Ολόσωμα μαγιό: Ιδέες για το Καλοκαίρι του 2021_

Τα ολόσωμα μαγιό που θα φορεθούν περισσότερο το Καλοκαίρι του 2021. Τα πιο μοντέρνα ολόσωμα μαγιό για να φορέσεις το Καλοκαίρι του 2021.

Το Καλοκαίρι μπήκε και ήδη έχουμε ξεκινήσει να απολαμβάνουμε τις παραλίες τόσο της πόλης μας όσο και κοντινών αποδράσεων. Στην παραλία το Α και το Ω στην εμφάνισή σου είναι το μαγιό που θα επιλέξεις να φορέσεις.

Οι  κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησαν από την Άνοιξη και οι γυναίκες ξεκίνησαν να αγοράζουν τα καινούρια τους μαγιό. Στις κορυφαίες τάσεις λοιπόν συμπεριλήφθηκαν για ακόμη μία χρονιά και τα ολόσωμα μαγιό.

Δείτε ακόμα Ολόσωμα μαγιό: Αυτά είναι τα trends του Αυγούστου & φοριούνται από όλες τις γυναίκες

Τα ολόσωμα μαγιό είναι μία κλασική επιλογή για κάθε γυναίκα. Είναι σε θέση να κρύψει μερικές ατέλειες – αν υπάρχουν – και φυσικά δίνει μία άλλη νότα στην εμφάνισή της. Σε αντίθεση με τα bikini που είναι πιο αποκαλυπτικά, τα ολόσωμα μαγιό είναι σ@ξυ με έναν διακριτικό τρόπο.

Στο παρακάτω άρθρο αποφασίσαμε να βρούμε για εσάς τις κορυφαίες τάσεις στα ολόσωμα γυναικεία μαγιό. Μαγιό μονόχρωμα, φλοράλ, με πρωτότυπα σχέδια και σε πολλά χρώματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου. Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια:  

Μαύρο ολόσωμο μαγιό με κορδόνια στο πλάι

Τα κορδόνια στο πλάι του κορμιού έγιναν τάση μερικά Καλοκαίρια πριν με τις γυναίκες να τα επιλέγουν ακόμη και σε ψηλόμεσα μπικίνι. Μπορείς λοιπόν φέτος να διαλέξεις ένα safe μαύρο ολόσωμο μαγιό που θα αναδείξει την σιλουέτα σου. Τα κορδόνια στο πλάι θα απογειώσουν την εικόνα και θα το κάνουν πιο νεανικό.

μαύρο_ολόσωμο μαγιό_με_κορδόνια_

Μαύρο ολόσωμο μαγιό με μανίκι στο πλάι

Άλλο ένα κλασικό κομμάτι για ολόσωμο μαγιό που θα φορεθεί πολύ για ακόμη μία χρονιά. Ένα υπέροχο ολόσωμο μαύρο μαγιό για όλες τις περιστάσεις. Το μανίκι στο πλάι το κάνει πιο σικ και είναι ιδανικό τόσο για ένα μπάνιο σε κάποια ερημική παραλία όσο και σε beach party του Καλοκαιριού.

μαύρο_ολόσωμο μαγιό_με_μανίκι_

Extreme ολόσωμο μαγιό σε μαύρες και μπεζ αποχρώσεις

Το παρακάτω ολόσωμο μαγιό μας έκανε φοβερή εντύπωση διότι αποτελεί μία οφθαλμαπάτη. Από μακριά φαίνεται λες και το μαγιό καλύπτει μόνο τα απαραίτητα σημεία του κορμιού. Αντιθέτως, οι μπεζ ρίγες δεν είναι πραγματικό δέρμα, αλλά κομμάτι του μαγιό. Extreme και σ@ξυ.

