Πασχαλινά νυχιά 2021: ιδέες και σχέδια_

Όλες οι τάσεις στα Πασχαλινά νυχιά το 2021. Παρε ιδέες για σχέδια στο μανικιούρ σου. Είτε έχεις κοντά είτε μακρυά νύχια. Το Πάσχα του 2021 πλησιάζει και μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό από αυτά που γιορτάσαμε πριν μερικά χρόνια, όμως ακόμη έχουμε ανάγκη να μπούμε στο εορταστικό κλίμα. Άλλωστε μαζί με το Πάσχα έρχεται και η Άνοιξη, οπότε τα χαρούμενα σχέδια και χρώματα στα νύχια επιβάλλονται.

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές μοντέρνες, σικ αλλά και girly ιδέες για πασχαλινά νύχια που θα γίνουν τάση το Πάσχα του 2021. Προσπαθήσαμε να βρούμε ιδέες για κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από το γούστο και την ηλικία της. Ιδέες πασχαλινές αλλά και ανοιξιάτικες και αποχρώσεις του ροζ, του θαλασσί, του κόκκινου και άλλων χρωμάτων.

Δείτε ακόμα 13+1 τέλεια πασχαλινά σχέδια για νύχια!

Το Πάσχα φίλες μου δεν είναι όπως τα Χριστούγεννα που το κλίμα είναι γενικώς εορταστικό. Όμως αποτελεί την αγαπημένη γιορτή πολλών ανθρώπων και μπορεί το Πάσχα να είναι χαρούμενο μόνο στις τελευταίες του μέρες, όμως η Άνοιξη μας ανεβάζει την διάθεση όπως και να ‘χει. Δείτε παρακάτω τις ανοιξιάτικες πασχαλινές ιδέες για νύχια: 

Ροζ πασχαλινά νύχια με ροζ λουλούδια

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο το Πάσχα είναι η γιορτή της Άνοιξης. Έτσι μπορείς να επιλέξεις απαλές αποχρώσεις του ροζ και να τις συνδυάσεις με ροζ λουλούδια. Ένα ανοιξιάτικο αλλά και πασχαλινό μανικιούρ, αρκετά μοντέρνο αλλά και σικ που σίγουρα θα σου πηγαίνει πολύ.

ροζ_πασχαλινά νύχια_με_λουλούδια_ Πασχαλινά_ νυχιά _2021_: ιδέες_ και _σχέδια_

Πασχαλινά νύχια με πολύχρωμα σχέδια

Αν σου αρέσει να ζεις έντονα την κάθε στιγμή όσων αφορά το στιλ σου, τότε μπορείς να επιλέξεις φέτος το Πάσχα τα πιο girly σχέδια για τα πασχαλινά σου νύχια. Πολύχρωμα νύχια με σχέδια πασχαλινά σε 3D μέγεθος που  σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

ιδέα_για_πασχαλινά νύχια_

Θαλασσί και μοβ νύχια με βούλες, λαγουδάκια και χρυσά σχέδια για τα Πασχαλινά νυχιά 2021

Μπορεί μέχρι πριν μερικά χρόνια το χρυσό και το ασημί να ήταν χειμωνιάτικες αποχρώσεις όμως φαίνεται πως οι γυναίκες πλέον, μπορούν σε όλες τις ημέρες του χρόνου να βάλουν γκλίτερ και να μην θεωρείτε κιτς. Φέτος το Πάσχα λοιπόν μπορείς να φτιάξεις πασχαλινά πουά νύχια και να τα συνδυάσεις με ζωγραφισμένα λαγουδάκια και ανοιχτά χρώματα.

