Πεντικιούρ σε γαλάζιες αποχρώσεις για τον Ιούλιο του 2021_

Υπέροχες ιδέες για πεντικιούρ σε γαλάζιες αποχρώσεις για τον Ιούλιο του 2021 που θα σε βάλουν στο κλίμα του Καλοκαιριού.

Το γαλάζιο είναι το χρώμα του Καλοκαιριού. Μας θυμίζει το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας και του πεντακάθαρου μεσημεριανού ουρανού και φυσικά είναι σε θέση να τονίσει το μαύρισμά μας και να μας βάλει σε καλοκαιρινή διάθεση.

Έτσι κάθε χρόνο επιλέγουμε το γαλάζιο για τα μαγιό μας, τα ρούχα μας, το μακιγιάζ μας, το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ μας. Μπορεί όλο τον Χειμώνα οι περισσότερες από εμάς να μην δίνουμε τόση σημασία στο πεντικιούρ, αφού φοράμε διαρκώς κλειστά παπούτσια και κάλτσες όμως το Καλοκαίρι το πεντικιούρ γίνεται εξίσου σημαντικό με το μανικιούρ.

Δείτε ακόμα Νυφικό πεντικιούρ 2021 : 15 μοντέρνες ιδέες

Μετά το πεντικιούρ με γκλίτερ αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμη ένα αφιέρωμα στο γυναικείο πεντικιούρ. Έτσι, θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές μοντέρνες ιδέες σε αποχρώσεις του γαλάζιου για το πεντικιούρ. Διαβάστε παρακάτω:  

Γαλάζιο πεντικιούρ με γκλίτερ

Φυσικά το γκλίτερ δεν έχει εποχή κι έτσι μπορείς να το υιοθετήσεις και το Καλοκαίρι. Αυτήν την πληροφορία την επισημαίνουμε διαρκώς γιατί υπάρχει η λανθασμένη άποψη ότι τα γκλίτερ και τα στρας είναι χειμωνιάτικα σχέδια.

Με τις σωστές αποχρώσεις το γκλίτερ μπορεί να γίνει ό,τι πιο δροσερό και καλοκαιρινό. Το γαλάζιο είναι σίγουρα ένα σωστό χρώμα για να το συνδυάσεις με γκλίτερ το Καλοκαίρι και η παρακάτω εικόνα για πεντικιούρ μας το αποδεικνύει.

γαλάζιο_πεντικιούρ_με_στρας_

 

Σχέδια για πεντικιούρ σε γαλάζιες αποχρώσεις

Το παρακάτω σχέδιο τολμάμε να πούμε ότι είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό θα μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα σε πεντικιούρ. Μία παραλλαγή γαλλικού πεντικιούρ στα 4 από τα 5 δάχτυλα των ποδιών με το μεγάλο δάχτυλο να έχει ζωγραφιστά κύματα. Πιο… Καλοκαίρι, δεν γίνεται.

παραλλαγή_γαλάζιου_πεντικιούρ_με_κύματα_

Μπλε πεντικιούρ με γαλάζιες λεπτομέρειες

Μπορεί να μην θέλεις να υιοθετήσεις πλήρως το γαλάζιο και να θέλεις να παίξεις γενικότερα με τις αποχρώσεις του μπλε. Φυσικά και μπορείς να το κάνεις φέτος το Καλοκαίρι διαλέγοντας ένα πεντικιούρ σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού να σχηματίζει όμπρε σε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις.

μπλε_πεντικιούρ_με_γαλάζιο_χρώμα_

Γαλάζιο όμπρε πεντικιούρ με ζωγραφισμένους φοίνικες

Το όμπρε στο μανικιούρ αλλά και στο πεντικιούρ είναι η τελευταία λέξη της μόδας τα τελευταία χρόνια. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα σικ, μοντέρνο και δροσερό όμπρε για τα νύχια των ποδιών σου, σε γαλάζιες και λευκές αποχρώσεις. Ένας ζωγραφισμένος φοίνικας θα ολοκληρώσει την εικόνα.

όμπρε_γαλάζιου πεντικιούρ_με_φοίνικες_

Αφηρημένα σχέδια στα νύχια σε γαλάζιο χρώμα

Συνδύασε το γαλάζιο, το λευκό, το μαύρο και το γκρι και αντέγραψε την παρακάτω εικόνα. Είμαστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσεις. Η φωτεινή αυτή απόχρωση του γαλάζιου θα τονίσει απόλυτα το μαύρισμά σου και θα ταιριάξει πολύ με το καλοκαιρινό κλίμα.