μαύρο_και_μπεζ_ολόσωμο μαγιό_με_μανίκι_

Πετρόλ ολόσωμο μαγιό με ροδακινί λεπτομέρειες

Ένα κλασικό και νεανικό ολόσωμο μαγιό είναι και το παρακάτω. Σε πετρόλ αποχρώσεις που μας γυρίζει πίσω στον χρόνο, αφού αυτά τα χρώματα και αυτό το στιλ το φορούσαν οι γυναίκες του ’70 και με ροδακινί λεπτομέρειες που σπάνε την μονοτονία. Ακόμη να το επιλέξεις;

πετρόλ_ολόσωμο μαγιό_με_ροδακινί_μπούστο_

Κίτρινο φλοράλ ολόσωμο μαγιό

Τα φλοράλ μαγιό θα φορεθούν πολύ για ακόμη μία χρονιά και φυσικά αυτός ο κανόνας ισχύει και στα ολόσωμα γυναικεία μαγιό. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα κίτρινο ολόσωμο μαγιό σε φλοράλ σχέδιο που θα αναδείξει την μαυρισμένη σου επιδερμίδα και θα σε κάνει πιο μοντέρνα από ποτέ.

κίτρινο_φλοράλ_ολόσωμο μαγιό_

Vintage φλοράλ ολόσωμο μαγιό σε μπλε αποχρώσεις

Το φλοράλ έχει και τόνους vintage ειδικά όταν τα λουλούδια είναι μικρά και σε λευκές ή θαλασσί αποχρώσεις. Τέτοια φλοράλ φορούσαν και οι γυναίκες μερικές δεκαετίες πριν και φαίνεται πως θα έρθουν και πάλι στην μόδα. Φρέσκο και κλασικό, σίγουρα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου στην παραλία.

μπλε_vintage_ολόσωμο_μαγιό_

Κίτρινο μαγιό με μανίκι στο πλάι

Φυσικά και το κίτρινο είναι το χρώμα του Καλοκαιριού. Αντιπροσωπεύει τον κίτρινο και ζεστό ήλιο και φυσικά όντας ένα φωτεινό χρώμα είναι σε θέση να τονίσει την σκούρα σου επιδερμίδα. Μη φοβηθείς λοιπόν να το επιλέξεις. Μπορεί το χρώμα του να είναι έντονο, όμως δεν έχει σχέδια οπότε δεν είναι σίγουρα υπερβολικό.

κίτρινο_ολόσωμο_μαγιό_με_σκίσιμο στο πλάι_

Μαύρο ολόσωμο μαγιό με ένα τιραντάκι και χρυσό κούμπωμα

Πολλά ολόσωμα μαγιό διαθέτουν χρυσά κουμπώματα που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το σχέδιό τους. Το παρακάτω μαγιό είναι σίγουρα το αγαπημένο μας, αφού θεωρούμε ότι τόσο το χρώμα του όσο και το σχέδιό του, το κάνει ιδανικό για όλες τις γυναίκες και μπορεί να στηριχθεί σε όλες τις περιστάσεις του Καλοκαιριού που απαιτούν μαγιό.

μαύρο_ολόσωμο_μαγιό_με_ένα τιραντάκι_

Ολόσωμο μαγιό που μοιάζει με…μπικίνι!

Σ’ αρέσουν τα μπικίνι όμως σου αρέσουν και τα ολόσωμα μαγιό. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις. Αυτό το πανέμορφο ολόσωμο μαγιό φαινομενικά μοιάζει με μπικίνι αφού το δέσιμό του είναι διακριτικό και παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου. Άκρως μοντέρνο.

ασπρόμαυρο_ολόσωμο_μαγιό_με_σκίσιμο_

Φλοράλ ολόσωμο μαγιό σε πράσινες αποχρώσεις

Άλλο ένα φλοράλ μαγιό με έντονο μπούστο για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να δείξουν την σ@ξυ πλευρά τους. Σε πράσινες, δροσερές και άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις σίγουρα αυτό το μαγιό θα το δεις να κυκλοφορεί πολύ φέτος το Καλοκαίρι στις παραλίες.

