οι_πλεξούδες_θα_γίνουν_must_τον_Ιούνιο_

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε ιδέες για πλεξούδες σε κοντά και μακριά μαλλιά για τον Ιούνιο.

Οι πλεξούδες θα γίνουν must τον Ιούνιο και οι λόγοι είναι προφανείς. Καταρχάς οι πλεξούδες είναι ένα πολύ ρομαντικό, girly αλλά και μοντέρνο χτένισμα. Πλεξούδες μπορούμε να κάνουμε και σε καρέ και σε μακριά μαλλιά σε διάφορες παραλλαγές και όλες οι παραλλαγές τους θα μας κολακεύουν εξίσου.

Επίσης το Καλοκαίρι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Δεν θέλουμε τα μακριά μας μαλλιά να αγγίζουν το σβέρκο και την πλάτη μας γιατί κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα μας ζεστάνει περισσότερο. Όταν τα πιάνουμε λοιπόν πλεξούδες είμαστε πιο δροσερές και ανάλαφρες.

Δείτε ακόμα Χαμηλή κοτσίδα στα μαλλιά: Το χτένισμα που ταιριάζει σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες Δες 15 ιδέες με αλογοουρές & πλεξούδες

Επίσης οι πλεξούδες είναι ένα χτένισμα αρκετά boho και καλοκαιρινό, οπότε τα Καλοκαίρια γίνονται πρωταγωνιστές. Τέλος οι πλεξούδες είναι δύο χτενίσματα σε ένα. Την μία μέρα έχεις μία πανέμορφη πλεξούδα και την επόμενη μέρα που την λύνεις, έχεις υπέροχη φυσική μπούκλα.

Για όλους αυτούς τους λόγους οι πλεξούδες θα γίνουν must τον Ιούνιο και πιστεύουμε όλο το Καλοκαίρι. Έτσι αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές ιδέες. Στο τέλος του άρθρου θα υπάρξει βίντεο που θα σας δείξει πως μπορείτε να φτιάξετε όμορφες πλεξούδες στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω: 

Πλεξουδάκια σε καρέ μαλλιά

Τα καρέ μαλλιά δεν μας επιτρέπουν πολλά χτενίσματα. Μπορούμε όμως σίγουρα να προτιμήσουμε δύο μικρά πλεξουδάκια σε στιλ γαλλικής πλεξούδας για τα καρέ μας μαλλιά. Είναι ένα αρκετά νεανικό χτένισμα με έντονο το στοιχείο του street.

πλέξουδες_σε_καρέ μαλλιά_

Δύο πλεξούδες πάνω σε μακριά μαλλιά

Θέλεις να αναδείξεις τα μακριά σου μαλλιά στην χαλαρή σου μπύρα με τις φίλες ή και στην νυχτερινή σου έξοδο; Τότε σίγουρα μπορείς να επιλέξεις να αφήσεις τα μακριά σου μαλλιά φυσικά και να τα αναδείξεις με δύο πλεξούδες. Είναι απλά υπέροχο και πρωτότυπο χτένισμα με πλεξούδες.

πλεξούδες_σε_μακριά_μαλλιά_

Πλεξούδες σε καρέ μαλλιά

Μπορεί τα καρέ μαλλιά να μην μας ζεσταίνουν τόσο όσο τα μακριά, όμως σίγουρα σε μερικές περιπτώσεις έντονου καύσωνα ακόμη και το καρέ κούρεμα μπορεί να γίνει ανυπόφορο. Επίσης, είναι καλό να αλλάζουμε χτενίσματα και στιλ για να μην βαριόμαστε αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη. Η παρακάτω ιδέα για πλεξούδες λοιπόν είναι υπέροχη!

πλεξούδες_σε_καρέ_μαλλιά_

Πλεξούδες σε μακριά μαλλιά

Το παρακάτω χτένισμα με πλεξούδες είναι απόλυτα girly και μοντέρνο. Μας θυμίζει λίγο την Ποκαχόντας, αν και δεν θυμόμαστε αν η ηρωίδα είχε ή δεν είχε πλεξούδες. Το θέμα είναι ότι αυτό το χτένισμα είναι πολύ πρακτικό για την δουλειά, την σχολή, το σχολείο ή την βόλτα. Επίσης είναι safe επιλογή και ταιριάζει σε όλες. Οπότε γιατί να μην το επιλέξουμε;

Δείτε ακόμα Χτενίσματα με πλεξούδες για επίσημες και καθημερινές εξόδους πολύ εύκολες και εντυπωσιακές!

