νυφικά_οι_τάσεις_για_το_2021_

Οι κορυφαίες τάσεις στα νυφικά για όλη την σεζόν του 2021.

Ο γάμος είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την ζωή ενός ζευγαριού. Οι γυναίκες λοιπόν είτε αποφασίζουν να παντρευτούν με πολιτικό είτε με θρησκευτικό γάμο, προσέχουν να είναι πανέμορφες και να ξεχωρίζουν. Άλλωστε την ημέρα του γάμου τους η νύφη και ο γαμπρός είναι οι πρωταγωνιστές.

Αν αποφασίσατε μέσα στο 2021 να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου, είμαστε σίγουροι ότι ήδη έχετε ξεκινήσει τις προετοιμασίες και την αναζήτηση για νυφικό ή κουστούμι. Έτσι αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις τάσεις στα νυφικά για το 2021.

Δείτε ακόμα Tα καλύτερα νυφικά σχέδια νυχιών για τη μεγάλη σας ημέρα!

Νυφικά με δαντέλα, ρομαντικά, μίνι νυφικά και boho νυφικά είναι μόνο μερικές από τις φετινές προτάσεις. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που θα σας ταιριάζει. Οι φετινές τάσεις στα νυφικά καλύπτουν τόσο τις γυναίκες που αγαπούν το κλασικό όσο κι εκείνες που θέλουν να κάνουν την διαφορά. Διαβάστε παρακάτω: 

Νυφικά boho

Η boho κουλτούρα έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές μας τα τελευταία χρόνια. Δε θα μπορούσαν λοιπόν να μην σχεδιαστούν boho νυφικά, για τις γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται και είναι ασυμβίβαστα πνεύματα.

boho_νυφικά_

Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ένα boho νυφικό με έντονα μανίκια με δαντέλες. Είναι ένα νυφικό που θα σε κάνει να δείχνεις σαν νεράιδα του Καλοκαιριού. Αν έχετε επιλέξει να παντρευτείτε το Καλοκαίρι σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

boho_νυφικά_

Μην ξεχάσεις να συνδυάσεις το υπέροχο boho νυφικό σου με ένα υπέροχο boho χτένισμα και στα 20 Boho νυφικά χτενίσματα  σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ταιριάζει και σε εσάς. Μην φοβηθείτε να υιοθετήσετε την boho κουλτούρα στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

boho_νυφικά_

Ρομαντικά νυφικά με διαφάνειες και δαντέλα

Ο γάμος είναι μία ρομαντική στιγμή ακόμη και για τους πιο κυνικούς. Ξεχάστε τον κόσμο, τα τραπέζια, το θέαθήναι. Ο γάμος είναι μία απόδειξη ότι εσύ και το άλλο σου μισό θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ζήσετε για πάντα μαζί, θα γίνεται οικογένεια.

Δείτε ακόμα 35 ιδέες για υπέροχα νυφικά μανικιουρ και όχι μόνο!

ρομαντικά_νυφικά_με_δαντέλες_και_διαφάνειες_

Έτσι ο ρομαντισμός σίγουρα θα σας διακατέχει εκείνη την μέρα. Οπότε τα νυφικά αυτής της λίστας ταιριάζουν πλήρως με την περίσταση. Ρομαντικά νυφικά με διαφάνειες και δαντέλες που σου αγκαλιάζουν το σώμα και σε κάνουν να δείχνεις σαν πριγκίπισσα.

ρομαντικά_νυφικά_με_δαντέλες_και_διαφάνειες_

Πριγκιπικά νυφικά

Τα πριγκιπικά νυφικά είναι μία σταθερή αξία στις τάσεις των νυφικών. Νυφικά εντυπωσιακά, φουσκωτά που σε κάνουν να δείχνεις σαν πριγκίπισσα. Σίγουρα αυτά τα νυφικά δεν είναι για τις γυναίκες που αγαπούν τα minimal.