φλοράλ_πράσινο_ολόσωμο μαγιό_

Φλοράλ μαγιό σε ροδακινί, μπλε και γαλάζια χρώματα

Ακόμη ένα άκρως μοντέρνο φλοράλ ολόσωμο μαγιό σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις αυτή τη φορά. Παραμένει ανάλαφρο σε άκρως καλοκαιρινά χρώματα που σίγουρα θα αναδείξουν το μαύρισμα και την σιλουέτα σου. Ακόμη να το επιλέξεις;

φλοράλ_ολόσωμο_μαγιό_

Πράσινο ολόσωμο μαγιό με φτερά στο μπούστο

Τα prints κάθε είδους θα φορεθούν πολύ το Καλοκαίρι στις παραλίες και ειδικά όσων αφορά τα ολόσωμα μαγιό. Η παρακάτω ιδέα σας δείχνει, ότι μπορείτε να βρείτε μαγιό με prints που όμως δεν είναι υπερβολικά. Και σας το λέει μία αρθρογράφος που ψιλό…σιχαίνεται τα prints γενικότερα.

πράσινο_ολόσωμο_μαγιό_με_print_

Πράσινο ολόσωμο μαγιό

Αν πάλι αγαπάς το κλασικό και δεν θες να το αποχωριστείς μη νομίζεις ότι θα είσαι εκτός μόδας φέτος το Καλοκαίρι. Ένα απλό πράσινο ολόσωμο μαγιό σε παραδοσιακό σχέδιο είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα φορεθεί πολύ. Φυσικά το πράσινο είναι ενδεικτικό χρώμα. Μπορείς να επιλέξεις το δικό σου ολόσωμο μαγιό στο χρώμα που σου αρέσει καλύτερα.

πράσινο_ολόσωμο_μαγιό_

Ολόσωμο μαγιό σε κουφετί, λευκές και πορτοκαλί αποχρώσεις

Ένα άκρως νεανικό και girly ολόσωμο μαγιό είναι και το παρακάτω μέσα από ένα πολύ κλασικό σχέδιο. Με ένα διακριτικό κόψιμο στο πλάι που το κάνει να ξεχωρίζει και σίγουρα ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα. Μπορείς να το επιλέξεις κι εσύ φέτος το Καλοκαίρι και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

κουφετί_λευκό_και_πορτοκαλί_ολόσωμο_μαγιό_

Λευκό πλεκτό μαγιό με δέσιμο στο πλάι

Άλλη μία απόδειξη ότι τα κορδόνια στο πλάι είναι must για ακόμη ένα Καλοκαίρι. Στην παρακάτω ιδέα βλέπουμε ένα πανέμορφο λευκό μαγιό με δέσιμο στο πλάι σε πλεκτό σχέδιο. Είναι ένα εξαιρετικό και πολύ σικ μαγιό που μπορεί να το υποστηρίξει κάθε γυναίκα.

πλεκτό_λευκό_ολόσωμο μαγιό_με_κορδόνια_

Πλεκτό ολόσωμο μαγιό σε μαύρες και χρυσές αποχρώσεις

Αν σας άρεσαν τα πλεκτά ολόσωμα μαγιό σας παρουσιάζουμε ακόμη ένα. Αυτή τη φορά σε πιο boho χρώματα, αφού συνδυάζουμε το μαύρο και το χρυσό. Είναι ένα boho μαγιό που όμως είναι αρκετά σικ και σίγουρα παίζει σε καλοκαιρινά χρώματα με τον πιο safe τρόπο.

πλεκτό_μαύρο_και_χρυσό_ολόσωμο μαγιό_με_κορδόνια_

Φλοράλ ολόσωμο μαγιό με λευκά λουλούδια

Μη φοβηθείς να παίξεις σε safe χρωματισμούς αφού το φλοράλ από μόνο του είναι μία μικρή επανάσταση στο στιλ σου. Ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα με λευκά λουλούδια. Άκρως ρομαντικό αλλά και νεανικό, σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις ελληνικές παραλίες.

μαύρο_φλοράλ_ολόσωμο μαγιό_ πορτοκαλί_ολόσωμο_μαγιό_με_μανίκι_

Δείτε ακόμα Τα floral μαγιό είναι ό,τι πιο όμορφο & μοντέρνο είδαμε το Καλοκαίρι! Δες 15 ιδέες!

λευκό_ολόσωμο_μαγιό_με_βαθύ μπούστο_και_κορδόνια_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close