πλεξούδε_σε_μακριά_μαλλιά_

Γαλλικές πλεξούδες

Ένα υπέροχο χτένισμα για τον Ιούνιο είναι και δύο μικρές γαλλικές πλεξούδες μόνο που το τελείωμά τους θα είναι λυτό. Είναι ένα μοντέρνο χτένισμα που κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις στον γυναικείο πληθυσμό και αξίζει να το δοκιμάσεις.

γαλλικές_πλεξούδες_σε_μπούκλες_

Girly πλεξουδάκια σε μακριά μαλλιά

Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και φυσικά και να φτιάξεις δύο μικρά πλεξουδάκια στην κορυφή του κεφαλιού σου. Σίγουρα είναι ένα χτένισμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Θα βγάλει στην επιφάνεια τον girly εαυτό σου και θα σου δώσει ένα street style.

πλεξούδες_σε_μακριά_μαλλιά_

Πλεξούδα για επίσημο χτένισμα

Το Καλοκαίρι σίγουρα θα έχουμε κάποιον γάμο ή κάποια βάφτιση που θέλουμε να πάμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, το παρακάτω χτένισμα είναι απλά υπέροχο. Ελεύθερα μακριά μαλλιά με μία πλαϊνή πλεξούδα που δένει από την ρίζα και θυμίζει στεφάνι.

πλεξούδα_σε_μακριά_μαλλιά_επίσημο χτένισμα_

Δύο girly πλεξουδάκια

Σίγουρα στο σχολείο η μητέρα σας το έκανε πολύ συχνά το παρακάτω χτένισμα. Μπορεί να μεγαλώσαμε όμως δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην το επαναλάβουμε. Δύο μικρά girly πλεξουδάκια που σίγουρα θα σε κολακέψουν και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο μικρή και “δροσερή”.

δύο_πλεξούδες_

Πλεξούδες για την παραλία

Το Καλοκαίρι σίγουρα απολαμβάνεις να πηγαίνεις στην παραλία το μεσημέρι ή και το βράδυ. Το παρακάτω χτένισμα είναι ό,τι πρέπει για παραλία. Μπορείς να το επιλέξεις σε συνδυασμό με ένα wet styling και να δείχνεις άκρως καλοκαιρινή, χωρίς να χρειάζεται να βουτήξεις το κεφάλι στην θάλασσα.

δύο_γαλλικές πλεξούδες_

Πλεξούδα σε μακριά μαλλιά

Ψάχνεις ένα εύκολο, γρήγορο, μοντέρνο αλλά και σικ χτένισμα για την δουλειά ή την βόλτα σου; Τότε μία απλή πλεξούδα στα μακριά σου μαλλιά θα τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα σε κάνει να δείχνεις μοντέρνα αλλά και σικ παράλληλα. Τι άλλο θες;

πλεξούδα_στα_μαλλιά_

Μία πλεξούδα αρκεί.

Το παρακάτω χτένισμα με πλεξούδες είναι το πιο boho της σημερινής μας λίστας. Μακριά επιμελώς ατημέλητα μαλλιά με μία πλεξούδα στην άκρη του κεφαλιού, προχειροφτιαγμένη φαινομενικά που σε κάνει να δείχνεις ανέμελη και καλοκαιρινή.

πλεξούδα_σε_μακριά_μαλλιά_

Πλεξούδα με κορδέλα

Μπορείς επίσης να πλέξεις μία πρόχειρη πλεξούδα στα κατά τα άλλα απλά μαλλιά σου και να δέσεις γύρω από την πλεξούδα μία κορδέλα της επιλογής σου. Ένα καλοκαιρινό χτένισμα που θα σου ταιριάζει πολύ!

πλεξούδα_με_κορδέλα_ γαλλική_πλεξούδα_

Μικρό πλεξουδάκι στα μαλλιά

Κι αν θέλεις να κάνεις κάτι στα μαλλιά σου έτσι για την τσαχπινιά, ένα μικρό πλεξουδάκι θα είναι ό,τι πρέπει. Σου παίρνει πολύ λίγη ώρα και είναι αυτή η δόση της τσαχπινιάς που έχεις ανάγκη για να ανανεώσεις το στιλ σου.

μικρό_πλεξουδάκι_

Πλεξουδάκι σε καρέ μαλλιά

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις ένα σικ χτένισμα για τα καρέ σου μαλλιά και να τα αναδείξεις με ένα μικρό και διακριτικό πλεξουδάκι. Ό,τι πρέπει για την σχολή, το σχολείο ή την δουλειά.

πλεξουδάκι_σε_καρέ_μαλλιά_

Δείτε παρακάτω βίντεο για να φτιάξετε υπέροχες πλεξούδες σπίτι σας:

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close