χρωματιστά_πασχαλινά_νύχια_με_λαγουδάκια_

Πασχαλινά κόκκινα νύχια με λουλούδια

Το Πάσχα ανθίζουν οι πανέμορφες παπαρούνες, έρχονται οι κόκκινες πασχαλίτσες, βάφουμε τα αυγά μας κόκκινα. Γενικότερα λοιπόν το Πάσχα, το κόκκινο έχει την τιμητική του οπότε σίγουρα μπορείς να επιλέξεις μία φωτεινή απόχρωση του κόκκινου για τα νύχια σου. Συνδύασέ το με λουλούδια και φτιάξε το πιο ανοιξιάτικο μανικιούρ για Πασχαλινά νυχιά 2021

κόκκινα_πασχαλινά_νύχια_με_λουλούδια_ Πασχαλινά _νυχιά _2021_: ιδέες _και _σχέδια_

Ροζ και λευκά πασχαλινά νύχια με γκλίτερ και λαγουδάκια

Μπορεί τα ζωγραφισμένα λαγουδάκια να μοιάζουν σε πολλές πολύ παιδικά όμως η παρακάτω ιδέα για Πασχαλινά νυχιά 2021 σου δείχνει, πως μπορείς να ζωγραφίσεις λαγουδάκια στα νύχια σου, με τον πιο σικ τρόπο. Ζωγραφισμένα λαγουδάκια με γκλίτερ που έρχονται να απογειώσουν το μανικιούρ σου.

ροζ_πασχαλινά_νύχια_με_λαγουδάκι_και_γκλίτερ_

Δείτε ακόμα Ιδέες για Γαλλικό πασχαλινό μανικιούρ.Φωτογραφίες και βίντεο

Κίτρινα και μπεζ νύχια με λουλούδια

Η παρακάτω ιδέα μπορεί είτε να υιοθετηθεί όπως είναι, είτε να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω σχέδια για τα νύχια σου. Είτε βάψεις τα νύχια σου κίτρινα είτε επιλέξεις ένα απαλό μπεζ που θα το αναδείξεις με λουλούδια, είτε αποφασίσεις να τα υιοθετήσεις και τα δύο σχέδια ταυτοχρόνως, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και σίγουρα πασχαλινό.

ιδέες_για_πασχαλινά νύχια_

Νύχια με πασχαλινά σχέδια

Υπέροχα πασχαλινά σχέδια στα νύχια σου με λαγουδάκια και όχι μόνο. Δεν είναι κίτς εφόσον τα συνδυάσεις με το απαλό ροζ και το διάφανο. Οι βούλες ή αλλιώς τα πουά σχέδια, είναι σίγουρα μία τάση που θα αφήσει εποχή το Πάσχα του 2021.

πασχαλινά_νύχια_με_σχέδια_

Girly πασχαλινά νύχια

Μη φοβηθείς να υιοθετήσεις ένα girly μανικιούρ φέτος το Πάσχα. Νύχια ματ σε ροζ και διάφανες αποχρώσεις που έρχονται να απογειωθούν με ζωγραφισμένα λαγουδάκια και σχέδια λουλουδιών. Τα γκλίτερ είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα στα Πασχαλινά νυχιά 2021

νύχια_με_πασχαλινά σχέδια_

Πασχαλινό γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια

Ποιος σου είπε ότι έχουν δικαίωμα στο μανικιούρ μόνο οι γυναίκες που έχουν μακριά νύχια; Μπορείς φέτος το Πάσχα να διαλέξεις για τα κοντά σου νύχια ένα σικ γαλλικό μανικιούρ που πάει με όλα και ταιριάζει σε όλες. Κάν’το πιο πασχαλινό με πασχαλίτσες που είναι το αγαπημένο έντομο της εποχής για μικρούς και μεγάλους.

γαλλικό μανικιούρ_με_πασχαλίτσες_

Κίτρινα παστέλ πασχαλινά νύχια με λαγουδάκια και λουλούδια

Το κίτρινο είναι τάση από τα τέλη του 2019 και φαίνεται πως παραμένει το αγαπημένο χρώμα των γυναικών, ειδικά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Προτίμησε λοιπόν ένα παστέλ κίτρινο χρώμα για τα νύχια σου και ανέδειξέ το με λαγουδάκια, λουλούδια και όποιο άλλο πασχαλινό σχέδιο σου αρέσει.

