Τα παπούτσια του καλοκαιριού σπάνε τα κλασικά καλούπια και κερδίζουν!

Ξέχνα την απλότητα και τα συνηθισμένα. Φέτος θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Τα παπούτσια σου θα είναι κινούμενες δηλώσεις στυλ.

Δείτε επίσης: 9+1 κλασικοί συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για να αποκτήσετε το τέλειο στυλ

Aυτά τα παπούτσια ορίζουν μια νέα εποχή, τόσο στη μόδα όσο και στην κοινωνική επαφή. Γιατί το λέμε αυτό; Μα, γιατί η μόδα ενδυναμώνει τον άνθρωπο, είναι μια μορφή πανοπλίας -όσο πιο δουλεμένη είναι η εικόνα του τόσο πιο άμεση η επαφή του και πάει λέγοντας.

Ας αφήσουμε το θεωρητικό κομμάτι και ας μπούμε στο ψητό. Τα παπούτσια της άνοιξης και του καλοκαιριού έχουν μία ιδιομορφία: δεν μοιάζουν με τα παπούτσια που ξέρουμε. Για την ακρίβεια, είναι ίδια αλλά αλλιώς. Έχουν σπάσει το κλασικό σχήμα και έχουν χαλαρώσει τη φόρμα χαράσσοντας νέες διαδρομές στο χάρτη του στυλ.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ, το ίδιο και τα outfit. Η κομψότητα επαναπροσδιορίζεται, η άποψη κυριαρχεί και η δομή επανασυντάσσεται. Έτσι τα πέδιλα δεν είναι λεπτεπίλεπτα πλέον, τα τακούνια έχουν όγκο και τα sneakers γίνονται οι νέες γόβες.

Η γυναικεία φιγούρα αποκτά power ακόμα και στην πιο ρομαντική εκδοχή της και η νέα διαπραγμάτευση αρχίζει. Ας την διαβούμε με τα σωστά πατούμενα.

Δείτε το βίντεο με τα παπούτσια των οίκων μόδας όπως παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες:

Close