γαλάζιο_πεντικιούρ_με_σχέδια_

Απαλό γαλάζιο με γκλίτερ

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα απόλυτα σικ πεντικιούρ χρησιμοποιώντας πιο απαλές αποχρώσεις του γαλάζιου και συνδυάζοντάς τες με χρώματα όπως είναι το λευκό και το γκλίτερ. Τα πόδια σου θα δείχνουν πιο όμορφα και περιποιημένα από ποτέ.

γαλάζιο_και_λευκό_πεντικιούρ_

Φωτεινό γαλάζιο με λάμψεις

Οι λάμψεις που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα είναι ένα νέο αξεσουάρ που οι γυναίκες το επιλέγουν συχνά τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ τους. Μπορείς λοιπόν να το επιλέξεις για να αλλάξεις την εμφάνιση των ποδιών σου και θα δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ.

γαλάζιο_πεντικιούρ_με_γκλίτερ_

Γαλάζιο πεντικιούρ με διαφανή στοιχεία

Τα διαφανή στοιχεία είναι μόδα φέτος το Καλοκαίρι. Είναι σε θέση να ταιριάξουν ακόμη και με το πιο εξτρίμ σχέδιο στο μανικιούρ ή στο πεντικιούρ και να ισορροπήσουν την εικόνα. Μπορείς λοιπόν να παίξεις με τις αποχρώσεις του γαλάζιου και του διαφανές σχεδίου και δε θα το μετανιώσεις.

γαλάζιο_πεντικιούρ_με_γκλίτερ_και_διαφάνειες_

Όμπρε πεντικιούρ με γαλάζιο και μοβ χρώμα

Το γαλάζιο και το μοβ ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Αν δεν μας πιστεύεις δες την παρακάτω. Ένα μοντέρνο και αρκετά νεανικό πεντικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και παίζει με τις δυο αγαπημένες μας αποχρώσεις. Εκείνες του μοβ και του γαλάζιου.

όμπρε_πεντικιούρ_με_γαλάζιο_και_μοβ_

Απαλό γαλάζιο με λάμψεις

Το παρακάτω γαλάζιο είναι τόσο απαλό που μοιάζει με πετρόλ. Φυσικά η πετρόλ απόχρωση είναι και αυτή απόχρωση του γαλάζιου οπότε έχει θέση και στο σημερινό μας άρθρο. Ό,τι πιο σικ και δροσερό είδαμε σήμερα σε πεντικιούρ.

παστέλ_γαλάζιο_πεντικιούρ_με_γκλίτερ_

Συνδύασε το ροζ και το γαλάζιο

Αν θέλεις ένα girly σχέδιο για το πεντικιούρ σου τότε σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις το γαλάζιο και το ροζ χρώμα. Είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και φυσικά είναι πολύ όμορφα και girly. Ακόμη να τα επιλέξεις;

ροζ_και_γαλάζιο_πεντικιούρ_

Παίξε με το καφέ και το γαλάζιο

Μπορεί το γαλάζιο να είναι ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου άρθρου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το συνδυάσεις και με άλλα χρώματα. Μπορείς να συνδυάσεις το γαλάζιο και το καφέ και να ταιριάξεις απόλυτα δύο χρώματα που αντιπροσωπεύουν την φύση. Μία πιο boho αλλά εξίσου μοντέρνα πρόταση.

γαλάζιο_με_καφέ_πεντικιούρ_

Δείτε ακόμα Ιδέες για γαλλικό πεντικιούρ

γαλάζιο_πεντικιούρ_με_σχέδια_

Γαλάζιο πεντικιούρ με στρας

Προσάρμοσε το παρακάτω πεντικιούρ στα δικά σου μέτρα και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις. Το συγκεκριμένο πεντικιούρ είναι τόσο εντυπωσιακό που είναι σε θέση να αναδείξει ακόμη περισσότερα το καλό σου ζευγάρι παπούτσια σε μία επίσημη περίσταση.

γαλάζιο_πεντικιούρ_με_γκλίτερ_

Καρδιά στα νύχια σε γαλάζιες αποχρώσεις

Το τελευταίο σχέδιο είναι για τις ερ@τευμένες, για εκείνες που θέλουν να ερ@τευτούν αλλά και για εκείνες που είναι διαρκώς ερ@τευμένες…με την ζωή. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε και να κάνεις ένα γαλάζιο πεντικιούρ να μοιάζει ακόμη πιο όμορφο.

γαλάζιο_πεντικιούρ_με_καρδιά_για_σχέδιο_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close