φουσκωτά_νυφικά_

Είναι νυφικά για γυναίκες που θέλουν το νυφικό τους να μην είναι σαν τα φορέματα που θα επέλεγαν οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ζωής τους. Είναι για τις γυναίκες που θέλουν στον γάμο τους να είναι  η βασίλισσα της μέρας.

φουσκωτά_νυφικά_

Υπέροχα νυφικά με έντονο μπούστο ή και χωρίς, δαντέλες, στρας, φουσκωτά που σίγουρα θα σου ταιριάξουν πολύ. Επίσης τα φουσκωτά νυφικά είναι ιδανικά για τις plus size γυναίκες, αφού έχουν την τάση να κρύβουν σημεία του σώματος που μπορεί να μην σου αρέσουν.

φουσκωτά_νυφικά_

Κάπα στα νυφικά

Ξέχνα τα πέπλα, τα λουλούδια και τις πιέτες στα μαλλιά. Οι κάπες θα φορεθούν πολύ φέτος όσων αφορά το νυφικό σου. Κάπες που έχουν προέκταση και στο κεφάλι και θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ηρωίδα παραμυθιού. Εντυπωσιακές κάπες που σίγουρα αναδεικνύουν όλα τα νυφικά.

κάπες_στα_νυφικά_

Επίσης υπάρχουν κάπες που δεν έχουν προέκταση για το κεφάλι. Αντιθέτως αγκαλιάζουν τον λαιμό και τα χέρια. Τέτοιες κάπες έχουν την δική τους γοητεία και δίνουν ένα γκράντε ύφος σε ένα μίνιμαλ νυφικό.

κάπες_στα_νυφικά_

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάπες είναι μία μοναδική ευκαιρία τόσο για το Καλοκαίρι όσο και για τον Χειμώνα. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε μία καλοκαιρινή πρόταση. Όμως αν επιλέξετε η κάπα σας να αγκαλιάζει ολόκληρα τα χέρια σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν πανωφόρι το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

κάπες_στα_νυφικά_

Mini νυφικά φορέματα

Πριν 10 χρόνια περίπου τα μίνι νυφικά ξεκίνησαν να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Μερικές γυναίκες επέλεγαν νυφικά που θα ήταν μίνι μπροστά και με πιο μακριά ουρά από πίσω. Ή μερικές άλλες φορούσαν αυτά τα μίνι νυφικά για την δεξίωση, έτσι ώστε να έχουν άνεση στις κινήσεις τους.

μίνι_νυφικά_

Στις τάσεις του 2021 όμως τα μίνι νυφικά θα πρωταγωνιστήσουν. Μίνι νυφικά με δαντέλα ή και χωρίς για τις γυναίκες που ακόμη και στον γάμο τους θέλουν να πρωτοτυπούν. Επίσης είναι πολύ πρακτικά νυφικά αφού σου επιτρέπουν ελευθερία κίνησης.

μίνι_νυφικά_

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα μίνι νυφικά καλύπτουν δύο είδη γυναικών που υπό άλλες συνθήκες δε θα είχαν τίποτα κοινό. Καλύπτουν τις γυναίκες που θέλουν να πειραματίζονται αλλά και τις γυναίκες που δεν θέλουν τις υπερβολές ακόμη και στον γάμο τους.

μίνι_νυφικά_

Νυφικά με φουσκωτά μανίκια

Στην δεκαετία του ’90 τα φουσκωτά μανίκια ήταν τάση στα νυφικά. Κάθε νυφικό είχε φουσκωτά μανίκια. Όμως αυτή η τάση ξεπεράστηκε και έδωσε την θέση της στα τιραντάκια και στα στράπλες. Φέτος όμως θα επανέλθει απλά πιο ανανεωμένη.

νυφικά φορέματα_με_φουσκωτά_μανίκια_

Ρομαντικά φουσκωτά μανίκια από διαφάνεια που θα κάνουν το νυφικό σου να μοιάζει σαγηνευτικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη επιλογή που ταιριάζει σε κάθε τύπο νυφικού, είτε μιλάμε για μία απλή τουαλέτα, είτε για κάτι πιο γκράντε.

