άδικο. Μπορεί το άσπρο σαν χρώμα να μην είναι η Νο1 επιλογή μας για αυτόν τον καιρό, αλλά τα denim pants είναι παντός καιρού και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνεχίσεις να τα φοράς, αφού τα αγαπάς, και τώρα.

Δείτε ακόμα: 21 Τάσεις Μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2018-2019

Αρχικά μπορείς να φορέσεις το δικό σου με ένα παστέλ φούτερ (#hottrendalert) και αθλητικά παπούτσια για all day άνετες εμφανίσεις. Επίσης, για πιο preppy looks, το λευκό jean συνδυάζεται με καρό πουκάμισο και πουλοβεράκι από πάνω.

Λευκό Jean: Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου denim παντελόνι και τον χειμώνα

Δείτε ακόμα: ΑΥΤΟ το παντελόνι επιστρέφει στη μόδα από τα 90’s και θα το λατρέψεις!

Ένας άλλος τρόπος να το φορέσεις είναι με denim πουκάμισο (σε σκούρα απόχρωση) και λευκό logo T-shirt από μέσα. Ακόμα το άσπρο παντελόνι, αν είναι σε στενή γραμμή, είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις σου στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ένα oversized πουλόβερ σε έντονη απόχρωση.

Δείτε ακόμα: Αυτά τα ρολόγια είναι στη μόδα το 2019!!

Αυτομάτως το white jean κάνει πιο «τρυφερό» και cozy το όλο σύνολο. Ηθικό δίδαγμα; Μην βάζεις ποτέ ρούχα στην άκρη σκεπτόμενη πως «δεν είναι η εποχή τους». Μερικά κομμάτια απλά δεν έχουν συγκεκριμένη εποχή. #fact

Πηγή: teen.queen.gr
Close