Ο σωστός τρόπος δημιουργίας της κάτω γραμμής στο μακιγιάζ ματιών

Οι επαγγελματίες make up artists πέρα από την γραμμή του eyeliner, πολλές φορές δημιουργούν και μια αντίστοιχη γραμμή στο κάτω μέρος του ματιού. Πως όμως καταφέρνουν να την κάνουν τόσο τέλεια, χωρίς να κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν μικρότερα ή κουρασμένα; Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται και το αποτέλεσμα είναι άσχημο.

Δείτε μια σειρά από μυστικά που θα σας βοηθήσουν να την πετύχετε.

1. Καταρχήν, ποτέ μα ποτέ μην κάνετε μόνο την κάτω γραμμή, όπως επίσης δεν πρέπει ποτέ η κάτω γραμμή να είναι πιο παχιά από την πάνω. Μια τέτοια λάθος κίνηση μπορεί να δώσει στο βλέμμα σας καθοδική πορεία.

2. Επιλέξτε ένα λεπτό πινέλο και απλώστε κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σας λίγη σκιά. Αυτή είναι η πιο χαριτωμένη επιλογή. Από την άλλη μεριά το μολύβι έχει πιο σκληρό αποτέλεσμα και με μικρότερη διάρκεια, ενώ το μολύβι τύπου gel χρησιμοποιείται μόνο για το μέσα μέρος του κάτω βλεφάρου και όχι για την εξωτερική του γραμμή.

Αφού λοιπόν αποφύγετε όλα τα παραπάνω μικρά, αλλά πολύ σημαντικά λάθη, σειρά έχει να μάθετε τα μυστικά για τον καλύτερο τρόπο δημιουργίας αυτής της απλής, αλλά ιδιαίτερης γραμμής που θα απογειώσει το μακιγιάζ σας.

Πρώτα απ’ όλα κάντε την γραμμή με τη σκιά ή το μολύβι σας χωρίς να αφήσετε κενά. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο ακόμα στη γραμμή που βρίσκεται κάτω από τις βλεφαρίδες σας στην εξωτερική γωνία του ματιού και σιγουρευτείτε πως ενώνεται με την γραμμή που έχετε κάνει στο πάνω βλέφαρο. Μιμηθείτε την κίνηση της γραμμής που έχετε κάνει στο πάνω βλέφαρο ή κάντε την λίγο πιο λεπτή. Και η τελευταία πινελιά, η οποία είναι και η πιο σημαντική: ανακατέψτε την λίγο με ένα καθαρό πινέλο ή με το δάχτυλο σας για να γίνει πιο απαλή και ομοιόμορφη.

 

πηγηStay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close