Προτάσεις για να φορέσεις τα skinny jeans σου τον Χειμώνα

Τα skinny jeans παρόλο που ήταν η απόλυτη μόδα λίγα χρόνια πριν, την τελευταία περίοδο δείχνουν να έχουν εκλείψει με τα boho ντυσίματα να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά όλες μας έχουμε από ένα skinny jean στη ντουλάπα μας το οποίο έχει…ξεμείνει από τις τότε ένδοξες μέρες του.

Το κολλητό τζιν φοριέται απ’όλες τις γυναίκες και με τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορεί να σταθεί σε κάθε περίπτωση, σε μία βόλτα, σε έναν καφέ ή και σε κάποια βραδινή έξοδο. Τα skinny jeans συνδυάζονται με γόβες, με φλατ παπούτσια, μποτάκια και φυσικά αθλητικά.

Επειδή λοιπόν είναι το ρούχο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περίσταση και εποχή, παρακάτω θα δούμε πως μπορούμε να φορέσουμε τα skinny jeans φέτος τον Χειμώνα με έναν τρόπο που να παραμένει μοντέρνος και επίκαιρος.

 

Έτσι και αλλιώς, την μόδα την φτιάχνουμε εμείς!

Τα αρβυλάκια και ένα σκούρο jean jacket είναι η απόλυτη τάση για φέτος τον Χειμώνα. Με το skinny jean σου θα απογειώσεις το styling.

View this post on Instagram

Thoughts on ear crawlers???!! #theykindofmakemefeellikearockstar 🤷🏽‍♀️ Not that rockstars need to have crawlers😜 I think it’s just new for this momma🤣🙋🏽‍♀️ Also, considering getting multiple ear piercings??!! Should I do it???!!!! #whoami ??!!!🤪😂 Maybe I’ll feel more like myself tomorrow😆 But I’m liking change for the new decade!! Outfit deets linked!! Follow me @interiordesignerella in the free @liketoknow.it app to shop!! Xo!!!😘😘😘 http://liketk.it/2IYS2 #combatboots #earcrawlers #bringingbackthe90s snap @kristinamoto

A post shared by Jen Adams (@interiordesignerella) on

Μη διαστάσεις να συνδυάσεις το skinny jean σου με ένα όμορφο και ζεστό πουλόβερ. Άλλωστε θα φορεθούν πολύ φέτος!

Μια boho μπλούζα πάνω από το skinny jean σου θα σε κάνει να δείχνεις μοντέρνα και ιδιαίτερη.

Μη φοβηθείς να φορέσεις το skinny jean σου με τρακτερωτές μπότες. Είναι punk και μοντέρνες ταυτόχρονα!

Προτάσεις για να φορέσεις τα skinny jeans σου τον Χειμώνα

Close