Παίρνει λίγη βαζελίνη και την απλώνει στο χέρι της.. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να κάνετε το ίδιο

Όλοι μας έχουμε βαζελίνη στο σπίτι μας, ακόμη και αν δεν μας χρειάζεται πάντα. Αν την έχετε και εσείς να κάθεται σε μια μεριά χωρίς να  ξέρετε πως να την χρησιμοποιήσετε το παρακάτω βίντεο θα σας λύσει τα χέρια.

Δείτε ακόμη:Beauty tips με την βαζελίνη που ούτε φανταζόσουν.

Δείτε 5 φανταστικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την βαζελίνη!

1.) Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα αντικείμενο και φοβάστε οτι δεν θα βγαίνει εύκολα, απλώστε λίγη βαζελίνη και κάντε, το ξεβίδωμα του παιχνιδάκι.

2.)  τρίψτε λίγη βαζελίνη στα πόδια σας, πριν βάλετε κάλτσες, έτσι ώστε τα διατηρήσετε τα πόδια σας όμορφα, λεία και ενυδατωμένα.

Δείτε ακόμη: Ανακατεύει βαζελίνη και πιπέρι και το απλώνει στα πόδια της…Το αποτέλεσμα;εξυπνο

3.)  Τρίψτε λίγη βαζελίνη γύρω από τα νύχια σας πριν εφαρμόσετε το βερνίκι νυχιών έτσι ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα τα πασαλείματα του βερνικιού από τα δάχτυλα σας

Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα αντικείμενο και φοβάστε οτι δεν θα βγαίνει εύκολα, απλώστε λίγη βαζελίνη και κάντε, το ξεβίδωμα του παιχνιδάκι.

4.)  Βάλτε λίγη βαζελίνη στα σκουλαρίκια σας πριν τα βάλετε στα αυτιά σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τον ερεθισμό και τα σκουλαρίκια να μπουν με τη μία.

Δείτε ακόμη: Λιώνει τσιχλόφουσκες με βαζελίνη και φτιάχνει κάτι που δεν πάει ο νους σας

5.) Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος! Βάλτε λίγη βαζελίνη στις περιοχές που πρόκειται να βάλετε άρωμα και στη συνέχεια ρίξτε το αγαπημένο άρωμα σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο θα διαρκέσει η μυρωδιά του!

Δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες!

 

Close