κίτρινα_νύχια_με_λαγουδάκια_ Πασχαλινά_ νυχιά _2021_: ιδέες_ και_ σχέδια_

Πασχαλινά σχέδια σε φυσική βάση

Μπορείς να διαλέξεις ακόμη και το πιο girly σχέδιο για τα νύχια σου, χωρίς αυτό το σχέδιο να φανεί κιτς ή πολύ υπερβολικό. Διάλεξε λοιπόν να αφήσεις την βάση των νυχιών σου φυσική ή να επιλέξεις ένα χρώμα σε φυσικές αποχρώσεις και άσε την μανικιουρίστα σου να βγάλει όλο της το καλλιτεχνικό ταλέντο στα πασχαλινά σου νύχια.

πασχαλινά σχέδια_με_λαγουδάκια_και_λουλούδια_στα_νύχια_

Όμπρε πασχαλινά νύχια

Τα όμπρε νύχια είναι τάση και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσαμε να μην τα συμπεριλάβουμε και στην λίστα με τα πασχαλινά νύχια. Διάλεξε αποχρώσεις του θαλασσί και του μοβ και κάνε ένα πανέμορφο και σικ όμπρε με το λευκό. Είναι μανικιούρ που ταιριάζει στην Άνοιξη, στο Πάσχα αλλά και στο Καλοκαίρι που έρχεται.

όμπρε νύχια_σε_γαλάζιο_και_μοβ_χρώμα_

Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ είναι αγαπημένο όμως οι παραλλαγές του αγαπήθηκαν ακόμη πιο πολύ τα τελευταία χρόνια. Την Άνοιξη και το Πάσχα λοιπόν μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και να επιλέξεις μία παραλλαγή γαλλικού με διάφορα χρώματα σε φυσικές βάσεις.

παραλλαγή_γαλλικού_μανικιούρ_

Πασχαλινά νύχια σε μοβ αποχρώσεις

Τα παρακάτω πασχαλινά νύχια ταιριάζουν απόλυτα σε μελαχρινές γυναίκες όμως θα μπορούσαμε να τα δούμε και σε εκείνες με τις λευκές επιδερμίδες. Έρχονται να απογειωθούν με πασχαλινά σχέδια που έχουν και λίγο boho μέσα του. Ιδανικά και για το Καλοκαίρι.

μοβ_boho νύχια_για_το_Πάσχα_

Ροζ πασχαλινά νύχια με μπλε λουλούδια

Το ροζ όπως καταλαβαίνετε θα πρωταγωνιστήσει το Πάσχα του 2021. Μπορείς λοιπόν να κάνεις τα νύχια σου να δείξουν ακόμη πιο όμορφα με τα κατάλληλα μπλε λουλούδια που θα σε συναρπάσουν.

ροζ νύχια_με_μπλε_λουλούδια_

Πουά πασχαλινά νύχια

Τα πουά σχέδια θα είναι η απόλυτη τάση του 2021 το Πάσχα. Αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να πατήσεις στην αναζήτηση του Pinterest τα τοπ σχέδια για το Πάσχα σχετικά με το μανικιούρ. Οι επιλογές σου θα γεμίσουν με πουά σχέδια. Μπορείς λοιπόν φέτος το Πάσχα να επιλέξεις κάτι σαν την εικόνα που βλέπουμε παρακάτω. Τέλεια ιδέα για Πασχαλινά νυχιά 2021.

ματ_νύχια_με_βούλες_για_το_Πάσχα_ Πασχαλινά_ νυχιά_ 2021_: ιδέες_ και_ σχέδια_ Πουά_πασχαλινά_νύχια_

Πασχαλινά νύχια με πουά λαγουδάκια

Υπέροχα ροζ νύχια (σας ξαφνιάσαμε) με πουά λαγουδάκια. Ένα girly, μοντέρνο αλλά και σικ μανικιούρ στα Πασχαλινά νυχιά 2021 για τις κοπέλες που θέλουν να είναι μοντέρνες αλλά δεν θέλουν να χάσουν την δροσιά της νιότης τους.

Πουά_πασχαλινά νύχια_με_λαγουδάκια_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close