νυφικά φορέματα_με_φουσκωτά_μανίκια_

Αν θέλεις το νυφικό σου να μοιάζει παραμυθένιο δεν έχεις παρά να ράψεις φουσκωτά μανίκια. Θα κάνει το φόρεμα να μοιάζει απλά συγκλονιστικό και θα σου ταιριάξει πολύ. Ιδανικό για την περίοδο του Χειμώνα.

νυφικά φορέματα_με_φουσκωτά_μανίκια_

Minimal νυφικά φορέματα

Φυσικά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν μίνιμαλ τουαλέτες για τον γάμο τους. Είναι οι γυναίκες που θέλουν να δείχνουν σικ και φοβούνται ή δεν τους αρέσουν οι υπερβολές. Έτσι υπέροχα μίνιμαλ νυφικά σε περιμένουν στις τάσεις του 2021.

μίνιμαλ_νυφικά_

Νυφικά που θα μπορέσεις να τα φορέσεις και όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Συνήθως τα μίνιμαλ νυφικά είναι και πιο φθηνά στην αγορά. Εξαρτάται πάντα από που θα το πάρεις και τι σχέδιο θα επιλέξεις. Όπως και να ‘χει είναι μία πολύ σικ και ασφαλής επιλογή για τον γάμο σου.

μίνιμαλ_νυφικά_

Αυτά τα νυφικά είναι μία υπέροχη ιδέα για το Καλοκαίρι. Λινά νυφικά που αγκαλιάζουν το σώμα και σε κάνουν να δείχνεις πρωταγωνίστρια μέσα από την απλότητα. Αγαπάμε την απλότητα οπότε λατρεύουμε κι αυτά τα νυφικά.

μίνιμαλ_νυφικά_

Αντί για νυφικό φόρεμα…νυφικό παντελόνι

Η επανάσταση στα νυφικά έφτασε. Αντί για νυφικό φόρεμα, νυφικά παντελόνια. Παρακάτω βλέπουμε μία νυφική σαλοπέτα που είναι απλά συγκλονιστική. Με στρας στο μπούστο για να μη μοιάζει με όλες τις υπόλοιπες σαλοπέτες και υπέροχο κόψιμο.

νυφικά_παντελόνια_

Τα νυφικά παντελόνια είναι ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν την επανάσταση στο στιλ τους και δεν αντέχουν άλλο τα πατροπαράδοτα. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία γυναικών μην φοβάσαι να πειραματιστείς.

νυφικά_παντελόνια_

Φυσικά τα νυφικά παντελόνια ως επί το πλείστον κυκλοφορούν στην αγορά σαν σαλοπέτες. Επίσης αν δεν θες να το φορέσεις στον γάμο, ίσως τα νυφικά παντελόνια να ήταν πολύ καλή και πρακτική επιλογή για το τραπέζι του γάμου.

νυφικά_παντελόνια_

Παστέλ χρώματα στο νυφικό

Το λευκό είναι το αγαπημένο μας χρώμα στα νυφικά. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια στην αγορά μπορείς να βρεις νυφικά σε όλες τις αποχρώσεις και μερικά από αυτά είναι τόσο όμορφα που εύκολα τα προτιμούσαμε αντί για λευκό.

νυφικό_σε_παστέλ_αποχρώσεις_

Στις τάσεις του 2021 λοιπόν, οι παστέλ αποχρώσεις στα νυφικά θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή που θα κυριαρχήσει περισσότερο είναι η απόχρωση του ροζ. Αν λοιπόν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ξεκίνα να κοιτάς νυφικά σε παστέλ αποχρώσεις.

νυφικό_σε_παστέλ_αποχρώσεις_

Μην φοβηθείς ακόμη και στον γάμο σου να παίξεις με τα χρώματα. Ένα φιστικί νυφικό μπορεί να σου φανεί υπερβολή ή και υπέρβαση. Στην δεύτερη περίπτωση θα δείξεις κούκλα μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο παστέλ νυφικό.

νυφικό_σε_παστέλ_αποχρώσεις_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την γυναικεία μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close