Ο συνδυασμός που κοροϊδεύουμε είναι φέτος στη μόδα: Η πιο άσχημη τάση της χρονιάς

Το μόνο θετικό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι η άνεση. Παρ’ όλα αυτά, πόσο διατεθειμένες θα ήμασταν να ενδώσουμε σε αυτόν;

Πολλές φορές στην αρχή ένα νέο τρεντ μας ξενίζει, αλλά σιγά σιγά εξοικειωνόμαστε μαζί του, το συνηθίζουμε, και αφού το δούμε άπειρες φορές να φοριέται από επώνυμες και ανώνυμες γυναίκες, τελικά παύει να μας φαίνεται και τόσο άσχημο και καταλήγουμε να ενδώσουμε κι εμείς.

Κάπου ωστόσο πρέπει να βάλουμε ένα όριο, το οποίο μάλλον σταματάει πριν από το πέδιλο με την κάλτσα. Κι όμως, αυτός ο άσχημος, «τουριστικός» συνδυασμός, που κοροϊδεύουμε εδώ και χρόνια, είναι δυνατή τάση φέτος. Στα σόου των πιο πολυτελών brands για τις κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι τα μοντέλα παρέλασαν φορώντας αθλητικά πέδιλα, ενίοτε σε συνδυασμό με κάλτσες. Οι influencers έσπευσαν να υιοθετήσουν τον συνδυασμό (αν μη τι άλλο, προστατεύοντας τα πόδια τους από κρυοπαγήματα μέσα στην καρδιά του χειμώνα).

Ακόμα και όταν αυτές οι κάλτσες έχουν μεταλλιζέ νήμα, ενδιαφέροντα σχέδια κ.λπ., δεν παύουν να είναι κάλτσες. Βαμβακερές συνήθως, χοντροκομμένες κάλτσες, που έχουμε συνηθίσει να κρύβουμε μέσα στα sneakers ή τις παντόφλες μας. Κι όμως το συγκεκριμένο τρεντ φαίνεται να παίρνει ήδη διαστάσεις επιδημίας στο Instagram. Αν πάντως αποφασίσεις να φορέσεις αθλητικά πέδιλα (ιδιαίτερα βολικά, ομολογουμένως, για μια καλοκαιρινή πεζοπορία στη φύση ή και στην πόλη), τουλάχιστον άφησε τις κάλτσες στο συρτάρι σου.

Τα καλά νέα είναι ότι οι λάτρεις των πολυτελών αξεσουάρ θα βρουν φέτος ακόμα και τα συγκεκριμένα παπούτσια με την υπογραφή λαμπερών οίκων. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι όσοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν μια περιουσία, θα τα βρουν και στις πιο οικονομικές εκδοχές τους.

Δες πώς φορέθηκαν τα αθλητικά πέδιλα στο Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

? @artdealer.journal #artdealergirls

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 

View this post on Instagram

 

But seriously…thoughts?

A post shared by Lauren Eggertsen (@laurenegg) on

 

View this post on Instagram

 

@chanelofficial summer moodz

A post shared by @ egpjournal on

Πηγή: womantoc
Close