Πως να πλέξετε υπέροχα σχέδια με το βελονάκι σας

Αν ψάχνετε για ένα αξιολάτρευτο σχέδιο για να δημιουργήσετε μια κουβέρτα για το μωρό σας ή ένα χαριτωμένο κασκόλ, αυτό το σχέδιο με τις τουλίπες  είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε μοναδικές λεπτομέρειες πάνω σε οτιδήποτε κάνετε. Αν το κάνετε σωστά, το πλέξιμο θα μοιάζει στην πραγματικότητα με μια σειρά από μικρές τουλίπες. Αυτό το πρότυπο λειτουργεί καλύτερα με τουλάχιστον δύο χρώματα, έτσι ώστε τα πέταλα να ξεχωρίζουν.

Δείτε ακόμη:Πως θα φτιάξετε το απόλυτο Μinecraft παιδικό δωμάτιο.Τα αγόρια θα ξετρελαθούν!

Τι μπορείτε να δημιουργήσετε με το αν πλέξετε τουλίπες;

Αυτό το πρότυπο είναι μια προφανής επιλογή για ένα μωρουδίστικο δώρο, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα όμορφο κασκόλ ή αρκετά ζεστά μαξιλαράκια.

pos-na-plexete-toulipes-me-to-velinaki-sas1_photo credit:wildrosevintage

Μόλις μάθετε πώς να σχηματίζετε αυτά τα μικρά λουλούδια μπορείτε εύκολα να προσθέσετε και άλλες σειρές ή να να βάλετε και σε άλλα πλεκτά που κάνετε με το βελονάκι σας.

Δείτε ακόμη:Εύκολες κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις με γυάλινα βαζάκια! (DIY)

pos-na-plexete-toulipes-me-to-velinaki-sas2_photo credit:anabeliahandmade

Αυτό το σχέδιο είναι σχετικά απλό. Πριν ξεκινήσετε την προσθήκη της τουλίπας, θα χρειαστείτε μια βάση. Εργαστείτε σε μια σειρά από τα πολλαπλάσια του τρία συν ένα. Αυτό το σχέδιο θεωρείται εύκολο, και οι αρχάριοι θα πρέπει να είναι σε θέση να το φέρουν γρήγορα εις πέρας.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε ένα υπέροχο τραπεζάκι lego

pos-na-plexete-toulipes-me-to-velinaki-sas3_photo credit:letsdosomethingcrafty

pos-na-plexete-toulipes-me-to-velinaki-sas4_

photo credit:anabeliahandmade

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε να ανταλλάσσετε τα χρώματα στο βελονάκι σας. Στο τέλος κάθε σειράς αρχίστε με άλλο χρώμα. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το βελονάκι παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο το οποίο θα σας βοηθήσει αρκετά

Πηγή:diyeverywhere

Close