ιδέες-για-πορτοκαλί φόρεμα-το-Καλοκαίρι 2022-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: 15 ιδέες. Ιδέες με πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα στην καθημερινότητα, στις διακοπές, στις βαφτίσεις αλλά και στους γάμους.

Το πορτοκαλί είναι ένα απόλυτα καλοκαιρινό χρώμα που μπορεί να τονίσει το μαύρισμά μας αλλά και να απογειώσει το στιλ μας. Είναι ένα χρώμα σικ που μπορεί να απογειώσει την εικόνα μας και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μόνιμα στις κορυφές των καλοκαιρινών τάσεων. Γι’ αυτό και τα πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα είναι must.

Στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στα πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα. Βρήκαμε για εσάς πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα που μπορείτε να τα φορέσετε σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, στις διακοπές αλλά και σε βαφτίσεις ή γάμους. Διαβάστε παρακάτω: 

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Αέρινο μάξι πορτοκαλί φόρεμα με μακριά μανίκια

Ξεκινάμε το σημερινό μας άρθρο με ένα πορτοκαλί φόρεμα σε μάξι και αέρινη γραμμή που είναι ιδανικό για τα τελευταία βράδια του Αυγούστου. Οι θερμοκρασίες θα έχουν πέσει προετοιμάζοντάς μας για το Φθινόπωρο που πλησιάζει κι ένα αέρινο πορτοκαλί φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για κάθε βόλτα ή δουλειά σου.

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: 15 ιδέες

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Πορτοκαλί μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι

Το παρακάτω πορτοκαλί φόρεμα είναι μάξι και σε στενή γραμμή. Μπορεί να έχει κόψιμο στο πόδι, όμως αυτό το κόψιμο είναι τόσο διακριτικό που μπορεί ακόμη και να μην φανεί αν το επιθυμείτε. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει το συγκεκριμένο πορτοκαλί φόρεμα ιδανικό και για την βόλτα και για την δουλειά.

πορτοκαλί-μάξι-φόρεμα-με-σκίσιμο-ιδέες-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Σατέν μίνι εφαρμοστό πορτοκαλί φόρεμα

Αν πάλι θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την σ3ξυ πλευρά σου τότε το παρακάτω πορτοκαλί σατέν φόρεμα σε στενή γραμμή και μίνι μάκρος είναι αυτό που αναζητάς. Είναι σ3ξυ, είναι σαγηνευτικό και θα κολακέψει πολύ την σιλουέτα σου.

μίνι-πορτοκαλί-σατέν φόρεμα-ιδέες-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Αέρινο πορτοκαλί φόρεμα με πιέτες

Τα τελευταία χρόνια οι πιέτες ήρθαν και πάλι στην μόδα και σταμάτησαν να τις φορούν μόνο τα παιδιά Δημοτικού. Μπορείς λοιπόν για μία επίσημη εμφάνιση να επιλέξεις ένα αέρινο πορτοκαλί φόρεμα με πιέτες και αέρινα αλλά μακριά μανίκια. Ό,τι πρέπει για την ψύχρα του νυχτερινού Αυγούστου.

μάξι-πορτοκαλί φόρεμα-με-πιέτες-ιδέες-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Μάξι ρομαντικό πορτοκαλί φόρεμα

Το παρακάτω πορτοκαλί φόρεμα είναι ιδανικό για τις σικ και ρομαντικές παρουσίες. Μάξι, αέρινο, με δαντέλες και ρομαντικό κόψιμο, το συγκεκριμένο πορτοκαλί φόρεμα σε παραπέμπει σε άλλες εποχές. Για εντυπωσιακές εμφανίσεις με φινέτσα και γούστο.

μάξι-ρομαντικό-πορτοκαλί φόρεμα-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Εφαρμοστό midi πορτοκαλί φόρεμα

Για την δουλειά σου μπορείς να επιλέξεις ένα φωτεινό αλλά και σικ πορτοκαλί φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή και midi μάκρος. Είναι σικ, είναι ντελικάτο και μπορεί να είναι μοντέρνο αλλά προσδίδει στο στιλ σου ένα κύρος και μία σοβαρότητα.

midi-πορτοκαλί φόρεμα-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Μάξι πορτοκαλί φόρεμα με δαντέλες

Οι δαντέλες τα τελευταία χρόνια έχουν αγαπηθεί αρκετά. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις για τις διακοπές σου ένα πορτοκαλί μάξι φόρεμα με δαντέλες που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Θα είσαι μοντέρνα και θα μπορείς να το φορέσεις σε κάθε στιγμή των διακοπών σου.

μάξι-πορτοκαλί φόρεμα-με-δαντέλα-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Μίνι πορτοκαλί φόρεμα με μοντέρνα κοψίματα

Για μία φρέσκια και νεανική εμφάνιση σε έναν γάμο, μία βάφτιση, ένα ποτό ή μία βόλτα γενικότερα, ένα μίνι πορτοκαλί φόρεμα με μοντέρνα κοψίματα είναι ό,τι πρέπει. Φυσικά αυτό ισχύει, επειδή το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από σατέν και το σατέν είναι πάντα σικ.

μίνι-πορτοκαλί φόρεμα-με-μοντέρνα κοψίματα-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Έχεις να πας σε γάμο ή βάφτιση: 15 ιδέες για το τι να φορέσεις

ιδέες-για-πορτοκαλί φόρεμα-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-πορτοκαλί φόρεμα-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-πορτοκαλί φόρεμα-το-Καλοκαίρι 2022-

Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: Φλοράλ μίνι φόρεμα σε πορτοκαλί χρώμα

Κι αν δεν συνδυάσεις το φωτεινό πορτοκαλί με ένα φλοράλ άκρως ανοιξιάτικο σχέδιο με τι θα το συνδυάσεις; Για κάθε καθημερινή σου ανάγκη ένα μίνι, δροσερό και νεανικό μίνι πορτοκαλί φόρεμα με φλοράλ σχέδια είναι αυτό που αναζητάς!

μίνι-φλοράλ-πορτοκαλί-φόρεμα-ιδέες-

ιδέες-για-πορτοκαλί φόρεμα-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-πορτοκαλί φόρεμα-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες με plus size καλοκαιρινές μπλούζες

ιδέες-για-πορτοκαλί φόρεμα-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close